Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya benim açıköğretim sınavlarına çalışmam lazım ama bi türlü kafamı veremiyorum,,açılsın artık şu zihnim

ya benim açıköğretim sınavlarına çalışmam lazım ama bi türlü kafamı veremiyorum,,açılsın artık şu zihnim

zihnin ilham gelip de açılmaz ben çok bekledim olmuyor açacan kitabı test çözecen bol bol hadi bakim Allah kolaylık versin

sınava 10 gün var artık çalışmasanda olur :))

hele on gün kalmışsa bu saate kadar hiç çalışmadınmı

bu konuda aref sana yardımcı olabilir artık bence onda vardır sorular ve cevapları ya da sen direk sınavının nasıl gececeğini sor ona göre girersin

çalıştım ama konuları bitiremedim çıkmış sorulara çalışıyorum,, bakalım artık nolur bilmem

çalıştım ama konuları bitiremedim çıkmış sorulara çalışıyorum,, bakalım artık nolur bilmem

Allah yardımcın olsun inşallah geçersin tüm derslerden kaçıncı sınıftasın hangi bölüm

yok ya çok açık sahneleri var ara sıra bakıyrum ama eşle izlencek bi dizi değil bence bide dun yetenek sizsinizi seyretmek istiyordumm

biz seviyoruz eşimle birlikte izliyoruz bazen o sahnelerde eşimden su getirmesini rica ettiğim oluyor tabi

aref miydi uşağın adı en son ki oyuncu bebeğe iğneyi batırmadı ama aref uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…