canım ya ebn biraz o konuda kötüyüm evlilik tekliflerinin tamamını geri teptip. Hatta üstüne edenleri tepeledim. Şimdi düşünüyorumda amma serseriymişim.
Örneğin bir kişiye seninle evleneceğime kötü yola düşerim daha iyi demiştim. o kişi hala beni bekliyor ama yaptıklarımı düşününce intikam almadan edemez diyorum.
Benim fikrim bikeremben dükkan açmaK istiyorum ama ses geçirmiycek bir yer başka şeylerde olabilir dükkanda .
hERKES BÖYLE BİRŞEY İSTİYOR MADEM NEM BU İŞİ YAPARIM AMA KİMSE GELMEZKİ UTANIRLAR BÖYLE BİRŞEY İÇİN
efendi biriyse neden olmasın beynel...böyle durumlarda sukunetini korumaya çalışmalısın..canım ya ebn biraz o konuda kötüyüm evlilik tekliflerinin tamamını geri teptip. Hatta üstüne edenleri tepeledim. Şimdi düşünüyorumda amma serseriymişim.
Örneğin bir kişiye seninle evleneceğime kötü yola düşerim daha iyi demiştim. o kişi hala beni bekliyor ama yaptıklarımı düşününce intikam almadan edemez diyorum.
anlat bize mandalinam hiç değilse fikir verebiliriz..eşyan fazla değilse çok para vermeye gerek yok nakliyat işine..kıyafetlerinizide hurçlara katlayarak koy istersen...bilirim hevuk bilirim sonuçta ikiside karadeniz kadını mısırekmeğindenmidir nedir pek bir değişik şeylerin tadlarına baktırmışlar benim kulaklarımı annem delmiştir yorgan iğnesiyle:))) büyük ihtimal seninkinide laz hanımefendileri
benim babam rahmetli bir şey demezdi zaten yaramazlık çağımda yoktu ergenliğimde vardı
Amin canım taşınana kadar her gün beni dinlersiniz artık gittikçe sıkıntısı fazlalaşıyor ben den çok çekeceksiniz :)
Aminnnnnnnnnnnninşallah canım şimdiden sıkıntısı sardı
Aminnnn hevukumada banada tüm isteyenlerede inşallah
ayyy hayal ettim şimdi çizgili gaffur pijamaları minik tombul ayaklarıyla bir sağ bir sol popoda kocaman bez ayyyy cry yerim ben onu Allahım bizede nasip et
tek sanırım yiğen yada ilk bende sayamadığım kadar çok birini kovsan öteki geliyor hepside kocaman oldular ama ablam hamile yakında bir oğluşumuz olacak
eşiminde fikri bu garaja kum torbası ve sinir olduğu kişilerin fotosunu yapıştırmak :))
bende öyle yapıyorum beynel havlucu teyze var her gün önünden geçiyorum birde şu belediyeciler mimli gibi herkes tanıyor aa ben sizi tanıyorum belediyecisiniz siz yuh diyorum sanki dünya güzellik yarışması birincisi seçildim tüm ulusal kanallarda çıktım :)) neyse yine sizin yapacağınız işin asfaltın diye kayarken havlucu teyze kızım sizinkilerin marifeti dedi zaten kızmışım teyze dedim sizinkiler dediğin babamın oğlu değilya onların sorumsuzluğundan banane
Açsammı acaba iyide bir reklam yaptımmı tamamdır
Ciddi ciddi düünüyorum kimse gelmese bile ben bagırırım..
Beynel can bence karşına düzgün hayırlı bir kısmet çıkarsa hemen evlen
inan evlilik güzel bazen kötü yanları olsada bebk için değer en azından biraz büyüsün o yiğenin bak nasıl sevgin artıçak ala ala diye peşinde dolansın
Bende yiğenime baktım sevgiyisini biliyorum okadar seviyorumki Anne olsam nasıl olur bilemiyorum benimde 6 tane yiğenim var hepsi ördek gibi peşimde dolanıyoo
Yirim onları bennn çok güzeller ama yaaa düşününce hemen yanımda olsun istiyorum bebişim..
efendi biriyse neden olmasın beynel...böyle durumlarda sukunetini korumaya çalışmalısın..
anlat bize mandalinam hiç değilse fikir verebiliriz..eşyan fazla değilse çok para vermeye gerek yok nakliyat işine..kıyafetlerinizide hurçlara katlayarak koy istersen...
beynelcim evliliğin tabi zor yanları var ama bekarlıkmı evlilikmi desen kesinlikle evlilik nadir insan bekarlık der bekarlık diyende sadece sözdedir yokmudur çile çeken kötü anlar yaşayan vardır tabikide Allah o tür insanlarla karşılaştırmasın ama evlilik genel olarak artıları maneviyatı ağır basan birşey
efendi biriyse neden olmasın beynel...böyle durumlarda sukunetini korumaya çalışmalısın..
anlat bize mandalinam hiç değilse fikir verebiliriz..eşyan fazla değilse çok para vermeye gerek yok nakliyat işine..kıyafetlerinizide hurçlara katlayarak koy istersen...
Aminnnnnnnnnnnn
yahu bende ne zaman geçsem "elektrik kesildi, kaza oldu, park yapılsın, yol kazıldı, adam moloz döktü" vs. gibi tüm şikayetler,i tanımadığım adamlar gördükleri yerde söylüyorlar. Hayırdır diyor arkadaşım. bende bilmiyorum diyorum.
havuk ya olması gereken insan geldiğinde şartlar müsait olmuyor ya da şartlar müsait olunca adam gibi biri karşıma gelmiyor. Kısmet annemin bana ihtiyacı kalmadığına emin olursam evleneceğim.
mandalinma babacığın nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah..sakin baba nasıl olur bilmem öyle babalar hayal gibi geliyor bana..ama eşim saolsun hem baba hem eş hem arkadaş...
mandalinma babacığın nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah..sakin baba nasıl olur bilmem öyle babalar hayal gibi geliyor bana..ama eşim saolsun hem baba hem eş hem arkadaş...
bunun için hem ekonomik durumun iyi olmalı hemde karşına adam gibi biri çıkmalı. Öyle çokda isteğim yok. yattı, kattı, manken gibi delikanlıydı demiyorum.
amin sanım ecmain inşallah
bence eşin neşeli hareketli bir eğlenmeyi seven biri sesinden öyle tahmin etmiştim
ooo sınırlar büyümeye başlamış bile
canım altını çizerek söylüyorum. yattı, kattı, manken gibi delikanlıydı demiyorum. oyle olsun diyede diretmiyorum. :)
amin sanım ecmain inşallah
bence eşin neşeli hareketli bir eğlenmeyi seven biri sesinden öyle tahmin etmiştim
ooo sınırlar büyümeye başlamış bile
canım altını çizerek söylüyorum. yattı, kattı, manken gibi delikanlıydı demiyorum. oyle olsun diyede diretmiyorum. :)
eşim mülayim biridir mandalinam 62 doğumlu..yeni nesil genç lerden değil ..sonra inançlı biridir..hiç bir şeyde aşırılığı yok..kafa dengidir yerine göre uyumludur saolsun...evcimen biri..takıldığı bir arkadaşı arkadaş çevresi yoktur...
mandalinam beim on onbeş yıllık kıyafetlerim..biblolar vs..mutfak eşyaları luzumlu luzumsuz..geçen yazın başında tadilattsn sonra tam bir temizlik yaptık...tüm fazlalıkları attım yada verdim..19 yaşında takım elbise almışım bir kez giymişim verdim modası geçmiş artık..çok az giydiklerimide eledim...salonda fazla biblo falan toz almaya mani...sadeleştirdim herşeyi..iyi oldu..
evli biri olarak..ilk önce cimri olmamalı diyorum..asgari ihtiyaçları karşılamalı..sonra ağresif sinirli olmasın çok kıskanç olmasın inançlı olsun en azından saygılı olsun..küfür eden tipler var birde abuk subuk allah korusun...temiz biri olması önemlii..temizliğe önem versin kişisel bakımına falan..çok lavbali olmasın..ciddi biri olsun biraz..
kızlar mavi jeans pantolonlar var çok uygun fiyat markofonide beden bulursanız kaçırmayın..49-59 çok uygun benim beden kalmamış..
mandalinam benimde eşim endi kıyafetlerini giymese bile vermeyi sevmez ama ben gizli gizli veriyorum..sen bakma annene..fazlalık iyi değildir ev hafif olucak temizlerken falan kolay olucak bence..
iyi akşamlar mandalinam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?