mandalinam iyi çalışmalar canım sanada..nasıln keyiflerin nasıl..ben evi süpürdüm balkonu yıkadım..
Slmlar hatuncuklarrrrrrrrrrr
ellerine sağlık canım ben devam çalışmaya uff yarında iş var
aslm hoşgeldinn
hoş bulduk mandalınamm gecen markette mandalına alırken aklıma sen geldın kıs evde soydum yıcem ıcım bı tuaf olduu sankı senı yıyormusum gıbıme geldi
evet tarihi sevdirmeyen hocalar selam olsun.... hiçbirşe öğretemediler yazıklar olsun ....
ayıp kız soyma beni kıyafetimle ye
akşam bende aldım elime soyacaktım aklıma geldin geçenler pahalı diye almadığın aklıma geldi kendi kendime dedim şimdi ucuzladı kesin almıştır :))
heee yaaaaa oda geldı aklımaaaaa kalplerımız bırmış vallaaa
suskun yıllarca matametikten nefret ettim sonraki yıllarda anladımki ben sayısalcıymışım meğer ama nefret etmem yüzünden yanlış tercih yapmam üniversitede bölüm sseçimimi de etkilemiş hayatımıda iş işten geçtikten sonra öğrendiğim ve sevdiğim matematik sadece sevmekle kaldım malesef
kulakların çınlasın lütfü hocaa çın çın çınlasın
aslında ne kadar önemli bir iş yapıyorlar insan hayatını kurtaran doktoruda ülkeyi yöneten cumhurbaşkanınıda kişilikleri huyları biilgileri herşeyleriyle öğretmenler etkiliyor bu kadar önemli meslekleri yapıyorlar
kızlar selam. işyerndeym acaip sıkılıyorum:/ bende aranıza katılayımm biraz geyik yapalım dedim
hoşgeldin benimde sıkılıyor mesai bitsede evime gitsem diyorum
mandiş nbr yafrummm ben hamişim bilyonmuuu
kızlar selam. işyerndeym acaip sıkılıyorum:/ bende aranıza katılayımm biraz geyik yapalım dedim
eli öpülesi öğretmenler var mandişim haklısın...
benimde matematiğim 13 yaşına kadar berbattı. sonradan süper oldu. hep 4-5 getirdim. ama tarih te çok ender kişiler öğrete biliyor tarihi.. benim hem ilk okul öğr. bana ve bütün arkadaşlarıma pek birşey öğretemedi...
tarih dersinde genellikle uyurdum.sadece lisede süper bir hocam vardı. çok güzel anlatırdı dersi. inkilap tarhiini onun sayesinde öğrendim...
öğretmenler çok güzel işlere imza atıyorlar
orta okuld ahoca kitabı alırdı okur okur okur başkasına okutur sınıfta gezerdi.. zerre kadar birşey öğretmedi.. ama komşumuz diye geçirirdi ... kendide biliyordu anlatamadığını... şimdi yeni nesil tarihi öğreneiyor.. ezber yok artık...
tebrikler güzel anneecik...
Kaç aylık bebiş...3 aylık mı yoksam içime doğdu bir kız gelicek miray hatun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?