Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebek canım sıkkın değil felsefik günümdeyim yeni bir eflatun geliyor

yavrum sen nasıl eflatun olcen olsan olsan turuncu olursun

şaka bir yana özgürlük mü istiyorsun o zaman mevlanaya kulak ver;

"yavrum sen bir damlasın derya olmak istiyorsun,
o zaman at kendini deryaya derya sen olasın..."

kelebek hayat..merhaba kızlar...
mandalinam söylediklerin gayet mantıklı..aslında özgürlük diye bir şey yok...

hehehe evet turuncu olayım ben :)))
derya beni kabul edermi ne olursam olayım gideyim ben :))

aşk olsun ben geldim hepiniz gittiniz

arada çıkıp giriyorum gelen giden var

kelebek hayat..merhaba kızlar...
mandalinam söylediklerin gayet mantıklı..aslında özgürlük diye bir şey yok...

dimi yaa çekirgem benim ))

kelebeğim..vaikikiye gittik güzel şeyler bulamadım orada kalın yok doğru düzgün chico da fiyatlar almış başını gitmiş..bir eşofman bir eşefman altı bir tanede süveter aldık..kelebek bu kış sonunda indirimlerden alıcam oğluşa bir şeyler..iyi markalar ın çok indirimi oluyo 100 de 50 falan o zaman alıp koyucam kenara..sen aldınmı kışlık kuzularına..

mandalina..bekarken anne babandana karşı sorumlusun evlenince eşine ve çocuklarına karşı..özellikle kadınlar..ama eşimi düşünüyorum..oda özgür sayılamaz ..ama bunada şükürler olsun...

ben yeşil oldum kızlar fark etmedinizmiki görünmüyomuyum yoksa.:))

alamadım daha canım bende ama geçen sezon sonu almıştım şimdilik idare ediyoruz ama büyüğe basket forması ve eşofman almam gerek belki bizde hafta sonu çıkarız alışverişe...

mandalina..bekarken anne babandana karşı sorumlusun evlenince eşine ve çocuklarına karşı..özellikle kadınlar..ama eşimi düşünüyorum..oda özgür sayılamaz ..ama bunada şükürler olsun...

evet (

ben yeşil oldum kızlar fark etmedinizmiki görünmüyomuyum yoksa.:))

yeşil ne oluyordu cry şimdi sen kıdem atladın bize takılmıycanmı yada cezamı vercen :))

Son düzenleme:
evet (

yeşil ne oluyordu cry şimdi sen kıdem atladın bize takılmıycanmı yada cezamı vercen :))
yok canım yav burdan yardımcı olucam arkadaşlara siteye yeni gelenlere site kullanımın öğreticez bakalım:)
btopikteği sizleri seviyorum mütavazi insanlar buradaki arkadaşlar insanın kafası dağılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…