- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
O neki kızzz :44::44:
kurtçuk dolu bu meyveler hevukcan gel gari birlikte ayıklıyak. gece sen elmaları ayıkla gündüz ben armut ve hıyarlara bakarım. anladığım kadarıyla hevukcan sen de çözmüşsün olayı bize sadece uyarmak düşer.Çürük meyveler var gibi geldide ondan şeetim ayıklayalım..
ortalığı bi kolaçan ettim, elemanlarımın tükkana ii bakmadığını fark ettim... tam çıkıyodum gari seni gördüm selam vermeden çıkmıyım dedim. malum yarın okul var. sen niye gündüzden gelmedin ?
kurtçuk dolu bu meyveler hevukcan gel gari birlikte ayıklıyak. gece sen elmaları ayıkla gündüz ben armut ve hıyarlara bakarım. anladığım kadarıyla hevukcan sen de çözmüşsün olayı bize sadece uyarmak düşer.
kızlar bugün sevgilim beni görmeye iş yerime gelecek çok mutluyum
yok kız, arkadaş geldi, ufaklığı hastalanmış.ilk çocuğu olduğu için baya bi panik yaptı,biraz da pimpirikli.kaptık kızı götürdük dr.'a. çocukların klasik rahatsızlığından başka bişey değilmiş boğaz enfeksyonu...sonra da ısrar etti kal yanımda diye.gittik ona çay muhabbet derken geçti zaman...napyım tatlım şölee bi geçmişe bakıyım dedim senin dün kapına gelen kimdi kız sapık falan mı geldi dedim saatlerce dönmedin korktum
kız burdayım ben,başka bi konu var ona takıldım kaldım sen gelmeden önce...flockeeeeeemmmmmmmmmmm
duruma bağlı hayat,çok canını sıkmayacaksa paylaş gari....ya dün tartıştık çok fena gönlümü almaya geliyo sanırım,, affetsem mi acaba:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?