kusura bakmayın pat diye girdim konuya ama ilgimi çekti ben de deneedim donuyor sanırım başlığı belli zaman sonra dönmüyor hoş dönse de ben almayı beceremedim:))))
dün siri denedim sürdüm ettim güzelce ama ağda beziyle de çekemdim valla ben. ağda hep orda kalıyo....
yazık döktüğümüz paralara((((
of cimcime almadan bir danışsaydın o jöle kutusu gibi olanından alıcaktın sesunun ve sürekli alırsan çok azalır ben on yıldır sirli yapıyorum çok azaldı sirli ile yap...sen o dönen zımırtıyı kullanma..normalhafif sıcakken sür ve ters yöne çek..ağdacıya para vermem ben onun yerine başka eksiğimi alırım...:86:
hürremim...iftara tatlı ...tavuk gögsü de yapabilirsin... çok güzel oluyor..
tatlılardan en sevdiklerinizi alayım bakem... tarif edebilirmisiniz.
minişimiz faaliyete geçti desene
Günaydın Bacılarım
Naaaber..
Ben bugün erken kaltım kendime cicişler almaya gidicem
Bide kabak kara kabak bulabilmeye gidiyorum..
Pazardan inşallah bulurum ama hiiç dışarı çıkasım yok yav
İyice vahşi oldum ben :96:
bende bu akşam iftardan sonra çıkmayı düşünüyorum alışverişe hevukcan,,,,
Günaydın Bacılarım
Naaaber..
Ben bugün erken kaltım kendime cicişler almaya gidicem
Bide kabak kara kabak bulabilmeye gidiyorum..
Pazardan inşallah bulurum ama hiiç dışarı çıkasım yok yav
İyice vahşi oldum ben :96:
günaydın hanımlar mutlu günler
öyle olmasını ümit ediyorum. Bizim kurs grubumuz bu. 2-3 sene önce katıldığımız kurs arkadaşlığımız. Geçen senede yapmamıştık. Bu sene yapıcaz. Çok sık görüşemiyoruz ama yinede imkan yaratmaya çalışıyoruz
Ah ah eski arkadaşlarım evli barklı kadın oldular.. Onlardan koptuk gittik. Şimdi bekar arkadaşlarla takılıyorum...
Evli ark. oturdum ama çok zor oluyor. Hepsinin birer bebeği var. başlıyorlar sohbete...Kocalrı kayınvalideleri.. Ben sadece film izler gibi onları izliyor dinliyorum. ANlatacak birşey olmayınca onlardan çok şey öğreniyorum. HA ben dinlemeyi severim o ayrı. AMa bir yerde sıkılıyorum kendi yalnızlığımı hatırlıyorum..
Bazen düğünlere gitmek içimden gelmiyor. Üzülüyorum açıkcası...
Google arama motoruyla siteye giremedim :84:
bendeee:84:
bi kaç gündür deli ediyo adamı bu kk
ahh sultan ya bende yavaş yavaş yaşamaya başladım bu duyguları gidiyo arkadaşlar teker teker ,, hatta geçen gün biri aramış beni sende yokmu bişeyler diyoooo =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?