Ölümüne Geyik Topiği :-))

ha haaa ha
flocke sen miknatis mi yuttun ki herseyi kendine cekiyorsun
ayy cok guldum sabah sabah,...
kız bende bilmiyom, gittiğim her yerde bi olay yaşanıyo...durduk yerde gülmekten komaya giriyom resmen...tek niyetim ayran içmekti halbukim....

günaydııııııııııııııııııııııııın herkese herkescikler toplanmışmı bakem bugün, burcum başladınmı işe (öğlen bile oldu desene:))) flockem gezilip gelindimi aydın efelerinin ifadelerini alıp bir ayranlarını içtinmi bakemmmm

eee bugünkü geyik mhbbetimiz nedir patroniçemmm balıklama daldım hiç bakmadım geçmişe kopya verin gari :82:

abooo kimsecikler yokmuş yahuuu ereeeen seni gördüm sankim bacımm sendemi gittin ... burcu kısssss hafta sonu gelemedik die küstünmü bize yoksammm

Kelebekçimm burdaydımm ama bağlantım kötü cevap yazıyorum ama çok zor iletiliyor bazende iletilmiyor..

Herkese gönaydın ve iyi haftalarrrr inşallah güzel bir hafta olur

sen bize takılmazsan tabi depresyona girersin gelive bizim yanımıza hiç bişeyin galmaz

ara sıra bakınıyorummm canım ama iş yogun sen neyapıyorsun

bende bildiğin gibi iş güç içinde kayboluyorum canım bir bugün projem red edildi acayip moralim bozuldu

sensizde olmuyr burası yaalıştık sabah tükkanı açıp akşam kapatana kadar görev başında olmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…