süperim tatlım.. sen nasılsın...
crycım editör olmuş
Allah harikasın mandiş ... kömür ateşinde kestane yaşasııın
hepinizi öpüyorum ne yapıyorsunuz kızlar...
az önce yandan çakma tarkan geçti ... bizim dükkanın içerisi karanlık ..tükkanın önünden geçerken herkes kendine bakıyor bende onlara sonradan farkediyorlar içeride biri olduğunu ama enteresan oluyor bu arada pek havalı bir çocuk küpeli felan ... kıl oldum be tarkancım saana benzemye çalışan bu tiplere.. hiç hazmetmiyorum... kendiniz olun be yaw...
ben yazarken ... az önce tekrar geçti atlet felan dışarda ıyyy sinir oldum çocuk sana geçme tükkanın önünden
efet,efet ,efet,kıs edıtor mu oldunnnnnnnnnnnnnnn
mNDALİNAM SEN ÖĞLE YAMEYİNİ YEDİNMİ BAKİM..BEN SOBA KURAMAMKİ BELİMDE BEL SIKIŞMASI VAR CANIM..ooyy sobayı kurarsın hemde kuzine olanından üstünde bir köşede çayın demlenir diğer köşesinde kestanelerin fırınında böğrek közünde patates biber patlıcan arada üstünde Türk kahvesi hımmmm
insanın kendi tarzı olmalı dimi sultan ..kız sen niye tüm gün hiç uğramıyosun bakimsüperim tatlım.. Sen nasılsın...
Crycım editör olmuş :d
allah harikasın mandiş ... Kömür ateşinde kestane yaşasııın :d
Az önce yandan çakma tarkan geçti ... Bizim dükkanın içerisi karanlık ..Tükkanın önünden geçerken herkes kendine bakıyor Bende onlara Sonradan farkediyorlar içeride biri olduğunu ama enteresan oluyor Bu arada pek havalı bir çocuk küpeli felan ... Kıl oldum be tarkancım saana benzemye çalışan bu tiplere.. Hiç hazmetmiyorum... Kendiniz olun be yaw...
Ben yazarken ... Az önce tekrar geçti atlet felan dışarda ıyyy sinir oldum çocuk sana geçme tükkanın önünden
ayyyyyyyyyyyyyyy mandalınammmmmmmmmmmm supersınnnnnnnn
kıs edıtor mu oldunnnnnnnnnnnnnnn
süperim tatlım.. sen nasılsın...
crycım editör olmuş
Allah harikasın mandiş ... kömür ateşinde kestane yaşasııın
az önce yandan çakma tarkan geçti ... bizim dükkanın içerisi karanlık ..tükkanın önünden geçerken herkes kendine bakıyor bende onlara sonradan farkediyorlar içeride biri olduğunu ama enteresan oluyor bu arada pek havalı bir çocuk küpeli felan ... kıl oldum be tarkancım saana benzemye çalışan bu tiplere.. hiç hazmetmiyorum... kendiniz olun be yaw...
ben yazarken ... az önce tekrar geçti atlet felan dışarda ıyyy sinir oldum çocuk sana geçme tükkanın önünden
efet,efet ,efet,burcum sen uğrarmıydın buralara bu topik tek edilmiş hayaletli topik oldu hayalette floke olabilir
mNDALİNAM SEN ÖĞLE YAMEYİNİ YEDİNMİ BAKİM..BEN SOBA KURAMAMKİ BELİMDE BEL SIKIŞMASI VAR CANIM..
insanın kendi tarzı olmalı dimi sultan ..kız sen niye tüm gün hiç uğramıyosun bakim
insanın kendi tarzı olmalı dimi sultan ..kız sen niye tüm gün hiç uğramıyosun bakim
kömür olurmu odun ateşinde :)
çakma tarkan hee süpersin canım cool olacaz diye yaptıklarıyla ne kadar komik oluyorlar hele içerde birileri varken onlar içerde kimse yok sanıp camda yaptıkları çeşitli hareketler bizim oda yerle bir ve merkezin caddenin ortasında camlarda kara içersi görünmüyor düşün ne tipler çıkıyor karşımıza :)))
sen kurmayacan canım kocan kurcak yakacak sen de patates atcan köze :)) neyle ısnıyorsunuz merkezi sistemmi
dimi yaa
sağol hevukum canım,bizde takip edecek bir şey yokki selam veren gidiyor..Cryptc
Canım ya hayırlı olsun editör olmuşsunn..
Artık bizimde bir editör arkadaşımız varrr
sağol hevukum canım,bizde takip edecek bir şey yokki selam veren gidiyor..
günaydınnn hanımlarrr...
ne var ne yok kaç gündür uğrayamıyorum bayağı yoğunum bu aralar neler yapıyorsunuz bakalım
mandişim banyo işi halloldu mu taşınabilecekmisin bu hafta
parisim bamyamız ne yapıyor geçti mi artık bulantılar bakalım
burcum senle görüşemiyoruz ne zamandır
hevuk can nerelerdesin yahuu???
cry slm sana da
suskun, beynel, hayat
başka kim kaldı herkese slm verdim dimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?