Ölümüne Geyik Topiği :-))

Burda hava fena kapalı ve o keyifte değilim malisef... gece pek uyuyamadım gercı gündüz uyudm sıkıcı bir gün ..mevsim geçişlerini sevmıyorum

bende sevmiyorum bu mevsim geçişlerini ya.hasta yapıyo insanı cnm.izmirde açık hava ama.güneş çıktı güzel baya.evden çıkasım gelmiyor ama karnım ağrıyo çünkü.güneş olmasına rağmen serin hava.ya da ben üşüyorum bugün çok

izmirin kışı pek soğuk olmaz...tabı ank bakaraktan...bu mevsiminde güneşine güven olmaz...çok hasta edıyor ...evdeyım demişsin çalışıyormusun normalde.

izmirin kışı pek soğuk olmaz...tabı ank bakaraktan...bu mevsiminde güneşine güven olmaz...çok hasta edıyor ...evdeyım demişsin çalışıyormusun normalde.

yook cnm çalışmıyorum.daha doğrusu çalışmak istiyorum sevgilim izin vermiyor.hep kavga ediyoruz bu yüzdengeziyorum genelde ama genelde bulunmam evdeaçıktan türk dili ve edebiyatı 2.sınıfta okuyorum.sen neler yapıyorsun?

ipleri çabuk vermişsin eline ,çalışınca ne oluyor sanki izmirin insanları modern bilirim ama seninki niye öyle çıkmış :)... okuman ne güzel.. ben evdeyım çalışmıyorum su an ...ama düşünüyorum çalışmayı...çünkü arkadaslarım hepsı çalışıyor sıkılıyorum...

benimki izmirin hanzosuçok sıkılıyorum ya yalnız biryere göndermez.illahi annemide götürcem yanımda.yoksa yasak çıkmak.kaç kez ayrıldım bu kez de tehtit ediyo.tabi bende çok seviyorum ama bu huyları olmasa

Benimkide öyleydi fatura yatırmaya bile koşa koşa gelır işini gücünü bırakıp benımle gelırdı bekleeee derdı başlarda hoşuma gıtsede sonra ları cehennem gıbı geldiherşeyın aşırısı kötü cnm ...bu yasaklar insanı zamanla yoruyor benden demesi...neye tehdit ediyor anlamadım o kısmı

6 yıl oldu bizim canım bırakmıyo peşimi.yani ben ayrılınca öldürürüm diye tehtit ediyordu.gerçi seviyorum bende çok zoraki bi ilişki değil.aslında çok iyi bir insan.bu huylarını düzeltse.bi de hiç saygı yokbizim ilişkimizde saygı yok deyince de önemli olan sevgi zaten diyor.ne yapcağımı bilemedim.bi de evlenmeyi düşünüyoruz.evlenince dahada kötü olcak biliyorumbir dokundun bin ah işittin cnm

saygı sevgi ikisi eşit olmalı cnm bence
sevgi var o güzel ama saygı yoksa zamnla o sevgide yara almazmı?:93:

Canım kusura bakma çok sağlıklı bir ilişki değil seninki sankii.. evlenince erkekler daha kötü yönde değişir söyliyim

saygı sevgi ikisi eşit olmalı cnm bence
sevgi var o güzel ama saygı yoksa zamnla o sevgide yara almazmı?:93:

evet cnm bende öyle diyoruum zaten.dahada büyüyo bizim sevgimiz diyo o kendince.ama benim çok endişelerim var.ne yapcam bilmiyorum.çok kafamı kurcalıyo.evlenince sevgi de biterse hiç bişey kalmıcak

evet cnm bende öyle diyoruum zaten.dahada büyüyo bizim sevgimiz diyo o kendince.ama benim çok endişelerim var.ne yapcam bilmiyorum.çok kafamı kurcalıyo.evlenince sevgi de biterse hiç bişey kalmıcak

ee tabiki çok haklısın
oda bi an önce farkına varsa durumun cok ii olurr

off off evlilik demeyin bana6 sene az zaman değil cnm tabiki insan bitiremez hat diye...ama evlendikten sonra daha beter oldukları konusnda doğru tahminin var...öyle oluyorlar..! kendileri gayet rahat takılıyorlar ama seni sıkdıkları kadar canlarını ne üzüyor nede üzdürüyorlar...tehdit konusu hoşdeğil...benimkide habire yapardı bunu ...önceleri aşktan sevgiden diyordum...sonralarıda deli ne der oldumm...yaw bakıyorumda bız kadınların yaşadıkları hep aynı genelde üç aşa beş yukarı sevmek sevilmek çok güzeldir bide böyle sıkma olmasa ...6 sene az zaman değil yaşın kaç bayanların yası sorulmaz ama bende bayan oldum için sordum

haklısın aslında dertler sıkntlar hep aynı
kadınların yapısı bu die düşünüyrum artıkk:85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…