benim de yok smilelarım ama sarılıyorum bak sana
hakikatten hayırlısı olsun hangi bölüme edi oldun bakem
bende başvurdum ama hala cevap gelmedi kaç ay oldu :2:
yok canım yav burdan yardımcı olucam arkadaşlara siteye yeni gelenlere site kullanımın öğreticez bakalım:)
btopikteği sizleri seviyorum mütavazi insanlar buradaki arkadaşlar insanın kafası dağılıyor...
günaydın bamyam ve barisim
günaydın ahali
günaydın çiçekler böcekler
günaydınnnnnnnn
pazar günü taşınıyorum aksilik olmazsa iştende izin aldım gelecek hafta yeni evimi düzenliyor olacam :)))
ohh hadi gözün aydın canımmmm. güle güle oturun ağız tadıylaa
bizde ev tuttuk sözleşme falan herşeyi yaptık ama kendi evimize kiracı bulamadıkk
ayın sonuna kadar bulmamız lazım
herkese günaydın...:119::118::119:
parisim ve mandişim kolay gelsin ev taşımak hem heyecanlı hem zor allah yardımcınız olsun...
şimdiden güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah...
şimdilik talip yok mandişim ya internete falan verdik ilan bakalımhayırlı olsun canım sende ağız tadıyla otur inşallah talip varmı kiralamak için evine sanırım ay sonu taşıncan sende
herkese günaydın...:119::118::119:
parisim ve mandişim kolay gelsin ev taşımak hem heyecanlı hem zor allah yardımcınız olsun...
şimdiden güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah...
şimdilik talip yok mandişim ya internete falan verdik ilan bakalım
sağol kelebeğim.inşallah..
inşallah iyi bir kiracı bulursun parisim kirasını aksatmadan veren evine iyi bakan
inşallah mandişim ya aksatırsa yanaruk
geçmiş olsun mandalinam...allah hepimizi korusun kazalardan belalardan..geçen gün alt kat komşumun evine hırsız girmiş hemde biz evdeyken alt katımızda hırsız cirit atıyormuş akşam öğrendimki önce alt katın karşısındakine girmiş oradan bizim alt katımızdakinin evine girmiş polis olay yeri filan geldi kapı sesi duyduk sadece ama kırma zorlama değil sanki odanın kapısını sert bir şekilde kapattı gibi meğer hırsız camı açmış zorlamayla
biraz birikmişiniz olsa kenarda aksatma durumları gibi zamanlar için rahat ederdiniz.
inşallah aksatmayan biri olur bamyamın annesi bu devirdede insanlara pek güvenemiyorsun
geçmiş olsun mandalinam...allah hepimizi korusun kazalardan belalardan..
haklısın bacım güvenilir biri bulmakta zor eve iyi bakacak kırıp dökmeyecek birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?