Ölümüne Geyik Topiği :-))

.................................................

Son düzenleme:
Çürük meyveler var gibi geldide ondan şeetim ayıklayalım..
kurtçuk dolu bu meyveler hevukcan gel gari birlikte ayıklıyak. gece sen elmaları ayıkla gündüz ben armut ve hıyarlara bakarım. anladığım kadarıyla hevukcan sen de çözmüşsün olayı bize sadece uyarmak düşer.

flockem soobe :92: noldu asayiş berkemalmi diye kontrol mu ediyon tükkanı gece vardiyesine mi geldin sende hmmm:82:

ortalığı bi kolaçan ettim, elemanlarımın tükkana ii bakmadığını fark ettim... tam çıkıyodum gari seni gördüm selam vermeden çıkmıyım dedim. malum yarın okul var. sen niye gündüzden gelmedin ?

misafirlerim vardı yeni gittiler bende zati hmn size bakmaya geldim sabah grşrz artık tatlımm..

Flocke'cim ben ayıklamasınıda bilirim ama müdür sensin kargaşa yaratmak istemem senin olan bir topikte...

napyım tatlım şölee bi geçmişe bakıyım dedim senin dün kapına gelen kimdi kız sapık falan mı geldi dedim saatlerce dönmedin korktum

napyım tatlım şölee bi geçmişe bakıyım dedim senin dün kapına gelen kimdi kız sapık falan mı geldi dedim saatlerce dönmedin korktum
yok kız, arkadaş geldi, ufaklığı hastalanmış.ilk çocuğu olduğu için baya bi panik yaptı,biraz da pimpirikli.kaptık kızı götürdük dr.'a. çocukların klasik rahatsızlığından başka bişey değilmiş boğaz enfeksyonu...sonra da ısrar etti kal yanımda diye.gittik ona çay muhabbet derken geçti zaman...

ya dün tartıştık çok fena gönlümü almaya geliyo sanırım,, affetsem mi acaba:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…