Ölümüne Geyik Topiği :-))

benim de yok smilelarım ama sarılıyorum bak sana

hakikatten hayırlısı olsun hangi bölüme edi oldun bakem
bende başvurdum ama hala cevap gelmedi kaç ay oldu :2:

canım yakında gelir inşallah..ben çok giriyorum topiğe eskiden beri üyeliğim var başka topiklerdede gariplikler olunca haber veriyodum hemen..mesela pazartesi günü bir konuda hocanın birinin ismini vermiş birisi ona sor hemen onaylar diye ithamda bulunmuş hemen bildirdim onu..

kızlar mutfağa giriyorum yemeğimi fırına verip salata yapacağım
arada bakmaya çalışırım ama bakamazsam sonra grşrz...
öpüyorum hepinizi...

ben ara ara bakarım topiğe...

kolay gelsin kelebek..

cry kimse kalmadıki topikte selam verip kaçar hale geldik malesef offf flocke kızıyorum sana niye gittiinn geri gel :))))

günaydın bamyam ve barisim
günaydın ahali
günaydın çiçekler böcekler
günaydınnnnnnnn

pazar günü taşınıyorum aksilik olmazsa iştende izin aldım gelecek hafta yeni evimi düzenliyor olacam :)))

ohh hadi gözün aydın canımmmm. güle güle oturun ağız tadıylaa
bizde ev tuttuk sözleşme falan herşeyi yaptık ama kendi evimize kiracı bulamadıkk
ayın sonuna kadar bulmamız lazım

ohh hadi gözün aydın canımmmm. güle güle oturun ağız tadıylaa
bizde ev tuttuk sözleşme falan herşeyi yaptık ama kendi evimize kiracı bulamadıkk
ayın sonuna kadar bulmamız lazım

hayırlı olsun canım sende ağız tadıyla otur inşallah talip varmı kiralamak için evine sanırım ay sonu taşıncan sende

herkese günaydın...:119::118::119:

parisim ve mandişim kolay gelsin ev taşımak hem heyecanlı hem zor allah yardımcınız olsun...
şimdiden güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah...

parisim ve mandişim kolay gelsin ev taşımak hem heyecanlı hem zor allah yardımcınız olsun...

evet kelebek yaa bana zor kısmı görünüyor hep ama pazartesi evimden yazabilirim size :)))

hayırlı olsun canım sende ağız tadıyla otur inşallah talip varmı kiralamak için evine sanırım ay sonu taşıncan sende
şimdilik talip yok mandişim ya internete falan verdik ilan bakalım

sağol kelebeğim.inşallah..

geçen gün alt kat komşumun evine hırsız girmiş hemde biz evdeyken alt katımızda hırsız cirit atıyormuş akşam öğrendimki önce alt katın karşısındakine girmiş oradan bizim alt katımızdakinin evine girmiş polis olay yeri filan geldi kapı sesi duyduk sadece ama kırma zorlama değil sanki odanın kapısını sert bir şekilde kapattı gibi meğer hırsız camı açmış zorlamayla

geçmiş olsun mandalinam...allah hepimizi korusun kazalardan belalardan..

günaydın kızlar taşınamıyorum banyo su akıtıyor alttakinin kafasına usta evde çalışıyor tekrar temizlik yapılcak bitmedi zaten evdeki eşyalar kolilenmedi ufff moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…