burcuuuuuuuuugünaydınnnnnnnnnnn
kıslar... neredesiniz
günaydın mutlu haftalar herkese
günaydınnnnnnnnnnn
kıslar... neredesiniz
tünaydın kızlar..hava çok soğuk..evdeki işlerle mücadele ediyorum özellikle yerlerdeki saçlar kıllar..süpür süpür aynı sinir oluyorum..
tünaydın kızlar..hava çok soğuk..evdeki işlerle mücadele ediyorum özellikle yerlerdeki saçlar kıllar..süpür süpür aynı sinir oluyorum..
BENDE AYNI BURCU TŞÖRT ÜSTÜNE BULUZ ÜSTÜNE POLAR GİYDİM..KENDİMİ RAHAT HİSSETMİYORUM..ayyyyyyyyy hava buz buz nefret edıyorummmm kıştannnnn usumekten kat kat gıyınmektennn
ayy mandalina koli bandıylamı belim ağrıyo zaten düşünemiyorum bile..BİR yerde okumuştum koli bantı ile yerdeki kıl saç tüyleri pratik topluyorlarmış benimde çok dökülür saçlarım heryer saç tır evde nasıl kel kalmıyorum hayret
BENDE AYNI BURCU TŞÖRT ÜSTÜNE BULUZ ÜSTÜNE POLAR GİYDİM..KENDİMİ RAHAT HİSSETMİYORUM..ayyyyyyyyy hava buz buz nefret edıyorummmm kıştannnnn usumekten kat kat gıyınmektennn
ayy mandalina koli bandıylamı belim ağrıyo zaten düşünemiyorum bile..BİR yerde okumuştum koli bantı ile yerdeki kıl saç tüyleri pratik topluyorlarmış benimde çok dökülür saçlarım heryer saç tır evde nasıl kel kalmıyorum hayret
BENDE AYNI BURCU TŞÖRT ÜSTÜNE BULUZ ÜSTÜNE POLAR GİYDİM..KENDİMİ RAHAT HİSSETMİYORUM..
ayy mandalina koli bandıylamı belim ağrıyo zaten düşünemiyorum bile..
buraya doğalgaz gelmeyecekmiş mandalinam köy statüsündeymiş burası :2:bende denemedim ama öyle yazıyordu cry
kızlar kış gibisi varmı ya açın kaloriferleri yakın sobaları ohh sıcacık yazın soyun soyun yine sıcak klima hasta eder en iyisi kış hele dışarsı bembeyaz lapa lapa kar yağıyor burnuna mis gibi kestane kokuları geliyor oyyyyyyyyy
buraya doğalgaz gelmeyecekmiş mandalinam köy statüsündeymiş burası :2:
ooyy sobayı kurarsın hemde kuzine olanından üstünde bir köşede çayın demlenir diğer köşesinde kestanelerin fırınında böğrek közünde patates biber patlıcan arada üstünde Türk kahvesi hımmmm
merhaba sultan naberrr
Allah harikasın mandiş ... kömür ateşinde kestane yaşasııınooyy sobayı kurarsın hemde kuzine olanından üstünde bir köşede çayın demlenir diğer köşesinde kestanelerin fırınında böğrek közünde patates biber patlıcan arada üstünde Türk kahvesi hımmmm
ayyyyyyyyyyyyyyy mandalınammmmmmmmmmmm supersınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?