Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar merhabaaa..bu kırmızı nıcklı arkadaslar admınmı oluyor..

ben batırdı diye görüdm sabah izledim ön tarafında bir yere 2-3 kez batırdı hafifçe

bende değdirdi ama batırmadı diye sandım yastığa birşey batırınca içeri çökerya öyle birşey olmadı gibime geldi

evet çok hafifce ucuyla batırdı ama iğneyi batıran çocuk çok afallamıştı saşkın şaşkın bakınıyodu bence birinci aref olmalıydıııı çok yanlış oldu

kızlarrr 100 msj ne zaman dolacak msn de konusmak içinde arkadaş istıyorum ... dertleşcek sohbet edecek

vermedim zaten genelde hep yasak olduğunu bildiğim için özel msj dadamı yasak ?

slm arkadaşlaar ölümüne geyik yapalım hadiçok sıkıldım yaa bugün evdeyim.sıkıntıdan patlıcam azkaldı

bende sıkıldım ama burda habıre psot atmak geyık için buda sıkıcı geldı :)

Yeteneksizsiniz de kim birinci olmuş ?yani hangi yeteneği ile ?kişileri pek bilmiyorum

al benden de o kadar.ne yapsak müzik açıp göbek atalım en iyisi cnm

Burda hava fena kapalı ve o keyifte değilim malisef... gece pek uyuyamadım gercı gündüz uyudm sıkıcı bir gün ..mevsim geçişlerini sevmıyorum

Yeteneksizsiniz de kim birinci olmuş ?yani hangi yeteneği ile ?kişileri pek bilmiyorum

taklit yeteneği ile bi çocuk vardı ama unuttum adını.çok süper taklit yapıyordu ya.en favorisi burhan altıntopun taklitiydi.hak etti bence.daha güzel yerlere gelcek büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…