- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
saol canım. inşallah biraz zorlanıyorum ama ne etcez işde hayat bu yuvarlana yuvarlana büyüyoruz. daha büyüyemedik sanırım daha abla olamamışım.. Ah abla olsam sanırım sonrası kolay olacak..
Allah Allah bu enerjim nerdne geliyor çözebilmiş değilim.
gözyaşı bezlerim çok çalışında beynime siyaret ettii sanırım espisi yeteneğim gelişti..
olsun hayatım biz hayatla dalga gecelim azcık. hep o hep o aaa nereye kadaratlatırsın canım benım saka bir yana. ben ayrılmaya korkardım pesınden kosardım biliyorsun ama sımdı 1 aydır ayrıyız. aklıma gelmıyor mu geliyor ama anladım ki hayatım aynı devam ediyor. yine sabah olunca işe gidiyorum,çalısıyorum,eve dönüyorum. böyle geçiyor günler.arkadaslarla vakit geçirmek iyi geliyor. insan rahatlıyor.keşke burda olsaydın da kordona kacırırdım seni kızz
oo ne güzel keşke olabilseydim.. gezerdik
Güzel İzmir .. şöyle bir ay ortadan kaybolmak istiyorum kimse beni bulamasın.. İşi gücü bırkaıp bri yerlere gitmek isityorum
bir tura katılıp yutr dışını gezmek isterdim. yurdum insanından uzaklaşmak iyi gelir sanırm
gelmez mi canım. kafanı dinlendirirsin,çok rahatlarsın. ben bile istedim vala su an
Sen en çok nereyi görmek isterdin Twocem..
Ben özellikle merak ettiğim yer yok ...
benim hayallerimden biri mısıra gitmek bitanemm,inşallah gerçekleştirirm uzun süre geçmeden bu hayalimi. orayı görmeyi çok istiyorum
benim pc iyice yavasladı bitanem. çıkıyorum ben artık,yarın konusalım öğlen burdaysan. hadi seviyorum seni çok.kendini üzme temem miöptüm bitoşumm
bir haftayada razıyım canım allahım affetsin ama monotonluk hat saffadaGüzel İzmir .. şöyle bir ay ortadan kaybolmak istiyorum kimse beni bulamasın.. İşi gücü bırkaıp bri yerlere gitmek isityorum
bir tura katılıp yutr dışını gezmek isterdim. yurdum insanından uzaklaşmak iyi gelir sanırm
cimcime kıs ne yapıyosun estetik olayın yattımı nekadar istiyordun..üzüldüm canım azmine hayranım canım para biriktirmeyede başlamışsın..gardırobunu yenileyecektin yenileyebildinmi..bence annesi istemiyo haala oda birşey diyemiyo..bilmiyorum banada bişeyler dönüyo gibi geldi aammmaaaaan kızım böyle işmi olur bir an önce ya evlenin ya sonuçlayın artık işi ben çok kızarım böyle adamlara...aaaaaabak ben çıkıyorum şimdi eşim gelicek aşşağıya inicez sen bence birkere düşün tart karar ver ya ailene söyle peşin peşinde yada böyle sürdüremem de..sonuca varsın de..hadi görüşürüz keşke geceleride girebilsen..bu hafta 10dan sonra giricem gündüz az girerim hadi öptüm arada dürt beni buralardaysam geldiğinde takılırız o forum benimbu forum senin
hürremim senin ilişkinde olumsuzluk çanları çalıyor canım bir ilişki olumluysa insanlar heyecanlı olur birbirlerini aramadan duramazlar,eniştem kızkardeşimin eşi 2 milyar tel faturası ödemişti,kızkardeşimi eve bırakmak için ayakları karda gece yarısı sular için kalmıştı gece sonra iki saat uzak tı evi tekrar geri dönmüştü...eşimse okadar fedakarlıklar yaptıki anlatamamyeri geldi ailesinede rest çekti..sevgi yada aşk diyeyimböyle bir şey..seninki nasıl küs durabiliyor anlamadım sana bağlılığı kuvvetli değil bence akışına bırak derim canım..üstüne düşme..
tuğçem seninkide seviyorsun diye ses çıkarmadık ama tehlike çanları çalıyordu ne yapalım hayırlısı güzelim...
ben 19 yaşında aşık olmuştum sonra 26 yaşına kadar hiç aşık olmadım..eşimi görene dek sonra 5 ayda evlenmiştik hiç ummadığım bir anda tanıştım kendisiyle..sizinde karşınıza hayırlı kısmetler çıkacak kızlar allahın izni ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?