Ölümüne Geyik Topiği :-))

beynelcim evliliğin tabi zor yanları var ama bekarlıkmı evlilikmi desen kesinlikle evlilik nadir insan bekarlık der bekarlık diyende sadece sözdedir yokmudur çile çeken kötü anlar yaşayan vardır tabikide Allah o tür insanlarla karşılaştırmasın ama evlilik genel olarak artıları maneviyatı ağır basan birşey

cıks eşim ticaret yapmak istemiyor evim garajında kendine özel biryer yapmak istiyor

efendi biriyse neden olmasın beynel...böyle durumlarda sukunetini korumaya çalışmalısın..

anlat bize mandalinam hiç değilse fikir verebiliriz..eşyan fazla değilse çok para vermeye gerek yok nakliyat işine..kıyafetlerinizide hurçlara katlayarak koy istersen...

Aminnnnnnnnnnnn

yahu bende ne zaman geçsem "elektrik kesildi, kaza oldu, park yapılsın, yol kazıldı, adam moloz döktü" vs. gibi tüm şikayetler,i tanımadığım adamlar gördükleri yerde söylüyorlar. Hayırdır diyor arkadaşım. bende bilmiyorum diyorum.

havuk ya olması gereken insan geldiğinde şartlar müsait olmuyor ya da şartlar müsait olunca adam gibi biri karşıma gelmiyor. Kısmet annemin bana ihtiyacı kalmadığına emin olursam evleneceğim.

mandalinma babacığın nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah..sakin baba nasıl olur bilmem öyle babalar hayal gibi geliyor bana..ama eşim saolsun hem baba hem eş hem arkadaş...

bunun için hem ekonomik durumun iyi olmalı hemde karşına adam gibi biri çıkmalı. Öyle çokda isteğim yok. yattı, kattı, manken gibi delikanlıydı demiyorum.

o kadar çok ıvır zıvır varki cry sanki çöp ev :)

annen her zaman sana ihtiacı var ama senin belli zaaman sonra sınırların büyür ve kimseyi yaklaştıramazsın

mandalinma babacığın nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah..sakin baba nasıl olur bilmem öyle babalar hayal gibi geliyor bana..ama eşim saolsun hem baba hem eş hem arkadaş...

bende bilmem kaşlar çatık sürekli asabi ama eminsin seviyor ama belirti yok

Kırpık benim babam bize bırak vurmayı bir kere bile bağırmadı. Hep arkadaşımız gibiydi. Düşün lisede bile elimizden tutar okula götürür birde zil çalana kadar bahçede beklerdi ilk günler.

amin sanım ecmain inşallah

bence eşin neşeli hareketli bir eğlenmeyi seven biri sesinden öyle tahmin etmiştim

bunun için hem ekonomik durumun iyi olmalı hemde karşına adam gibi biri çıkmalı. Öyle çokda isteğim yok. yattı, kattı, manken gibi delikanlıydı demiyorum.

ooo sınırlar büyümeye başlamış bile

amin sanım ecmain inşallah

bence eşin neşeli hareketli bir eğlenmeyi seven biri sesinden öyle tahmin etmiştim

ooo sınırlar büyümeye başlamış bile

eşim mülayim biridir mandalinam 62 doğumlu..yeni nesil genç lerden değil ..sonra inançlı biridir..hiç bir şeyde aşırılığı yok..kafa dengidir yerine göre uyumludur saolsun...evcimen biri..takıldığı bir arkadaşı arkadaş çevresi yoktur...

mandalinam beim on onbeş yıllık kıyafetlerim..biblolar vs..mutfak eşyaları luzumlu luzumsuz..geçen yazın başında tadilattsn sonra tam bir temizlik yaptık...tüm fazlalıkları attım yada verdim..19 yaşında takım elbise almışım bir kez giymişim verdim modası geçmiş artık..çok az giydiklerimide eledim...salonda fazla biblo falan toz almaya mani...sadeleştirdim herşeyi..iyi oldu..

canım altını çizerek söylüyorum. yattı, kattı, manken gibi delikanlıydı demiyorum. oyle olsun diyede diretmiyorum. :)

evli biri olarak..ilk önce cimri olmamalı diyorum..asgari ihtiyaçları karşılamalı..sonra ağresif sinirli olmasın çok kıskanç olmasın inançlı olsun en azından saygılı olsun..küfür eden tipler var birde abuk subuk allah korusun...temiz biri olması önemlii..temizliğe önem versin kişisel bakımına falan..çok lavbali olmasın..ciddi biri olsun biraz..

kızlar mavi jeans pantolonlar var çok uygun fiyat markofonide beden bulursanız kaçırmayın..49-59 çok uygun benim beden kalmamış..

Allah sana ve oğluşuna bağışlasın canım

benim annem herşeye dursun gözüyle bakıp kenar köşe doldurduğu ıvır zıvır üff

çokda ciddi biri olmasın ya

kızlar mavi jeans pantolonlar var çok uygun fiyat markofonide beden bulursanız kaçırmayın..49-59 çok uygun benim beden kalmamış..

evet baktım bende

mesaim bitti hoşçakalın

mandalinam benimde eşim endi kıyafetlerini giymese bile vermeyi sevmez ama ben gizli gizli veriyorum..sen bakma annene..fazlalık iyi değildir ev hafif olucak temizlerken falan kolay olucak bence..

iyi akşamlar mandalinam...

mandalinam benimde eşim endi kıyafetlerini giymese bile vermeyi sevmez ama ben gizli gizli veriyorum..sen bakma annene..fazlalık iyi değildir ev hafif olucak temizlerken falan kolay olucak bence..

bencede sapsade evler çok hoşuma gider ama benim annem çok karışır cry dominanttır birazdır işin sonu kavgaya varabiliyor o yüzden ses çıkarmıyorum bildiği gibi yapıyor :)

iyi akşamlar mandalinam...

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…