günaydın kızlar taşınamıyorum banyo su akıtıyor alttakinin kafasına usta evde çalışıyor tekrar temizlik yapılcak bitmedi zaten evdeki eşyalar kolilenmedi ufff moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum
günaydın kızlar taşınamıyorum banyo su akıtıyor alttakinin kafasına usta evde çalışıyor tekrar temizlik yapılcak bitmedi zaten evdeki eşyalar kolilenmedi ufff moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum
sanırım artık doldum patlama nokasına geldim bilmiyorum ama o evinde benimde canım cehenneme diyorum dayanımıyorum katlanamıyorum hiçbirşeye sıkıldım bunaldım herşeyden herkesden
sakın bunları duymayayım ...
herşey olacağına varır dünya şeyleri için sinirlenip sabrını tüketme...
evet biliyorum çok zor ben de bekledim beklemek sinir bozucu ama yüzdün yüzdün kuyruğuna getirdin şimdi bu sözler gereksiz...
mandişim lütfen üzme kendini ben neredeyse 1 sene bekledim bir iki hafta birşey olmasa gerek ne dersin???
oğlumun doğumunda sözde yeni evimizde olacaktık taşındığımda oğlum 9 aylıktı...
beterin beteri var de lütfen üzme kendini sen üzülünce ben de üzülüyorum keşke elimizden birşey gelebilse ama sabretmekten başka yol yokkk
cumamız hayırlar getirir inşallah burcum..gunaydınnnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrr
tünaydın canım..yapma öyle sabırlı olmaya çalış bak ben geçen kasım ayında pencereleri değiştirdim..duvarlarıyaptırdık..boyattuk kartonpiyer yaptırdık..hava soğuktu..taha daha minikti..mutfak dolabını sipariş edince diğerini komşuya sattım oda istanbula dönecekmiş hemen monte edelim dedi..400 liraya sattmıştım..2-3 yıl önce 800 e yaptırmıştım..ziyan olmasın diye..benim dolap 1 buçuk ay sonra geldi..1 buçuk ay mutfaksız kaldık..o arada 10 kilo kadar verdim sanırım..lavabo yok tüm herşey kirliydi...amasonunda iyi olucak diye sabrettim ne yapayım zatn eşimi zor ikna ediyorum bir şey yapırırken o nedenlede fazla sesimi çıkarmadımgünaydın kızlar taşınamıyorum banyo su akıtıyor alttakinin kafasına usta evde çalışıyor tekrar temizlik yapılcak bitmedi zaten evdeki eşyalar kolilenmedi ufff moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum
tünaydın kelebekim..bu arada herkese günaydın canlarım
hepimize hayırlı cumalar olsun
öpüyorum sizi....
onuda nerden çıkardın şimdi bir zamanlar çaşıt dadanmıştı gerçi ama..şimdi bu topiğe giren ölüyor mu ? :)))))))))))))))
şimdi bu topiğe giren ölüyor mu ? :)))))))))))))))
onuda nerden çıkardın şimdi bir zamanlar çaşıt dadanmıştı gerçi ama..
evet 3 içinde hissetircek kendini çaşıt önce bir ayağın çukura düşecek sonra gözün toprağa bakacak
:26:
mandalina bu topikte hayaletli topiğe döndü vesselam..bir çözüm bulmak lazım..iyice demode olduk..
inşallah o günler gelir yakında mandalinam..haklısın canım ama hiç enerjim yok evimi taşıyıp bir düzene girsem birde dinlensem enerjimi toplasam geldiğimde sizi enerjik bulsam uçururuz bu topiği
inşallah o günler gelir yakında mandalinam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?