Ölümüne Geyik Topiği :-))

haklısın aslında dertler sıkntlar hep aynı
kadınların yapısı bu die düşünüyrum artıkk:85::85:

erkeklerınde taktığı hep aynı sevgimizi ,hislerimizi kullanmak buna sığınaraktan ezıyet etmek bize

20 yaşındayım daha cnm14 yaşında başladık yani çocukluk aşkıydı diyebilirim.ben ne yapıcam ya gerçekten off iice kafam karıştı

20 yaşındayım daha cnm14 yaşında başladık yani çocukluk aşkıydı diyebilirim.ben ne yapıcam ya gerçekten off iice kafam karıştı

aslında bu ilişkiler cok hosuma giderdi önceden

ama şimdi 7aylık ilişkimi bile yürütmekte zorlanıyrm...

yanı uzun ilşkiler insanı yıpratıyo ya belkide buyuzden olmustur cnm

aslında bu ilişkiler cok hosuma giderdi önceden

ama şimdi 7aylık ilişkimi bile yürütmekte zorlanıyrm...

yanı uzun ilşkiler insanı yıpratıyo ya belkide buyuzden olmustur cnm

evt cnm kesinlikle uzun ilişkiler insanı yıpratıyo.ama ben ondan başkasıyla mutlu olamıcağımı biliyorum.neler çıktı karşıma kaç kişiler.ama istemedim hiç beni ondan başka kimse mutlu edemez cnm.alışkanlık mı yoksa tutkumu hiç bilemedim.saygı hiç yok bunu biliyorum.

Ne denilebilirki cnm ilişki senin...ama yaşında çok küçükmüş daha bende 20 yasında bu illetle tanışmıştım...senın için rahat yasamak ve tavız vereceğin konular nereyle sınırlı bılemıyorum...ama ben evın en küçüğüydüm ve kımse karısmazdı bana...çok sıkıldım...baskı gördüm...saygı olmazsa sevgi tek başına iş götürmez bu bir gerçek...açıkcası tecrübemle alakalı sana yazıyorum...erkek evlendimi tamam tapuyuda aldık ...istediğimiz gibi şekillendirelım dıyorlar...çok zor ...ölç tart işte.. ama önce kendini düşün derim...evlensende kocanda olsa kendilerini düşünüyorlar ...bencillik erkeklerin mayasında cnm.

hepsi olaiblr cnm alıskanlıktır tutkudur vazgeçememek cünkü seviysun sonucta kolaymı
keske brazda saygı olsa be cnm daha mutlu olurdun
:97::97:

cnm sen kaç yasındasınn?
ayrıldın sanırım eşinden

çok doğru söyledin cnm bütün kelimelerine harfiyen katılıyorum.ben de çok serbest büyüdüm cnm.ailem filan hiç karışmazlar kıyafetime gittiğim yerlere.ama sevgilim böyle apınca çok zoruma gidiyor.kıyafetime sürekli karışır her şeyime sürekli burnunu sokar.çok bencil erkekler hep kendilerini düşünüyorlar

sende önce kendını düşün o zaman..dünya böyle herkez kendini düşünür..bu ilişkiden beklentın neyse ona göre davran..çok yıpratıcı olacağı kesin ama zamanla..seni soğutmak istemem bazı şeylerden ama bunlarada hazırlıklı olmalısın.

ah ah ne zor cnm ya.allah kolaylık versin.yuva kolay kurulmuyor.böyle bitince evlilikler çok üzülüyorum ben ya

onlaykende üzülüyordum fark eden bir şey olmadığına göre

hanzolarla ömür geçmiyorrr kızlarr

adam evlenmeden önce katlanılacak davranışlarda bulunuyorsa kaçın bencee...o en basit dediğiniz katlandığınız ,sey bile bardağı tasıran son damla oluyor..huysuz adamlardan kaçın...kadınlara saygı duyan erkekleri tercih edın

Yaşın daha küçükmüşşş yazık değilmi sana
Hayatınızı böyle erkeklerin eline teslim etmeyin hemen..Azcık öz güveniniz olsun
Bunu hep söylüyorum .böyle kıskançlıklar falan biriyle çıkarken hoş geliyor.sevildiğiniz için zannediyorsunuz ama evlendikten sonra sıkmaya başlar.Çalış kendi paranı kazan ne demek izin vermiyor..ona neden soruyorsunki
Kusura bakma böyle şeylere kızıyorum nedense ..

çok haklısın cnm.ben hiç kıyamıyorum ona.ayrılınca ağlamasına bile dayanamıyorum.bi ona değil kimseye kıyamıyorum.hayatta acımasız olmak gerek biraz aslında.çünkü herkes kendini düşünüyor.yıpranan yine sen oluyorusun.ama kimse sana acımıyor.bizim gibi iyi niyetli insanlar olmasa kötüler nasıl yaşıcak bilmiyorum artık

aynen oyle biz burdan kaybediyruz
acıyruz onlara üzülüyruz braz acımasız olcaksın kı ozamn mutlu olabilysun sanırım
ben onu uzunce kendım daha çok üzülürm mesala hemn gönlünü almaya çalısırım hata onda olsa bile
aslında ne kdr yalns bsey

kızlar ben kaçtım iyi sohbetler
gece takılyrm genlde zaten
kendinize ii bakın üzmeyin

haklısın cnm kızmakta.yaşımın küçüklüğündenmidir bilemiyorum.kendimi yıpratıyorum.hayatımın baharında istediğim şeyleri yapamıyorum.istediğim gibi yaşayamıyorum.bırakmıyo peşimi kalkıp tehtit ediyor.neler yaptı burda anlatmaya kalksam ooo.off aklım çok karıştı.evlilik kolay bişey değil çünkü.evlenip ayrılmak istemiyorum.

canlarım ben çıkıyorum biraz ders çalışıyım vizelere çok az kaldı.gece girerim 12den sonra görüşürüz.bana fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.çok haklısınız.bir kez daha gözden geçircem ilişkimi ve konuşcam onunla.hoşçakalın

kızlar ben kaçtım iyi sohbetler
gece takılyrm genlde zaten
kendinize ii bakın üzmeyin

hoşçakal..

nil ben şunu öğrendim ..iyilikten maraz doğuyor..hak edene ıyı olmak lazım...seni üzene değil...ona aralarında başka bir şey diyorlar sonra öğrendim...'enayi'bence çalış çalış ki kafanı ilişkinden başka şeylere versen başka insanlar tanısan ..kimsenin va gecılmez olduğunu görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…