Ölümüne Geyik Topiği :-))

sıkma canını mandalınammmm sorunsuz olsunnn gec olsun guc olmasın demısler sımdıkı evlerın en buyuk sorunu ızolasyon problemı adam gıbı yapmıyorlarrr ınsanı sınır edıyorlarr

sıkma canını mandalınammmm sorunsuz olsunnn gec olsun guc olmasın demısler sımdıkı evlerın en buyuk sorunu ızolasyon problemı adam gıbı yapmıyorlarrr ınsanı sınır edıyorlarr

canım benim sıkma canını geç olsun güç olmasın vardır bir hikmeti ya sen taşındıktan sonra akıtsaydı banyo evin içindeyken tadilat daha zor canım herşey hallolsun tam taşınırsın inşallah....

bu arada herkese günaydın canlarım
hepimize hayırlı cumalar olsun
öpüyorum sizi....

sanırım artık doldum patlama nokasına geldim bilmiyorum ama o evinde benimde canım cehenneme diyorum dayanımıyorum katlanamıyorum hiçbirşeye sıkıldım bunaldım herşeyden herkesden

sanırım artık doldum patlama nokasına geldim bilmiyorum ama o evinde benimde canım cehenneme diyorum dayanımıyorum katlanamıyorum hiçbirşeye sıkıldım bunaldım herşeyden herkesden

sakın bunları duymayayım ...
herşey olacağına varır dünya şeyleri için sinirlenip sabrını tüketme...
evet biliyorum çok zor ben de bekledim beklemek sinir bozucu ama yüzdün yüzdün kuyruğuna getirdin şimdi bu sözler gereksiz...
mandişim lütfen üzme kendini ben neredeyse 1 sene bekledim bir iki hafta birşey olmasa gerek ne dersin???

oğlumun doğumunda sözde yeni evimizde olacaktık taşındığımda oğlum 9 aylıktı...

beterin beteri var de lütfen üzme kendini sen üzülünce ben de üzülüyorum keşke elimizden birşey gelebilse ama sabretmekten başka yol yokkk

ahh be kelebeğim dayanamıyorum hiç kimseye hiç birşeye sadece beklemek değil ki off inan kendimi dağlara vurasım var herkezten kaçıp unutup

mandalinam yapma böle herseyde bı hayır vardır mutlaka ne kadar olumsuz dusunursen okadar sorun ckıyor bı derın nefes al kafanı bosalt olumlu guzel şeyler dusun evın ıle ılgılı

gunaydınnnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrr
cumamız hayırlar getirir inşallah burcum..

tünaydın canım..yapma öyle sabırlı olmaya çalış bak ben geçen kasım ayında pencereleri değiştirdim..duvarlarıyaptırdık..boyattuk kartonpiyer yaptırdık..hava soğuktu..taha daha minikti..mutfak dolabını sipariş edince diğerini komşuya sattım oda istanbula dönecekmiş hemen monte edelim dedi..400 liraya sattmıştım..2-3 yıl önce 800 e yaptırmıştım..ziyan olmasın diye..benim dolap 1 buçuk ay sonra geldi..1 buçuk ay mutfaksız kaldık..o arada 10 kilo kadar verdim sanırım..lavabo yok tüm herşey kirliydi...amasonunda iyi olucak diye sabrettim ne yapayım zatn eşimi zor ikna ediyorum bir şey yapırırken o nedenlede fazla sesimi çıkarmadım

bu arada herkese günaydın canlarım
hepimize hayırlı cumalar olsun
öpüyorum sizi....
tünaydın kelebekim..

oğluş bu gün tüm yatağına yorganına kustu 85 lira fatura gelmiş eşim bu ne dedi..her gün çamaşır çıkıyo evde canı sağolsun ne yapalım..:44:

taha mutfak dolaplarına dadandı mücadele etmek ten vazgeçtim..hepsini yaydı belki sıkılır oynaya oynaya

evet 3 içinde hissetircek kendini çaşıt önce bir ayağın çukura düşecek sonra gözün toprağa bakacak

:26:

mandalina bu topikte hayaletli topiğe döndü vesselam..bir çözüm bulmak lazım..iyice demode olduk..

mandalina bu topikte hayaletli topiğe döndü vesselam..bir çözüm bulmak lazım..iyice demode olduk..

haklısın canım ama hiç enerjim yok evimi taşıyıp bir düzene girsem birde dinlensem enerjimi toplasam geldiğimde sizi enerjik bulsam uçururuz bu topiği

haklısın canım ama hiç enerjim yok evimi taşıyıp bir düzene girsem birde dinlensem enerjimi toplasam geldiğimde sizi enerjik bulsam uçururuz bu topiği
inşallah o günler gelir yakında mandalinam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…