- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
günaydın kızlar nasılsınızzz
benim midem bulanıyor:120:
canım ben bu akşam güllaç yaptıydım söylemesi ayıp....bu arada allah bebeğini sağlıkla kucağına almayını nasip etsin canım...kızlar güllaç tarifi verin banaaaaaa
ederim canım sen merak etme yav altında pahalandı şansına:44:naber fıstıklı lokumum ımmmmmmmm canım çekti valla..az önce misafirlerim gitti eşim yok gece kuşları balkonda keyif yaptık,bide iş aldım piko yaptırıcaklar hadi inşşşşş rabbim bereket dualarımı kabulmü ediyor ne ssende ordan dua çek şu kardeşinede tez olam ameliyatlaırmı :))karşılıklıı dualaşalım kabul olur belki..ben namazdan sonra şöyle bir duayla dönecem allahım cryipctik nikli kadınlar kulübündeki arkadaşımın bütün hayırlı dualarını isteklerini kabul et vs vs ama yanlış telafuz edersemde başkasına giderse dua ben anlamam..yazamıom bile senin niki okadar yani..
ederim canım sen merak etme yav altında pahalandı şansına:44:
canım senin yerine olsam altın çok pahalandı ya örneğin 10 bilezik verdiysem 8 isterdim geriye bir de hiç geri alamamak var sonuçta oda baban..sorma yaaa biyandan diyorum kar ettik yani bozdurup 1 ameliyatımı onunla olsam koymaz bize diğer ameliyat için denkleştiririz,ama diğer yandan kendi babam alınca insan isteyemezde ha deyince bi acayip durum altında uçtu gidiyo.napalım artık öncelik biriktirdiğim parayla olurum bende burun sonra altın geldimi göğüs olur napalım..ev için biriktirdiğimiz var ama bankada bir türlü çektiremedim çekmiyo inat..kız benn sana bişiy sorucam hadi ben göğüs ameliyatı dşünüyorum günah olmaz saglık acısından olmak zorundayımda,ya burun!ya günah olrsa..ben bde imam hatp mezunuyum..ay düşündükçe kötü oluyorum ama eşimde biliyorumki güzel yüz hatları olan bayanları beyeniyo bilmiyorum hyaaa hiç bana çok güzelsin bilmemne bi iltifat etmez beni hep ikileme soktu bu adambegenmiyomu beni demeye başladım bide japon kız meselesi olunca bilirsin belki..yok yok yaptırıcamda günah olurmu sence:26:
bu arada burnumu yaptırırdım canım..göğsümü büyütmek istemezdim yabancı bir madde konulacak sonuçta..ve onu yenilemek gerekiyormuş 4-5 senede bir yani tekrar masraf..ama toparlama yada küçültme ameliyatı olabir..gerçi göğsüm 80 beden..ama görümcemin göğüsleri 110 falan kocaman..o korkuyor olmaya sağlık için hemde görsellik için yaptırsa iyi olurdu bence..
benim eşim öyle biri değildir ne bileyim çok beklentisi olan biri değildir kendisi..temiz olmaya falan önem verir...tatlım göğüs mecbur,asimetri var benm gelişmiyo biri..yoksa küçükte olsa şikayet etmezdim yaa..ama burun bana daha önemli geliyo eğer eşin güzellik meraklısıysa dimi yaa:44:
benim eşim öyle biri değildir ne bileyim çok beklentisi olan biri değildir kendisi..temiz olmaya falan önem verir...
eşimin en önem verdiğ şey işleri...
kimi erkekte görselliğe meraklı oluyor...
sahurda ne yesekki..geçen kkde yumurtalı pide yazmışlar yapsammıki gece gece ağırmı olur ..bende dört dörtlük olucak hem güzel hem zeki!hem titiz hem düşkün...ay hangisine yetişiyim bilemedim..460 sayfalık kitap başladım 2 günde 300üne geldim düşün yani okudugum kitapta doktorlarla ilgili..3,4 hikayeyi beraber yaşatan bir kjitap zeka fışkırıcam sonunda
sahurda ne yesekki..geçen kkde yumurtalı pide yazmışlar yapsammıki gece gece ağırmı olur ..
aaaa sorma yaa agda dedinde bugğün sesunun sirli agladısını aldım bu ne derleryaaaa dönen başlığı oluyo hani kuaförlerde yaparlarya bıyık alırken felan..neyse anlamıssındır.öylesini aldım yani ama beceremedim çabukmu donuyo nedir anlamadım..ah çok para istiyo bu agdacı yaaa valla ona verdiğim her ayki parayı kenara koyardım sinir oluyorum sen nasıl yapıyosun ben çok korkuyorum genital bölgeyi yapamıyorum yaaa
of cimcime almadan bir danışsaydın o jöle kutusu gibi olanından alıcaktın sesunun ve sürekli alırsan çok azalır ben on yıldır sirli yapıyorum çok azaldı sirli ile yap...sen o dönen zımırtıyı kullanma..normalhafif sıcakken sür ve ters yöne çek..ağdacıya para vermem ben onun yerine başka eksiğimi alırım...:86:aaaa sorma yaa agda dedinde bugğün sesunun sirli agladısını aldım bu ne derleryaaaa dönen başlığı oluyo hani kuaförlerde yaparlarya bıyık alırken felan..neyse anlamıssındır.öylesini aldım yani ama beceremedim çabukmu donuyo nedir anlamadım..ah çok para istiyo bu agdacı yaaa valla ona verdiğim her ayki parayı kenara koyardım sinir oluyorum sen nasıl yapıyosun ben çok korkuyorum genital bölgeyi yapamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?