- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
acınası haldeler....yaradılış özelliklerini zayıf ve güçsüze gösteren, ne olursa olsun acizdir...acziyet de böylelerinin hayat çelmesidir,keşke bunun farkına varıp yaşasalar ....kaybettikleri sadece döverken kullandıkları güç olsa keşke....şunu anla konu sahibi o senden daha aciz,sen üstesinden gelirsin yeter ki iste!depresyona girer böyle giderse hamilelik pskolojisi hormonlar altüst ben ona yapması gerekenleri anlattım.ölmektense bırakırım cehenneme gitsin devlet nasılsda yardım eder bi şekilde
cocuk belkide onun yaşama serbebi olacak.ailesiyle barışır çalışır ve cocuguna bakar ailesi mutlaka affedecektir onu o herifin dayagını yiyene kadar ailemin ayagının altını möper affetiririm kendimi en azından ailem beni yetiştiren insanlar merhametliliedir ondan.Çocuğu aldır, bu herfi de bırak. Aileden özür dile ve aile evine dön.
Aldıramıyormuş zaten sanırım, eş izni mi ne lazımmış. Aileyle barışmak zorunda. Adamı da bi şekilde bırakmalı.cocuk belkide onun yaşama serbebi olacak.ailesiyle barışır çalışır ve cocuguna bakar ailesi mutlaka affedecektir onu o herifin dayagını yiyene kadar ailemin ayagının altını möper affetiririm kendimi en azından ailem beni yetiştiren insanlar merhametliliedir ondan.
ayyy canımmm ne haldesin kimbilir yapayanlız allah var unutma yılma umudunu kaybetme zamanı değikl savaş cougun için kendin için.Aldıramıyormuş zaten sanırım, eş izni mi ne lazımmış. Aileyle barışmak zorunda. Adamı da bi şekilde bırakmalı.
şaşıttınız beni nedense..bu kadar kararlı olabileceğinize ihtimal vermemiştim.umarım herşey iyi olur sizin ve evladınız için.Yazdıklarınız ıtek tek okudum. Dün bi ses kaydı yaptım tartışma esnasında. Bircok seyi itiraf eden şeyler. Fark ettirmeden konusturdum. Dün bi avukatla görüştüm bu sabah vekalet istedi noterden verdim. Parasını da hallettim 3 bin tl verdim iki bilezik bozdurdum. Ta Bugün darp raporu alcam. Avukatim evin tapu örneğini istedi onuda götürdüm. Bna yardimci olacak. Dilekce hazirlayacakmis. Anlattiklarimi tek tek not aldı. Darp raporunuda alcaz. Çekişmeli bi dava olacak manevi tazminat ve nafaka istycez dedi. Şuan kendi hicbirsey bilmiyor. Dün
Yazdıklarınız ıtek tek okudum. Dün bi ses kaydı yaptım tartışma esnasında. Bircok seyi itiraf eden şeyler. Fark ettirmeden konusturdum. Dün bi avukatla görüştüm bu sabah vekalet istedi noterden verdim. Parasını da hallettim 3 bin tl verdim iki bilezik bozdurdum. Ta Bugün darp raporu alcam. Avukatim evin tapu örneğini istedi onuda götürdüm. Bna yardimci olacak. Dilekce hazirlayacakmis. Anlattiklarimi tek tek not aldı. Darp raporunuda alcaz. Çekişmeli bi dava olacak manevi tazminat ve nafaka istycez dedi. Şuan kendi hicbirsey bilmiyor. Dün
Lütfen ilk önce ölmeyi çıkartın aklınızdan kadın sığınma evleri var mesela oraya gidebilirsiniz ama ilk önce ailenizle konuşun durumu hiç bir anne baba çocugunu sokakta bırakmaz Allah yardımcıniz olsunÖncelikle merhaba..yeni üyeyim bu yüzden konuyu dogru yere açıp acmadıgımdan emin değilim ama yinede yazmak istiyorum. Yasim 24. Önlisans mezunuyum fakat elimde gelecege yönelik bi meslek güvence yok. Suan ev hanimiyim anlycaginiz. Güvence olsaydı zaten suan burada bunları yazıyor olmazdım başımı alıp çeker giderdim. Uzun yillar Hayatımda hep sorunlar ve acı olaylar vardı.Belki de hayatındaki tek doğru okumakti. ite kalka okudugum üniversite biter bitmez mutlu olmak adına aşık olarak bi evlilik yaptım. Bu evlilikte defalarca şiddet gördüm. Ne olursa olsun şiddet olmamalıydı. Ama karşımdaki insan hakediyorsun gibi cümlelerle kendini hep haklı buldu. Oysa bundan böyle gozunden bir damla yas akmayacak hep mutlu olacaksin derdi. Aradan belli bi zamanla Hamile kaldım. Ve bir kaç kez de bu halimle bana vurdu. Ailem benimle konuşmuyor eşimi sevmedikleri ve üstüne üstün kötü giden evliligimde hamile kaldığım için banada küsler. Kimsem yok yalnızım. Mide bulantilarim ve yaşadığım üzüntüyle bütün gün koltuğa gömülmüş ağlıyorm. İlgilenenim yok anlayacağınız. Zaten hiç arkadaşım da yok yanımda olabilecek kadar yakın. Komşumda yok. Yani hayatımda ondan başka kimse yok gibi. Oda bana vurup çekip gidiyor ve ben bütün günü bi koltuk üzerinde ağlayıp zıplayarak geçiriyorum.Zaten yaşadığım yer küçük bir kasaba ve etrafa rezil olma korkusuyla içimi döke döke ağlayamiyorum bile. Kürtaj düşündüm bir çok kez ama vicdanı uç noktalarda yaşayan biriyim. Kalbi bile atıyor bunu yapmaya cesaretim yok. Dünyaya gelirse de ona kötü bir hayat yaşatmak istemiyorum. Benim yaşadıklarimi o yaşamasin. Kavgalı bi aile ortamında büyüyüp sorunlu bi cocuk olmasın istiyorum. Çünkü bunların acısını biliyorm. Peki ne yapmalıyım. Ne yok etmek nede dünyaya getirmek istiyorum. Gitgellerim var. Şuan anne baba sevgisine mutluluga kendim o kadar açken ona nasıl yetebilcem. Ölümü düşünüyorum bazen.. kendimi asmayı. Ama ailemi perişan etme düşüncesi karnimdaki bebeğin vebali ve ölüm korkum beni geri itiyor. Çok kötüyüm. Aranızda çok mantıklı düşünen iyi insanlar var biliyorum. Sağlıklı düşünemiyorum bana birseyler söyler misiniz. Ne duymak istediğimi bilmiyorum ama birseyler duymak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?