Ölümüne Geyik Topiği :-))

tüm ailene selamlar mandalinam boşalttım..kolay gelsin..

kıslar ben geldim ....

neredesiiiniz ey ahali...
3 gündür kimse gelmemiş tükkana...

Kış geri geldi... kazaklarımı çıkardım... giyindim geldim iş yerime.

hava kapalı ılunca insanın içide sıkılıyor yaw

dün akşam dans yarışmasını seyrettim dans ettim.

tatilde halk oyunları ekibinin dans gösterisi vardı. Turistlere halk oyunu gösterisi süperdi... halk oyunu ekibine katılmayı çok isterdim.
ben dans etmeyi çok severrriiiim

hep genç nesil meraklı birazda benim yaşıtlarıma uygun fiyatlarda sunsalar bu hizmeti fena mı olur?

tünaydın kızlar..hava çok soğuk..evdeki işlerle mücadele ediyorum özellikle yerlerdeki saçlar kıllar..süpür süpür aynı sinir oluyorum..

BİR yerde okumuştum koli bantı ile yerdeki kıl saç tüyleri pratik topluyorlarmış benimde çok dökülür saçlarım heryer saç tır evde nasıl kel kalmıyorum hayret

ayyyyyyyyy hava buz buz nefret edıyorummmm kıştannnnn usumekten kat kat gıyınmektennn
BENDE AYNI BURCU TŞÖRT ÜSTÜNE BULUZ ÜSTÜNE POLAR GİYDİM..KENDİMİ RAHAT HİSSETMİYORUM..

BİR yerde okumuştum koli bantı ile yerdeki kıl saç tüyleri pratik topluyorlarmış benimde çok dökülür saçlarım heryer saç tır evde nasıl kel kalmıyorum hayret
ayy mandalina koli bandıylamı belim ağrıyo zaten düşünemiyorum bile..

ayyyyyyyyy hava buz buz nefret edıyorummmm kıştannnnn usumekten kat kat gıyınmektennn
BENDE AYNI BURCU TŞÖRT ÜSTÜNE BULUZ ÜSTÜNE POLAR GİYDİM..KENDİMİ RAHAT HİSSETMİYORUM..

bende denemedim ama öyle yazıyordu cry

kızlar kış gibisi varmı ya açın kaloriferleri yakın sobaları ohh sıcacık yazın soyun soyun yine sıcak klima hasta eder en iyisi kış hele dışarsı bembeyaz lapa lapa kar yağıyor burnuna mis gibi kestane kokuları geliyor oyyyyyyyyy

buraya doğalgaz gelmeyecekmiş mandalinam köy statüsündeymiş burası :2:

ooyy sobayı kurarsın hemde kuzine olanından üstünde bir köşede çayın demlenir diğer köşesinde kestanelerin fırınında böğrek közünde patates biber patlıcan arada üstünde Türk kahvesi hımmmm

merhaba sultan naberrr

süperim tatlım.. sen nasılsın...

crycım editör olmuş

Allah harikasın mandiş ... kömür ateşinde kestane yaşasııın

ayyyyyyyyyyyyyyy mandalınammmmmmmmmmmm supersınnnnnnnn

hepinizi öpüyorum ne yapıyorsunuz kızlar...

az önce yandan çakma tarkan geçti ... bizim dükkanın içerisi karanlık .. tükkanın önünden geçerken herkes kendine bakıyor bende onlara sonradan farkediyorlar içeride biri olduğunu ama enteresan oluyor bu arada pek havalı bir çocuk küpeli felan ... kıl oldum be tarkancım saana benzemye çalışan bu tiplere.. hiç hazmetmiyorum... kendiniz olun be yaw...

ben yazarken ... az önce tekrar geçti atlet felan dışarda ıyyy sinir oldum çocuk sana geçme tükkanın önünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…