Ölümü düşünen bir hamile..

Bu yorumunu yeni okudum.
Sende esine hakaret etmissin ama adam senin icin kahvalti hazirliyorken.. bilemedim yahu.. siddetin bahanesi olamaz ama bence esin ve sen daha olgunlasmamissiniz esinde ailesinden siddet görmüs bir cocuktur sanirim.. üstüne bir de bebek..ah ne diyelim sana.. keske aileni dinleseydin en azindan bundan sonra dinle herseyi anlat onlara

canım benım sakın kendıne veya o gunahsız yavruna kıymaya kalkma.git aılene yalvar yakar.kurtarın benı de.kocanada bosanma davası ac nafaka al ondan.sızın yaslarınız kaç hem?sen ona gerızekalı dıon o senı tokatlıyo ıkınızde de var sanırım hata

Dünyanın en mutlu çifti olup çocuğunu en iyi şartlarda (maddi-manevi) yetiştiren anne baba da vefat etmiş olabilir. Belki sonradan anlaşamayıp ayrıladabilirler. Hiçbir şeyin garantisi yok bu dünyada. Bu dünyada ailesi olsada birçok yönden hayatı zor olup mutsuz olanlar da var. Bütün çocukların psikoloji sadece ayrı olan anne babadan dolayı meydana gelmiyor. Hem anne babanın ayrılması çocuğundan ayrılacağı anlamına da gelmiyor..

Öyle ya da böyle o bebek anne karnında ve o bebeğin yaşam hakkını kimse elinden alamaz. Bu anne baba da olsa! İstemiyorlarsa da çocuğu en başından önlemini alcaklardı. Kimse o bebeği öldür deyip o mutsuz anneye ikazda bulunmamalı. Oldu eşlerin sorununu o bebek hayatıyla ödesin. Burada en masum, en günahsız olan o bebek ama en büyük bedeli ödeyecek olanda o görüşlerinize göre!!!

Çocukların etkinliklerdeki haline üzülüyorsunuz ama bir bebeğin yaşam hakkını elinden alacak tavsiyeler veriyorsunuz. Sırf çıplak gözle göremediğiniz için mi bu kadar ucuz geliyor o masumun canı.

Bebeğini aldır diyenler bu hayatta sorumluluk altına girmekten korkan kişilerin tavsiyesi. Çok şükür eli ayağı tutuyor annenin. Çalışıp çabalayıp tek başına bebeğini büyüten ne eli öpülesi kadınlar var. Kocasından ayrılsa bile o bebeği en iyi yerlere getirebilir (Allah'ın izniyle)

son cumlelerin yuregimi ciz ettirdi cok uzuldum

Uzakdan davulun sesi hoş gelir.
Çocuk büyük bir sorumluluk.
Aldır ya da aldırma demedim.
İlerki dönemlerde çocuğuyla yaşayacagı sıkıntıların en basitini verdim.
En köklüsünü boşanmış ailesi yanında çocuk doğurunca anlar.
Acı ama gerçek..

Zor olacağını biz söylemesek de eminim o kadın bizden yüzlerce kez akıl süzgecinden geçirip bunun farkına çok ama çok iyi varmıştır.
Yorumunda belki aldır kelimesi yok ama aldır demekle eş manaya gelecek bir sürü cümlen var.

Farkındaysan ben de zor bir iş olduğundan bahsettim. Sorumluluğu ağır biliyorum. Ben sadece yapması gerekeni yazdım.

Ona bakarsanız ruh sağlığı çok zayıf ve bebeğini aldırmaya daha sıra gelmeden, bunu daha düşünmeden CANINA KIYMAYI düşünüyor bu kadın. Bu kadar zor zamanlardan geçen kadına asıl siz olumsuz, altından kalkamayacağı daha kucağına bile almamış bebeğini onu okula gönderip oradaki psikolojisiyle örneklendiriyorsunuz.

Asıl size göre uzakdan davulun sesi hoş geliyor. Öyle ha diyince bebeğinden vazgeçebilir mi bir anne?

Neyse amacım tartışmak değil sadece tavsiye verelim derken büyük veballere girip o kadını da o masum bebeği de farkında ya da değil onlara zarar vermemek..

Gripin tarcin.bunlar bebek dusurmek icin kullaniliyor diye biliyorum.ben bebeginizi aldirmaniz konusunda karsiyim sadece bilgi vermek istedim.insanlar yillarca tedavi gorup bebek sahibi olamazken.o cocugu aldrmaniz haksizlik diye dusunuyorum.esinizi dayaga iten sey ne aranizdaki sorunlari oturup konusarak cozemez misiniz? Bi yuva kurup o yuvayi dagitmak kolay degil ama dayanamiwcaa sdrecedeyseniz birsey diyemem

sen sacmaladiginin farkindamisin karsisin madem niye oyle fikir veriyosun ve vebale giriyorsun Allah askina o ilk cumleni sil.bi anne cocugunu oldursun diye yol gostermissin lutfen yapmayin.

böyle bir insandan neden ayrılmadınız hiçmi gururunuz yok herşey sevgi değil. ve bu adamdan hamile kaldınız. iyi bir ortam diyosanız boşanırsınız sınavlara girersiniz çocuğunuz paşalar gibi yaşar. her gün evde ayı gibi gezen bir babadan daha iyidir

Allah sabın versn bebeğini üzme.o pskolojini yasıyor ve depdesif olur dikkat et.herkesn sınavı ayrı üzülme cnm buda geçer

Belki de sana yeni arkadaş, sevgili, umut ve mutluluk olarak geliyordur bu bebek... Boşanmıyorsun, Boşanamıyorsun belli ki, ama en azından ümidin olsun. Gözünden akan yaşı dahi o bebek silecek. Kocanı da boşver. Allah ıslah etsin. Yine de aklının bi ucunda bulunsun, sığınma evine gidebilirs, iş bulabilirsin.

Tövbe de oyle dusunme hersey guzel olacak esinle ne konuda tartısıyorsnuz,ailenl aramayı denedinmi ailen telefon acmıyrsa bi msjla artk dayanamayıp canına kıyamayı dusundugunj soylesen iyi olur cunku hamilelik piskoloji apayrı biseyken seni bu durumda bırakmak cok yanls bisey bebegini dusun o suan seni anlıyor onu uzme annesi sende uzulme hayat elbet br gun guler ama sabır onemli esinide Allah a havale ediyorum umarım rabbim ıslah eder ki canın icinde can var duzeysiz herif.. dua et Allah a sıgın bende dua edecegm sana rabbim seni butun kotuluklerdn korusun

Öncelikle kendinize acı çektirmeyin artık, her insan yanlış karar verebilir.
Gidin ailenizin yanına ellerini öpün, hemen anlatmayın onlara, yavaş yavaş biraz yumuşayınca anlatın.

Eşiniz tek olduğunuzu biliyor görüyor, gücünün sizin gibi savunmasız biri üzerinde deniyor
Biraz daha cesur olun, okumuş birisiniz, eşiniz neden bunu yapıyor diye sorun olmadı doktora gidebileceğinizi destek olacağınızı söyleyin ona
Bir küçük iş de olsa bir kaç yere haber verin hani sezonluk oluyor ya, oda mide bulantılarınız geçerse tabi
Sizin her halinizden etkilenen bir canlı var karnınızda onun için ayakta kalmaya ve çözümler çareler üretmeye çalışın lütfen

bak kardeşim senin yaşadıgın durumları birebir yaşadım kasabada oturuyorsun sanırım öncelikle eşinin sana vurmasını bekle ki hamileye el kaldırmak cok daha ağır ceza belki de hapis bile yatar.daha sonra aynı gün il merkezinde mutlaka kadın sıgınma evleri vardır.cocugunla beraberde kalabilirsin orda sana darp raporu verilir polis seni kadın sıgınma enine yerleştirir sonrasında 3 ile 6 ay arası orda kalırsın bu süre zarffında ailenle barışmaya çalışır kocandan ayrılırsın minik bebegin huzur içinde büyüsün.

hukukcu arkadaşlar bu kardeşimize yardım edin.bilgi verin

böylesi adamlar polisi görünce altına eder.....hiç bir şey yapamıyorsanız ;varsa bir yakın bildiğiniz komşu söyleyin kavga esnasında polisi arasın, sonra değişmiyorsa vur kı.ına tekmeyi!hayatınızı böyle bir adamla çürütmeyin,bebeğinizle!

aynen hakkediyor hamileye el kaldırran ana babasınıda döver.

herşey beklenir böylesinden...umarım çok fazla tecrübe etmez konu sahibi!
depresyona girer böyle giderse hamilelik pskolojisi hormonlar altüst ben ona yapması gerekenleri anlattım.ölmektense bırakırım cehenneme gitsin devlet nasılsda yardım eder bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…