- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
duruma bağlı hayat,çok canını sıkmayacaksa paylaş gari....
sana bu konuda karışmamasını söyle,senden önce de giyinmeyi becerebiliyordum, bunu şimdi de başarabilirim de.ve hatırlat,babam izin verdi üstelik o mahsur görmedi,ben de kendimi biliyorum eee problem ne o zaman? sen bilirsin gerçi ama ben olsam böyle derdim.ya dün fotoğraflarıma bakıyodu,, akrabamızın düğününde çekindiğim bi fotoğrafı gördü elbise giymiştim diz kapaklarımda kuzenimle oturarak çekindiğimiz bi fotoğraf yok çok kısaymış bu ne, ne biçim giyindin bilemem ne diye surat yaptı kızdı,, ama haksız dı çünkü elbise kısa değildi sadece oturduğum için biraz yukarı çıkmıştı o kadar ama feci moralim bozuldu verdi tepkiye,
sana bu konuda karışmamasını söyle,senden önce de giyinmeyi becerebiliyordum, bunu şimdi de başarabilirim de.ve hatırlat,babam izin verdi üstelik o mahsur görmedi,ben de kendimi biliyorum eee problem ne o zaman? sen bilirsin gerçi ama ben olsam böyle derdim.
sevginiz daim olsun madem tepkini koymuş hudutlarını çizmişsin,o da bunu anlamış ve özür dilemeye gelmişse daha fazla uzatmaya gerek yok gari.ya dün pişman oldu zaten anlamsız yere tepki verdiğini anladı ama benim moralim bi kere bozulunca bi daha yüzüm kolay kolay gülmez ,,, çok aşığım ben ama çok seviyorum onu,,,
sevginiz daim olsun madem tepkini koymuş hudutlarını çizmişsin,o da bunu anlamış ve özür dilemeye gelmişse daha fazla uzatmaya gerek yok gari.
sağol canım benim...canım benim ya hakkaten güzin ablasın sen
KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİİİ
kız burdayım ben,başka bi konu var ona takıldım kaldım sen gelmeden önce...
bunlar karı-koca öğretmen,aynı okuldalar.14 yıllık evli ve son derece ii giden bir evlilikleri var,günlük sıkıntılar hariç hiç bi problemleri yok.derken bi haspam adama sarıyo.o da öğretmenmiş.adam farkında bile değil ama arkadaş anlıyor tabe.eşime söylesem mi söylemesem mi diyodu.kadını baya bi uyuz etmiş anlatış tarzından belli.nereye takıldın bakemmmm
patron tükkanda tek...parmak çeviriyom...
okudum gari,seni en çok çalışan eleman ilan ediyompatron sen yokkende ben hep burdaydım deli gibi kendi kendime geyik yapıyrdum erada eren felen geldi işte bunların hepsini sana şikyet ediyorummmm
slm asmin, hoşgelmişsen...selam kızlar nasılsınzı??
Durdu .. bu gün hava güneşli ,yaz geldi sanırsam .eren, sizin oralarda yağmur durdu mu?
inşallah,düzelsin havalar artıkın yaf.gerçi kelebek aynını diler mi bilmiyom,manisa kimi zaman yazın 45 dereceyi buluyo.
Durdu .. bu gün hava güneşli ,yaz geldi sanırsam .
Dün nerlerdeydiniz. bir ara başka bir topikte geziniyorum sandım... Niye ölee olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?