Ölümüne Geyik Topiği :-))

bencede sapsade evler çok hoşuma gider ama benim annem çok karışır cry dominanttır birazdır işin sonu kavgaya varabiliyor o yüzden ses çıkarmıyorum bildiği gibi yapıyor :)

günaydın
tünaydın canım 3 gün sonra güneş yüzünü biraz gösterdi....annen ne burcu mandalinam..bizde kimse kimseye karışmaz..zaten kimse karıştırmaz..erkek kardeşim fazla soru sorulmasını bile sevmez..

tünaydııınn hanımlarrrrrrrrrr
tünaydın kebük nasılsın yoğunmusun herzamanki gibi..her gün çamaşır faslı var bizim evdede yav...

günaydın hanımlar mutlu günler burayıda herkes terk etmiş hee

arpa zamanı hangi burç oluyor cry :))
en güzeli cry karışmamak fikir sunarsın beğenirse yapar beğenmese yapmaz karışmak kötü oluyor

senin oğulcuk bugün neler yaptı varmı yaramazlıkları

canım eşime sorayım bir arpa zamanını sabahları çok aktif oğluş mandalinam..öğleden sonra durgunlaşıyor..gece dinlediği için sabah hep oynamak bir şeyleri karıştırmak istiyor..bir bebeğin olsun canım annen bebekle oyalanmaktan karışmaya fırsat bulamaz..:)

gunaudın canlarrrrrrrrrrrrrrr
tünaydın burcum mandalşinamla sen yoğunsunuz sanırım bu günlerde..

inşallah o bebeiş olsa bende kimseyle ilgilenmem :)))
yok yoğun değilim kimse yok sohbet edecek öyle boş boş dolanıyorum kk de

gunaudın canlarrrrrrrrrrrrrrr

sanda burcu

Eski günleeerrrr eski günleeerrrrr.........

dimi ya nerede

tabi katılabilirsin biz çok rahat geyik yapıyoruz yazan kaçıyo öyle işte ondan diorum eski günler diye,, yaşlandık şimdi,,,

Yok canim daha topic acilali 7 ay olmus bismillah geyigi patlatan kaciyo diyosun yani :)
ya bende smilesler cikmiyor nedenn

Yok evlenipte geldim buraya ankarada buyudum ben sizler nerelisiniz canlar ?

Evet ama turkiyede yasamayi tercih ederim insan uzaklasinca ozluyor

çok zordur ilk zamanlar senin için o zaman özlemin haricinde bambaşka ülkede olmak insanı zorluyorken
Türkiyedeyiz biz ama ailem almanyadaydı abim ablam hala orada ilk gidişimde 6 ay kaldım döndüğümde toprağı öpecek oldum bambaşka bir duygu o

Aynen oyle alisiyosun insanlarina ama dil sorunu var biraz da o bakimdan da zor ama simdilik idare edecek kdr biliyorum iste ustelik hic akarabam yok burda esim ve esimin abileri var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…