Ölümüne Geyik Topiği :-))

ayyyyyyyyyyyyy sultanım alemsınnnn

kıs edıtor mu oldunnnnnnnnnnnnnnn
efet,efet ,efet,burcum sen uğrarmıydın buralara bu topik tek edilmiş hayaletli topik oldu hayalette floke olabilir

mNDALİNAM SEN ÖĞLE YAMEYİNİ YEDİNMİ BAKİM..BEN SOBA KURAMAMKİ BELİMDE BEL SIKIŞMASI VAR CANIM..

insanın kendi tarzı olmalı dimi sultan ..kız sen niye tüm gün hiç uğramıyosun bakim

kömür olurmu odun ateşinde :)

çakma tarkan hee süpersin canım cool olacaz diye yaptıklarıyla ne kadar komik oluyorlar hele içerde birileri varken onlar içerde kimse yok sanıp camda yaptıkları çeşitli hareketler bizim oda yerle bir ve merkezin caddenin ortasında camlarda kara içersi görünmüyor düşün ne tipler çıkıyor karşımıza :)))

sen kurmayacan canım kocan kurcak yakacak sen de patates atcan köze :)) neyle ısnıyorsunuz merkezi sistemmi

insanın kendi tarzı olmalı dimi sultan ..kız sen niye tüm gün hiç uğramıyosun bakim

dimi yaa

ingilizce çalışıyorum.. yabancı dizilerden ingilizcemi ilerletiyorum desem acep yalan olmaz sanırım...

crycım... kursa yazıldım. memur olma kursu ...

ders çalışıyorum. vakit çabuk geçiyor... hergün uğruyorum canım

geçen hafta yoktum zati... izinliydimm...

atanırmıyım bilemiyorum ama ... şansımı tekrar deneyeceğim. Kısmet belki daha güzel olur....

sobadan anlamam ki anane yakardı soba hem odun hem kömür atardı öyle hatırlıyorum mandişim

Cryptc
Canım ya hayırlı olsun editör olmuşsunn..
Artık bizimde bir editör arkadaşımız varrr

Kızlar sizleride gece takip ediyorum hasret gideriyorum geceleri..,
Hepiniz iyisiniz goç gibinsiniz maşallah...

günaydın parisciim.

günaydın hatunlar neredesiniz ..

Cryptc
Canım ya hayırlı olsun editör olmuşsunn..
Artık bizimde bir editör arkadaşımız varrr
sağol hevukum canım,bizde takip edecek bir şey yokki selam veren gidiyor..

günaydınnn hanımlarrr...

ne var ne yok kaç gündür uğrayamıyorum bayağı yoğunum bu aralar neler yapıyorsunuz bakalım

mandişim banyo işi halloldu mu taşınabilecekmisin bu hafta

parisim bamyamız ne yapıyor geçti mi artık bulantılar bakalım

burcum senle görüşemiyoruz ne zamandır

hevuk can nerelerdesin yahuu???

cry slm sana da

suskun, beynel, hayat

başka kim kaldı herkese slm verdim dimi
:26:

ateş düştüğü yeri değil her yeri yaktı,, HER YERİ......

Son düzenleme:

hoşgeldin hayırdır ne işler yaptın yine salça filan mı konserveler bitmişti turşularıda kurmuştun sırada ne var :)

banyo yapıldı bitti temizlik bitti kırılcak eşyalarım gitti mutfak eşyaları ve diğer ufak tefek kırılcaklar kolilenmeye devam ediyor kitaplar cuvallara girdi havlu tülbbent gibi eşyaların yarısı hurçlara girdi bavullancaklar kaldı nevresimler filan pazar günü kamyan gelecek o güne kadar harabede oturmaya devam :)) evde harp çıkmış gibi :))

Merhaba bayanlar!!!

Sohbet sadece selamdan ibaret olmuş ... bu gün dersahaneydim tarih işledim geldim.

Tarihime zam getirdim eskiden sıkıcı gelirdi şimdi aceyip sardı beni bu tarih...
öğrenicem tarihimi yaşasın!!! Atam sen bir tanesin... Ne güzel işlere imza atmışın....

Dün çok kötü oldum. televizyon da ki şehit haberlerine.... özellikle fakir aillerin evlatları... (( zengin bakanların evlatları değil...

Bu çok acı birşey...

Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..

Ne mutlu Türk üm diyene!

sultan ünaydın iyi çalışmalar canım..teroristlere allah bir daha fırsat vermesin inşallah..çok üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok..yine nice ocaklar söndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…