Ölümüne Geyik Topiği :-))

güzelim bi geçen ay mecbur kaldım kendim almaya sesunun turuncu kapta olan normal olanı aldım sirli değil azıcık yaydırıyosun agda beziyle bende beceremedim yastık kılıfım vardı agdacım bi gün kullanmıştı o aklıma geldi bende kestim ondan parçalar halinde aaaa bi baktım oldu valla hepside geldi kalmadı.üstü hadi böyle ya alt tarafları almak mümkünmü anaaam alana kadar 1.5 saat geçti ben pes ettim kahretsin dedim ağdacının 5 dk sürmediği yeri ben 1.5 saattealıyorum bıraktım..bu ay mecburen gittim rolon başlıklı olan sesu hemde sirli aldım birşeycik olmadı bi işe yaramadı eşim bile üzüldü düşün yani

yaaa sorma 50 lirayı aşkın para veriyorum her ay bu ne kardeşim iki patiska bir sesu bitmiştir..keşke diğerini alsaydım okadarda gitti geldi ellerim..bende bunu bıyık alırken kullanırım olmazmı!sesunun sirli olanının rengi ne..turuncu olanı sirli değil digeri nerenkti acaba koyu yeşil gibi galiba..kızım sen aç kalıcaqn bu gidişle haa hadi gitte yap yumurtanı

Son düzenleme:
cimcime o bölgeye sirli kullanmalısın geniş olan kutudan al uzun vadede hesaplı..o an verdiğin parayı düşünme ve o bölge ye hafif sıcakken sür küçük sür ve ters yöne çek...
bende kk de okumuştum yumurtalı pide sahurda ondan yaptım..
dayanamadım..
dört dilim ekmek büyüklüğünde yanında bir paça peynir ve zeytin yarım bardak süt..

sonra çokmu yedim acaba diye hayıflandım kendi kendime..
binbir zorluklarda verdim kiloları...
birde oruç baba adında ermiş çok fakir olduğundan sirke ve oruçla yaparmış iftarı....
böyle karmaşık şeyler düşündüm..:44:
dünyayı yesek ne olucak gideceyimiz yer belli..:97:
işte insan oğlu...
eskiden daha gözü aç davranırdım..
zamanla biraz düzeldim neyseki..

iftara tatlı ...tavuk gögsü de yapabilirsin... çok güzel oluyor..

tatlılardan en sevdiklerinizi alayım bakem... tarif edebilirmisiniz.
hürremim...
ben çukulatalı şeyleri daha çok seviyorum sanırım..ama sütlü tatlılarda hafif olur...

günaydın herkese,,

cyrptic ve cimcime ya siz niye biz yokken geliyonuz hadi bu saatlerde gelseniz ya,,

cryptic güllaç tarifi için teşekkür ederim ama kız sen beni hamile mi sandın o paris yvrum yanlış yazdın sanırım,,,

Günaydın Bacılarım
Naaaber..
Ben bugün erken kaltım kendime cicişler almaya gidicem
Bide kabak kara kabak bulabilmeye gidiyorum..
Pazardan inşallah bulurum ama hiiç dışarı çıkasım yok yav
İyice vahşi oldum ben :96:

bende bu akşam iftardan sonra çıkmayı düşünüyorum alışverişe hevukcan,,,,

bende bu akşam iftardan sonra çıkmayı düşünüyorum alışverişe hevukcan,,,,

günaydın hanımlar mutlu günler

Hayatcım, Hevukcum, mandişim, ve pariscim selamlar hatunlar

Günaydın hanımlar. Bende bu akşam arkadaşlarımla iftardayım. Akşama doğru çıkıcam alışverişe alıcam kendime güzel güzel cicişler

öyle olmasını ümit ediyorum. Bizim kurs grubumuz bu. 2-3 sene önce katıldığımız kurs arkadaşlığımız. Geçen senede yapmamıştık. Bu sene yapıcaz. Çok sık görüşemiyoruz ama yinede imkan yaratmaya çalışıyoruz

Ah ah eski arkadaşlarım evli barklı kadın oldular.. Onlardan koptuk gittik. Şimdi bekar arkadaşlarla takılıyorum...

Evli ark. oturdum ama çok zor oluyor. Hepsinin birer bebeği var. başlıyorlar sohbete...Kocalrı kayınvalideleri.. Ben sadece film izler gibi onları izliyor dinliyorum. ANlatacak birşey olmayınca onlardan çok şey öğreniyorum. HA ben dinlemeyi severim o ayrı. AMa bir yerde sıkılıyorum kendi yalnızlığımı hatırlıyorum..

Bazen düğünlere gitmek içimden gelmiyor. Üzülüyorum açıkcası...

ahh sultan ya bende yavaş yavaş yaşamaya başladım bu duyguları gidiyo arkadaşlar teker teker ,, hatta geçen gün biri aramış beni sende yokmu bişeyler diyoooo =((

slmmmm kızlaaarr

kk da sorunlar bir kaç gündür var nette de telde de problem var...

ahh sultan ya bende yavaş yavaş yaşamaya başladım bu duyguları gidiyo arkadaşlar teker teker ,, hatta geçen gün biri aramış beni sende yokmu bişeyler diyoooo =((

Ah hayatcım o tür sorulara artık gülüp geçiyorum. Bazende yüzümü astığımı hissediyorum. Ben bu tür duygularımı belli eden biri değilim. Bazen istemden yüzüme yansıyor..:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…