Ölümüne Geyik Topiği :-))

ah bebeeem sorma...ameliyatlarım için altınlarım vardı.olucaktım babam aldmıştı..ha verir ha verir bir baktı uçmuuuş gitmiş altın.şimdi onu bekliyorum vericekte ben bozdurup ameliyat olucam..para biriktiriyorum allaha şükür 3 günde 200 lira biriktirdim inegöle gittimmi ordada bi 200 kagıt olur heralde..öncedende birikmiş vardı ekledimmi bayabi olur ama ben yinede ameliyat olana kadar kıyafetlerimi değiştirmicem..2 ameliyatıda olucammm kıyafetlerimi baştan aşşagı gidip yenilicem inşş..bambaşka olmak istiyorum ah şu hafızayıda tazelesek ne güzel olur dimi!(kardeşimle hala görüşmüyoruz özlemiyorum bile oderece..bizi buhale düşürenler utansın..yanlız kaldım ona yanıyorum ama yinede hayat güzel beni seven merhametli bir kocam vareller havaya yapıyorum hergün obaaaaaaaadeşarj oluyorum boşşveeeeerbende internetten siparişe taktım vip,markafni,vss hepsine üyeyim ama şimdilik dur cimcimeem diyorum tut kendini:) sen tutma devamet..boşver al istediğini darpaça güzelyaa ben yerinde olsam tayt bile giyerdimsevdiysen ne alaa ama eşine bişey diyemicem:26:benmkide kot sevmiyo ama onun yanında giymiyorum:) erkeksi geliyomuş kotlu kadınlar öpüldün şekerim

Günaydınlar sizlerede

Mandiş ve paris gelmiş..

İlk ben geldim dedim dükkanı temizleyim parlatıyım...

İftar için saatler var..

Son 7gün

Aman yarabbi ramazanda bitti mi ne

günaydın kızlar ,, günler su gibi geçiyo ramazan bitiyo ,,, ya bayrama ne giycez ben hala bişeyler bakmadımmm,,,

Evet kıyafet almaya gitmek lazım... Bayramda gidecek kimsede kalmadı ki ...

Güzel bir elbise almak en iyisi aslında. tek parça

neler yapıyorsunuz kızlar

şaka maka ramazan da bitti yaaa

hiç istemiyorum bitmesini...

çok seviyorum ramazanı tek sorunum uykusuzluk

sahura kalkmadan tutulsa oruç ne iyi olurmuş...

Günaydın kıslar

haftanın ilk günü açılışı ben yaptım...

canım neber,,,

günaydın hanımlar hayırlı haftalar

iyi haftalar kusummm,,

günaydın kızlar nasılsınızzz

benim midem bulanıyor:120:

nazardeğdi bebeye ses yok diyip duruyodun al sana ses,,,

kesinlikle katılıyorum şimdi dört gözle kadir gecesini bekliyorum,,

Son düzenleme:

öyle deme uyku sorunu çok kötü oldu ... gerçi ben 5-6 saat anca uyuyabiliyorum...

Sabah 8 de kalktım kapı çaldı...sonrada uykum kaçtı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…