Ölümüne Geyik Topiği :-))

ayy çitlenbiğim gece gece güldürdün beni bu erkekler niye böyle benciller hiç değişmiyor kafa yapıları sanırım. her şey onların planına dusuncelerıne uygun olarak gıtmek zorunda sanki biz yapsak ohooo düşünemedim bile şu an. çok kafana takma dicem ama takıyor insan:18: inşallah atlatırsın kısa sürede bitanem bu problemleri

saol canım. inşallah biraz zorlanıyorum ama ne etcez işde hayat bu yuvarlana yuvarlana büyüyoruz. daha büyüyemedik sanırım daha abla olamamışım.. Ah abla olsam sanırım sonrası kolay olacak..

Allah Allah bu enerjim nerdne geliyor çözebilmiş değilim.

gözyaşı bezlerim çok çalışında beynime siyaret ettii sanırım espisi yeteneğim gelişti..

olsun hayatım biz hayatla dalga gecelim azcık. hep o hep o aaa nereye kadar atlatırsın canım benım saka bir yana. ben ayrılmaya korkardım pesınden kosardım biliyorsun ama sımdı 1 aydır ayrıyız. aklıma gelmıyor mu geliyor ama anladım ki hayatım aynı devam ediyor. yine sabah olunca işe gidiyorum,çalısıyorum,eve dönüyorum. böyle geçiyor günler.arkadaslarla vakit geçirmek iyi geliyor. insan rahatlıyor.keşke burda olsaydın da kordona kacırırdım seni kızz

oo ne güzel keşke olabilseydim.. gezerdik

Güzel İzmir .. şöyle bir ay ortadan kaybolmak istiyorum kimse beni bulamasın.. İşi gücü bırkaıp bri yerlere gitmek isityorum

bir tura katılıp yutr dışını gezmek isterdim. yurdum insanından uzaklaşmak iyi gelir sanırm

kaçmak deyince bizim anakuzusu beni babam vermezse .. memleketinde dağa kaçıracaktı...

kaçmak deyince bizim anakuzusu beni babam vermezse .. memleketinde dağa kaçıracaktı... orda beni dağda bir başıma bırakırdı Allah bilir. küser giderdi..

gelmez mi canım. kafanı dinlendirirsin,çok rahatlarsın. ben bile istedim vala su an

Sen en çok nereyi görmek isterdin Twocem..

Ben özellikle merak ettiğim yer yok ...

benim hayallerimden biri mısıra gitmek bitanemm,inşallah gerçekleştirirm uzun süre geçmeden bu hayalimi. orayı görmeyi çok istiyorum

benim pc iyice yavasladı bitanem. çıkıyorum ben artık,yarın konusalım öğlen burdaysan. hadi seviyorum seni çok.kendini üzme temem mi öptüm bitoşumm

sağol bitanem bende çok öptüm seni

bende seviyorum tatlı kız seni.. iyi geceler
tatlı rüyalar

hürremim senin ilişkinde olumsuzluk çanları çalıyor canım bir ilişki olumluysa insanlar heyecanlı olur birbirlerini aramadan duramazlar,eniştem kızkardeşimin eşi 2 milyar tel faturası ödemişti,kızkardeşimi eve bırakmak için ayakları karda gece yarısı sular için kalmıştı gece sonra iki saat uzak tı evi tekrar geri dönmüştü...eşimse okadar fedakarlıklar yaptıki anlatamamyeri geldi ailesinede rest çekti..sevgi yada aşk diyeyimböyle bir şey..seninki nasıl küs durabiliyor anlamadım sana bağlılığı kuvvetli değil bence akışına bırak derim canım..üstüne düşme..
tuğçem seninkide seviyorsun diye ses çıkarmadık ama tehlike çanları çalıyordu ne yapalım hayırlısı güzelim...
ben 19 yaşında aşık olmuştum sonra 26 yaşına kadar hiç aşık olmadım..eşimi görene dek sonra 5 ayda evlenmiştik hiç ummadığım bir anda tanıştım kendisiyle..sizinde karşınıza hayırlı kısmetler çıkacak kızlar allahın izni ile...

bir haftayada razıyım canım allahım affetsin ama monotonluk hat saffada

cimcime kıs ne yapıyosun estetik olayın yattımı nekadar istiyordun..üzüldüm canım azmine hayranım canım para biriktirmeyede başlamışsın..gardırobunu yenileyecektin yenileyebildinmi..
bende bayramda kotpantolon aldım netten herkez dar paça seviyor aldım sanki sıska gibi oldum eşim sen genç kızmısın dedi
geri yolıycam pazartesi mavinin sitesinden almıştım.. birde ayakkabı sorunu var krem çanta var ona uygun bir ayakkabı olsun diyorum orta topuklu ama bulamadım sinir oldum..

hoşgeldin crypticiğim... o heyecan hep vardı onda .. bendekinden daha fazla heyecan vardı. şuanda aklıma hertürlü şey geliyor.. Onun sözlerine güvenmek mi yoksa hareketleri yorumlamak mı inanın şaşkınım. Sıkıntıısı olduğundna bahsetmişti. Neden paylaşmadı bilmiyorum. Astım hastası kurak bölge iklime ona zaralı ve biz iç anadoluda yaşadığımız için hastalığı yüzünden kendi içine kapanmış olabilir. dediğim gibi biz evlendiğimiz de o benim yanıma gelecekti. Konuşmalarımızda memleketine gidince astımına iyi ggeliyor düzeliyorum diyordu. Al sana anneye koz işde.. Annesi bir kaç cümle ile kendine çekebilir. tanıştığımızdan bu yana bu sorun olmadı astımı ama memleket gidince tahlil yaptıracaktı kötü birşey oursa söylemem demişti. yani sakladığı birşey var. çıkacak kokusu ...

12 saat yoldan yanıma gelmek için bir 4 saat yol çekti. çok yorgun diye düşündüm sanki o kadar yolu o gelmedi .. yorgunluğu beni görünce geçti. Sonra bir anda yanımda çocuk gibi bir heyacanı vardı. o kadar tatlı meraklı bir çocuk gibi davrandı ki şaşırdım.

iyi pazarlar millet ne habersizin

kimsecikler yok

davette sanırım herkes

o zaman haftanın ilk sabahında görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…