Ölümüne Geyik Topiği :-))

iftara tatlı ...tavuk gögsü de yapabilirsin... çok güzel oluyor..

tatlılardan en sevdiklerinizi alayım bakem... tarif edebilirmisiniz.

kızlar güllaç tarifi verin banaaaaaa
canım ben bu akşam güllaç yaptıydım söylemesi ayıp....bu arada allah bebeğini sağlıkla kucağına almayını nasip etsin canım...
güllaç kalabalık içinse bir paket yeter...iki yada 4 kişi için yarım paket....
biz şekerli sevmediğimiz için az şekerli yaptım canım..
yarım paket için tarif...
1 litre süt...yarım kilo şeker..
şekeri seviyorsanız 4 su bardağı süte ilave et kaynat bir taşım..
tepsin borcamda olabilir geniş yada orta boy olablir
bir kat tepsinin şekline göre güllaç kır ve diz
sonra el yakmayacak sıcaklıkta süt ve şeker karışımından her yerine gezdir bir kepçe...
malzemen varsa fındık parçalanmış yada antep fıstığı koyabilirsin...olmasada olur..sonra tekrar güllaç bir kat tekrar süt karışımı..tekrar fındık vs..yarım paket güllaç bitene dek devam et en üst kata geldiğinde yine şekerli sütten dök ve üzerini fındık yada antep fıtığıyla süsle
2 saat dinlendir buz dolabına koyabilirsin..yarım saat bile sürmüyor yapımı...
eğer kalabalık için yapılıcaksa
bütün paket güllaç
2 litre süt..
6 yada 8 bardak şeker...
afiyet olsun...

naber fıstıklı lokumum ımmmmmmmm canım çekti valla..az önce misafirlerim gitti eşim yok gece kuşları balkonda keyif yaptık,bide iş aldım piko yaptırıcaklarhadi inşşşşş rabbim bereket dualarımı kabulmü ediyor nessende ordan dua çek şu kardeşinede tez olam ameliyatlaırmı :))karşılıklıı dualaşalım kabul olur belki..ben namazdan sonra şöyle bir duayla dönecem allahım cryipctik nikli kadınlar kulübündeki arkadaşımın bütün hayırlı dualarını isteklerini kabul et vs vs ama yanlış telafuz edersemde başkasına giderse dua ben anlamam..yazamıom bile senin niki okadar yani..

ederim canım sen merak etme yav altında pahalandı şansına:44:

ederim canım sen merak etme yav altında pahalandı şansına:44:

sorma yaaa biyandan diyorum kar ettik yani bozdurup 1 ameliyatımı onunla olsam koymaz bize diğer ameliyat için denkleştiririz,ama diğer yandan kendi babam alınca insan isteyemezde ha deyince bi acayip durum altında uçtu gidiyo.napalım artık öncelik biriktirdiğim parayla olurum bende burun sonra altın geldimi göğüs olur napalım..ev için biriktirdiğimiz var ama bankada bir türlü çektiremedim çekmiyo inat..kız benn sana bişiy sorucam hadi ben göğüs ameliyatı dşünüyorum günah olmaz saglık acısından olmak zorundayımda,ya burun!ya günah olrsa..ben bde imam hatp mezunuyum..ay düşündükçe kötü oluyorum ama eşimde biliyorumki güzel yüz hatları olan bayanları beyeniyo bilmiyorum hyaaa hiç bana çok güzelsin bilmemne bi iltifat etmez beni hep ikileme soktu bu adambegenmiyomu beni demeye başladım bide japon kız meselesi olunca bilirsin belki..yok yok yaptırıcamda günah olurmu sence:26:

cimcimeallah gönlünün istediğini versin canım..
ben çok para biriktiremiyorum..
nettende sadece gereksinimini al derim.. kendini kaptırma alışverişe..
altınolukta doğru düzgün mağaza yok onedenle bazen alıyorum netten ..
burası yazlık yer ya insanlar hep salaş dolaşıyor büyük şehirler gibi değil..
bende kot giymeyi düşünüyorum:86:
dar pantolonu geri gönderdik bu gün..ispanyol paça gibi alıcam...
ayakkabıyıda buldum dün pazardı..dışarı çıkmıştık.. yüzde 50 indirim varmış ...oradan aldım açık krem gibi fırsat olura resmini koyarım..

canım senin yerine olsam altın çok pahalandı ya örneğin 10 bilezik verdiysem 8 isterdim geriye bir de hiç geri alamamak var sonuçta oda baban..
estetik olayı senin ruh sağlığını etkiliyor sonuçta bayağı takıntı yapmışsın onedenle günah olmaz diye düşünüyorum..ama şu danışma hattı var ya diyanet işlerinin istersen bir ara sor içine sinmezse..çok bir bilgim yok...
bizde araba taksisi ödemesk bende yaptırırdım...

bu arada burnumu yaptırırdım canım..göğsümü büyütmek istemezdim yabancı bir madde konulacak sonuçta..ve onu yenilemek gerekiyormuş 4-5 senede bir yani tekrar masraf..ama toparlama yada küçültme ameliyatı olabir..gerçi göğsüm 80 beden..ama görümcemin göğüsleri 110 falan kocaman..o korkuyor olmaya sağlık için hemde görsellik için yaptırsa iyi olurdu bence..

tatlım göğüs mecbur,asimetri var benm gelişmiyo biri..yoksa küçükte olsa şikayet etmezdim yaa..ama burun bana daha önemli geliyo eğer eşin güzellik meraklısıysa dimi yaa:44:

tatlım göğüs mecbur,asimetri var benm gelişmiyo biri..yoksa küçükte olsa şikayet etmezdim yaa..ama burun bana daha önemli geliyo eğer eşin güzellik meraklısıysa dimi yaa:44:
benim eşim öyle biri değildir ne bileyim çok beklentisi olan biri değildir kendisi..temiz olmaya falan önem verir...
eşimin en önem verdiğ şey işleri...
kimi erkekte görselliğe meraklı oluyor...

benim eşim öyle biri değildir ne bileyim çok beklentisi olan biri değildir kendisi..temiz olmaya falan önem verir...
eşimin en önem verdiğ şey işleri...
kimi erkekte görselliğe meraklı oluyor...

bende dört dörtlük olucak hem güzel hem zeki!hem titiz hem düşkün...ay hangisine yetişiyim bilemedim..460 sayfalık kitap başladım 2 günde 300üne geldim düşün yani okudugum kitapta doktorlarla ilgili..3,4 hikayeyi beraber yaşatan bir kjitap zeka fışkırıcam sonunda

sahurda ne yesekki..geçen kkde yumurtalı pide yazmışlar yapsammıki gece gece ağırmı olur ..

sahurda ne yesekki..geçen kkde yumurtalı pide yazmışlar yapsammıki gece gece ağırmı olur ..

ay ağır olur bence,yumurtalı pide!bilemedim şimdi..ama normal kahvaltıda tuzlu geliyo zeytin tuzlu kızartma tuzlu bi yumurta tok tutuyo..ben olsam patatesi haşlar salatası gibi küp küp keser üzerine acık zeytin yagı limon nane tuzu ooooofff güzelde oluyo ama patatesim kalmadı yarın alim bari..ben yanlızımakşamki yemeklerden atıştırıcam artık

yok..benimki yemeye önem verir.. sonra temizliğe..başka çok beklentileri olan biri değildir..
karizmatik kadınları beğenir jode fosterı çok beğenirmiş mesela halbuki ben çok güzel bulmmam..
ben kendimi çok bırakmak istemiyorum çoluk çocuğa karıştım diye..yani çabuk yaşlanmak istemiyorum yada bakımsız görünmek diyeyim makyaj falan yapamıyorum ama her gün duş alırım..birde ağda olayına dikkat ederim yaz kış fark etmez birde biraz beyaz saçım var dibi çıkınca hemen boyarım..giyim konusunda tayt giymem mesela çok dikkat çekici olmayı istemem..

evet cimcime haşlanmış yumurta ve süt tok tutuyo canım sohbet için teşekkürler iyi geceler canım..

aaaa sorma yaa agda dedinde bugğün sesunun sirli agladısını aldım bu ne derleryaaaa dönen başlığı oluyo hani kuaförlerde yaparlarya bıyık alırken felan..neyse anlamıssındır.öylesini aldım yani ama beceremedim çabukmu donuyo nedir anlamadım..ah çok para istiyo bu agdacı yaaa valla ona verdiğim her ayki parayı kenara koyardım sinir oluyorum sen nasıl yapıyosun ben çok korkuyorum genital bölgeyi yapamıyorum yaaa

kusura bakmayın pat diye girdim konuya ama ilgimi çekti ben de deneedim donuyor sanırım başlığı belli zaman sonra dönmüyor hoş dönse de ben almayı beceremedim:))))

dün siri denedim sürdüm ettim güzelce ama ağda beziyle de çekemdim valla ben. ağda hep orda kalıyo....

yazık döktüğümüz paralara((((

of cimcime almadan bir danışsaydın o jöle kutusu gibi olanından alıcaktın sesunun ve sürekli alırsan çok azalır ben on yıldır sirli yapıyorum çok azaldı sirli ile yap...sen o dönen zımırtıyı kullanma..normalhafif sıcakken sür ve ters yöne çek..ağdacıya para vermem ben onun yerine başka eksiğimi alırım...:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…