gerçekten çok sıkıcı olabiliyor bazen ama iyi yönleride var buraya geldiğinde aynı şehirde olsan o şekilde karşılamaz kimse daha bi hasretle özlemle merhametle sarılıyor ailen sonra kendini geliştirme imkanın daha fazla ve zamanla kafa dengi arkadaşlar buldunmu zaman buradakinden daha iyi geçiyor gurbet olunca işin ucunda insanlar birbirine daha bir sıkı sarılıyor
Evet orasida var aslinda kucuklugumden beri derdim ki havada ucaklari gorunce birgun binicem gidicem uzaklasicam mi acaba burdan derdim :) oyle de oldu annemlede kavga ederdik ana kiz kavgalari iste oda bana dediki ins uzaklara gidersin yuzunu gormem dedi bi kere :) nasip kismet iste
nasip kısmet tabiki ama bir an farkında olmadan söylenen söz dua kapılarının açık olduğu vakite denk gelip kabul olabiliyor annen kesinlikle içten dememiştir farkında değildir ama şimdide nasıl özlüyordur
hatırlatıyormusun anne sen bana böyle demiştin diye şakasına
Evet hatirlatinca soyler isteyerek demedigni tabiki icten degildir simdi ozluyomus beni duyuyorum bende ozluyorum ama elden gelen bisiy yok,
Bebek dusunuyoruz simdi hic degilse cnm sklmaz evde diyerek ama pko var bende de 1 sene istemedik zaten aslinda ben istedim ama esim istemedi tedavi yolu gozukucek sanirim bana 3 ay takipteyim bakalim hayirlisi sen evlimisin
özlemezmi anne olunca daha iyi anlacakmışız onları öyle diyorlar
haklısın Allah sanada tüm isteyenlerede hayırlı bebişler nasip etsin
evet evliyim bir yılı geçti bizde bebiş istiyoruz da henüz gelmiyor doktorada gitmedim işyerinde izin zor oluyor
pko yu kk da görüyorum ama nedir bilmiyorum
polikistik over sendromu 2-3 ayda bir adet gorme yada hic gorememe gibi sonuclari var ben goruyorum ama 45 gunde 2 ayda felan iste bekarken 4 ayda olurdu evlenince degisti doktora gittim burda ilk kez oda hap verdi duzenleyici ama gebelige engel deil Allah herkese verir ins vakti zamani gelince olucaktir illaki allahin izniyle sabir versin o zamana kadar bize sen kac yasindasin
maddi özgürlükmü manevi özgürlükmü mandalinam..
manevi canım aslında maddide maddi özgür olamadığımız için manevi özgür olamıyoruz sanırım yada toplu yaşama bizi kısıtlıyor
83 lüyüm ben
Amin inşallah
korkmaya başladım şimdi strese bağlıyordum ben düzensizliği
sen yazdığında bende öyle düşündüm..ilk etepte maddiyat tabiiki..ondan sonra kişisel gelişim..doğru yolu bulma ..acaba önem verdiğimiz şeyler gerçekten önemlimi...kendini törpüleme...
Sendede mi var duzensizlik ? varsa ihmal etme doktora gorun bence cocuk olmasina engel degil bazen tedavisiz kaliniyor pko da ama bazende zor gebe kalma durumu var ins yoktur sende
cry foruma noldu smileler nere gitti ???avatarlar neden küçüldü ???? bu bi çelişki midir ???bu 3ünü ist,iyorum =))
canım bu gün büyük bir problem var sitede yöneticiler halletmeye çalışıyormuş...
önemli derken..örneğin 18 -19 yaşlarımda yurtdışında yaşam hevesim vardı ama şu an kendi ülkemizde bile kendimizi ifade edemediğimiz zamanlar olurkrn mantıklı olan kendi ülkemizde yaşamak gibi geliyor..
ulaşamayacağımız hayaller peşinde koşmamak mesela..hedeflerimiz güzel bir ev araba..güzel bir yuva olabilir..bunlara çabalarsak ulaşabilir değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?