Ölümü düşünen bir hamile..

depresyona girer böyle giderse hamilelik pskolojisi hormonlar altüst ben ona yapması gerekenleri anlattım.ölmektense bırakırım cehenneme gitsin devlet nasılsda yardım eder bi şekilde
acınası haldeler....yaradılış özelliklerini zayıf ve güçsüze gösteren, ne olursa olsun acizdir...acziyet de böylelerinin hayat çelmesidir,keşke bunun farkına varıp yaşasalar ....kaybettikleri sadece döverken kullandıkları güç olsa keşke....şunu anla konu sahibi o senden daha aciz,sen üstesinden gelirsin yeter ki iste!

Çocuğu aldır, bu herfi de bırak. Aileden özür dile ve aile evine dön.
cocuk belkide onun yaşama serbebi olacak.ailesiyle barışır çalışır ve cocuguna bakar ailesi mutlaka affedecektir onu o herifin dayagını yiyene kadar ailemin ayagının altını möper affetiririm kendimi en azından ailem beni yetiştiren insanlar merhametliliedir ondan.

Aldıramıyormuş zaten sanırım, eş izni mi ne lazımmış. Aileyle barışmak zorunda. Adamı da bi şekilde bırakmalı.

Aldıramıyormuş zaten sanırım, eş izni mi ne lazımmış. Aileyle barışmak zorunda. Adamı da bi şekilde bırakmalı.
ayyy canımmm ne haldesin kimbilir yapayanlız allah var unutma yılma umudunu kaybetme zamanı değikl savaş cougun için kendin için.

aldırabiliyosan çocuğu aldır, sonra da boşan.

yok aldıramıyorsan yine de boşan.

git darp raporu al. bi kere olan bişey değil bu, devamlı oluyor ve siz kabullenmişsiniz aslında. o çocuğa da yazık günah. aileniz şu an size küs bile olsa sahip çıkacaklarına eminim.

1. si ailemi düşünüyorum demişsin ya, kötü bi evlilik yaptıüğım ve hamile kaldığım için bana küsen birilerine aile demzdim herhalde.

2. si ya bu adamla bir çocuğa sahip olmayacaksın ya da çocuğunu bu adamla büyütmeyeceksin.

boşan ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalış. bize demesi kolay olabilir belki ama biyerden başlarsan kendini daha güçlü göreceğine eminim. bir insan bu kadar zulmü kaldırabiliyorsa tek başına ayağa kalkacak gücü de bulabilecektir bence.

Bir doktora gidip sorsanız, halinizi anlatsanız. Belki de izin gerekmiyordur. Yahut mor çatıya ulasın onlar belki kürtaj için izin almaya gerek olmadığı bir prosedür biliyordur.

Ben kürtaja karsıym ama bu durumda ben de baska bir sey düşünemezdim. Yasal süre bitmeden bence iyi bir arastrma yapın.

Bunu yazan sensin "Kürtaj düşündüm bir çok kez ama vicdanı uç noktalarda yaşayan biriyim. Kalbi bile atıyor bunu yapmaya cesaretim yok." fakat kendinle birlikte onu oldurmeye vicdanin el veriyor! Kalk o oturdugun koltuktan suratina 2 soguk su firlat. Aynaya bak ve kendine "ben ne yapiyorum" de! Bencil olma. Dayak yiyorsan bosan, anne baba sevgisinden yoksunsan git gerekiyorsa annenin babanin elini ayagini op! Bunlarin hic birini yapamiyorsan git ve acil bi psikolojik yardim al!

Elbette Rabbimin merhameti sonsuzdur; kendi canına kıyanlara nasıl bir karşılık verir belli olmaz. Ama sen kendinle beraber bir canı da yok ediyorsun ki, bir insan öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir. Eşinle ve ailenle açık bir biçimde konuş. İçinde bulunduğun durumu anlat. Sonrasında sıkı sıkı Allaha sarıl. Bütün boşlukların dolacaktır inşallah. Herşey güzel mi olacak onu yalnız Rabbim bilir; ama en azından artık canına kıymayı düşünmeyeceksin inşallah.

hamilesin hasta değilsin öncelikle.
okulu okumuşsun ama boşa olmuş. gidip bir iş bulup çalışmalısın çocuk doğmadan. 3-5 at kenara bişeyler boşa gitsin şu adamı. hamile kadına el kaldıran adam asla değişmez.
ben de hamile olarak çalıştım. 36 hafta ful çalıştım. doğumdan 4,5 ay sonra yine çalıştım. çalışmak için sebeplerin benden de çok. intiharı düşünmektense, bütün gün koltuğa gömülüp ağlamaktansa kendin için evladın için bişeyler yap.

bir de üniversite mezunusun açıp oku hakkı , kanunu. darp raporu alsan şimdi hamile halinle karnındaki bebek de darplı olacak ve böyle bir adama hangi hakim çocuk verir?? yani alamaz çocuğu.

Öncelikle güçlü ol, kendine güven ezik olma. Şunu da unutma ki intiharı falan sakın düşünme. Dünya zaten 2 günlük yarın zaten öleceğiz. Mutsuz da olsan doya doya yaşamaya bak. Hayatı çok ciddiye alma.. Sen çok derin düşüncelere dalmışsın. Tabi yaşadıkların can sıkıcı, olmaması gereken, kimsenin yaşamak istemeyeceği şeyler ama böyle oldu diye de hayatı zehretme. Herseyi oldugu gibi kabul et, sorgulayıp kendini yorma. Bebegini de doğur. İyi kötü bebek hayali kuran bu kadar insan varken sen kavuşmussun yavruna... Kimsem yok diyosun.. Doğduktan sonra o senin herşeyin olacak ve "İyi ki doğurmuşum" diyeceksin. Ailene de muhtaç gibi durma. Evet onlar senin ailen ama ne olursa olsun eşini onaylamasalar da yanında olmaları gerekirdi.Her evlat ailesinin dediğini mi yapıyor? Hayır. Ama aileler evlatlarını silmiyor. Önemli olan ailenin evladına hatalarıyla sahip çıkması zaten... Onları da boşver. Boşan boşanma diyemem ama iş bulabilirsin kolaylıkla. Bu konu da bence endişe etme. Bir sürü iş var. Hele bir doğur çocuğunu kararını sonra verirsin. Tek yapman gereken şey güçlü ol.

canım açıköğretim 3 ten okuluna devam et ordan burs parasıda alırsın en azından

Yazdıklarınız ıtek tek okudum. Dün bi ses kaydı yaptım tartışma esnasında. Bircok seyi itiraf eden şeyler. Fark ettirmeden konusturdum. Dün bi avukatla görüştüm bu sabah vekalet istedi noterden verdim. Parasını da hallettim 3 bin tl verdim iki bilezik bozdurdum. Ta Bugün darp raporu alcam. Avukatim evin tapu örneğini istedi onuda götürdüm. Bna yardimci olacak. Dilekce hazirlayacakmis. Anlattiklarimi tek tek not aldı. Darp raporunuda alcaz. Çekişmeli bi dava olacak manevi tazminat ve nafaka istycez dedi. Şuan kendi hicbirsey bilmiyor. Dün

şaşıttınız beni nedense..bu kadar kararlı olabileceğinize ihtimal vermemiştim.umarım herşey iyi olur sizin ve evladınız için.

diğer konuları bılemıcem de gizli ses kaydı yasalara aykırı. haklıylen haksız çıkabılırsınız avukatınız söylemedi mi

Yazılanlar beni çok etkiledi ve kendimde bi güç buldum. Herkeze ilgisi için çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Aslında bunları daha önceden yapmak istedim ama o güç o cesaret yoktu. Oturup ağlamak belkide kolayima geldi günden güne yiprandim. Ailemi ikna etmek kaldı... onlar kabul etsede etmesede ben ayaklarimin üzerinde durmaya karar verdim. Avukatim da yıllar önce bosanip bir çocukla çalışıp hukuk fakültesi bitirmiş birisi. .anlattı çok imrendim. Bir yerden başladım.

Avukat ses kaydı yap demedi ki bu benim aklıma geldi. Onun istediği şeyler düğün fotoğrafı videolari ( altınlar için sanırım ) tapu örneği, maddi durumu hakkında bazı bilgiler, onun tc kimlik numarası. Birde evde bazi banka kagitlari vardi is yerinin emlak vergi bildirimiydi sanirim oyle birsey vardi ben hic anlamiyodum. Onlarida getir bi bakayim dedi. Buna benzer şeyler . Ses kaydı durumunu söyledim hicbirsey demedi. Bir dahaki gidisimde konuscam öyleyse

Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum. Konular ilgimi çekiyordu okuyordum. Kimsem olmadığı için bana böylesine şunu yap bunu Yao diye fikir veren de yoktu. Taki üye olana kadar. Ailem zaten konuşmuyor, arkadaşim hiç yok, arada bir gittiğim kuaför de merhabalaştığım bi kızdan başka kimse yoktu. Onada bunları anlatamazdım. Dünde dediğim gibi. Birseyler duymak istiyorum demiştim ne olduğunu bilmiyorum ama birseyler duymaya ihtiyacım vardı. Birinin kalk demesine beni azarlayip hala ne duruyosun bu kadar mı değersiz görüyorsun kendini demesine ihtiyacım oldu. Çünkü sağlıklı değildim. Özgüvenim eksikti, yüreğim de umutsuzluk vardı, hayatımda alışılmış kötülükler vardı ve ben güçsüzdüm. Benim için onca güzel dilekler var burda çok mutlu oldum. Bi laf beni çok derinden vurdu. Eğer sende burada bizi yorup gidip iki çocuk daha yapanlar gibi isen bizi yorma yazmıştı. Çok düşündüm. Haklıydı. Neden yazmıştım buraya? Ne amaçla ? Yazıp ta kaldığım yerden devam etmek için değildi. En yakın zamanda psikolog gitmeyi düşünüyorum. İlaç kullanamam ama sözlü tedavi de iyi gelecek inanıyorum. Ve o güzel dilekleriniz insanlığınz için tek tek teşekkür ediyorum. .

Lütfen ilk önce ölmeyi çıkartın aklınızdan kadın sığınma evleri var mesela oraya gidebilirsiniz ama ilk önce ailenizle konuşun durumu hiç bir anne baba çocugunu sokakta bırakmaz Allah yardımcıniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…