- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
haklısın aslında dertler sıkntlar hep aynı
kadınların yapısı bu die düşünüyrum artıkk:85::85:
off off evlilik demeyin bana6 sene az zaman değil cnm tabiki insan bitiremez hat diye...ama evlendikten sonra daha beter oldukları konusnda doğru tahminin var...öyle oluyorlar..! kendileri gayet rahat takılıyorlar ama seni sıkdıkları kadar canlarını ne üzüyor nede üzdürüyorlar...tehdit konusu hoşdeğil...benimkide habire yapardı bunu ...önceleri aşktan sevgiden diyordum...sonralarıda deli ne der oldumm... yaw bakıyorumda bız kadınların yaşadıkları hep aynı genelde üç aşa beş yukarı sevmek sevilmek çok güzeldir bide böyle sıkma olmasa ...6 sene az zaman değil yaşın kaç bayanların yası sorulmaz ama bende bayan oldum için sordum
20 yaşındayım daha cnm14 yaşında başladık yani çocukluk aşkıydı diyebilirim.ben ne yapıcam ya gerçekten off iice kafam karıştı
aslında bu ilişkiler cok hosuma giderdi önceden
ama şimdi 7aylık ilişkimi bile yürütmekte zorlanıyrm...
yanı uzun ilşkiler insanı yıpratıyo ya belkide buyuzden olmustur cnm
evt cnm kesinlikle uzun ilişkiler insanı yıpratıyo.ama ben ondan başkasıyla mutlu olamıcağımı biliyorum.neler çıktı karşıma kaç kişiler.ama istemedim hiç beni ondan başka kimse mutlu edemez cnm.alışkanlık mı yoksa tutkumu hiç bilemedim.saygı hiç yok bunu biliyorum.
Ne denilebilirki cnm ilişki senin...ama yaşında çok küçükmüş daha bende 20 yasında bu illetle tanışmıştım...senın için rahat yasamak ve tavız vereceğin konular nereyle sınırlı bılemıyorum...ama ben evın en küçüğüydüm ve kımse karısmazdı bana...çok sıkıldım...baskı gördüm...saygı olmazsa sevgi tek başına iş götürmez bu bir gerçek...açıkcası tecrübemle alakalı sana yazıyorum...erkek evlendimi tamam tapuyuda aldık ...istediğimiz gibi şekillendirelım dıyorlar...çok zor ...ölç tart işte.. ama önce kendini düşün derim...evlensende kocanda olsa kendilerini düşünüyorlar ...bencillik erkeklerin mayasında cnm.
çok doğru söyledin cnm bütün kelimelerine harfiyen katılıyorum.ben de çok serbest büyüdüm cnm.ailem filan hiç karışmazlar kıyafetime gittiğim yerlere.ama sevgilim böyle apınca çok zoruma gidiyor.kıyafetime sürekli karışır her şeyime sürekli burnunu sokar.çok bencil erkekler hep kendilerini düşünüyorlarNe denilebilirki cnm ilişki senin...ama yaşında çok küçükmüş daha bende 20 yasında bu illetle tanışmıştım...senın için rahat yasamak ve tavız vereceğin konular nereyle sınırlı bılemıyorum...ama ben evın en küçüğüydüm ve kımse karısmazdı bana...çok sıkıldım...baskı gördüm...saygı olmazsa sevgi tek başına iş götürmez bu bir gerçek...açıkcası tecrübemle alakalı sana yazıyorum...erkek evlendimi tamam tapuyuda aldık ...istediğimiz gibi şekillendirelım dıyorlar...çok zor ...ölç tart işte.. ama önce kendini düşün derim...evlensende kocanda olsa kendilerini düşünüyorlar ...bencillik erkeklerin mayasında cnm.
34 ...evet aynen öyle oldu..
34 ...evet aynen öyle oldu..
çok doğru söyledin cnm bütün kelimelerine harfiyen katılıyorum.ben de çok serbest büyüdüm cnm.ailem filan hiç karışmazlar kıyafetime gittiğim yerlere.ama sevgilim böyle apınca çok zoruma gidiyor.kıyafetime sürekli karışır her şeyime sürekli burnunu sokar.çok bencil erkekler hep kendilerini düşünüyorlar
ah ah ne zor cnm ya.allah kolaylık versin.yuva kolay kurulmuyor.böyle bitince evlilikler çok üzülüyorum ben ya
20 yaşındayım daha cnm14 yaşında başladık yani çocukluk aşkıydı diyebilirim.ben ne yapıcam ya gerçekten off iice kafam karıştı
sende önce kendını düşün o zaman..dünya böyle herkez kendini düşünür..bu ilişkiden beklentın neyse ona göre davran..çok yıpratıcı olacağı kesin ama zamanla..seni soğutmak istemem bazı şeylerden ama bunlarada hazırlıklı olmalısın.
çok haklısın cnm.ben hiç kıyamıyorum ona.ayrılınca ağlamasına bile dayanamıyorum.bi ona değil kimseye kıyamıyorum.hayatta acımasız olmak gerek biraz aslında.çünkü herkes kendini düşünüyor.yıpranan yine sen oluyorusun.ama kimse sana acımıyor.bizim gibi iyi niyetli insanlar olmasa kötüler nasıl yaşıcak bilmiyorum artık
Yaşın daha küçükmüşşş yazık değilmi sana
Hayatınızı böyle erkeklerin eline teslim etmeyin hemen..Azcık öz güveniniz olsun
Bunu hep söylüyorum .böyle kıskançlıklar falan biriyle çıkarken hoş geliyor.sevildiğiniz için zannediyorsunuz ama evlendikten sonra sıkmaya başlar.Çalış kendi paranı kazan ne demek izin vermiyor..ona neden soruyorsunki
Kusura bakma böyle şeylere kızıyorum nedense ..
kızlar ben kaçtım iyi sohbetler
gece takılyrm genlde zaten
kendinize ii bakın üzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?