Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalinam iyi çalışmalar canım sanada..nasıln keyiflerin nasıl..ben evi süpürdüm balkonu yıkadım..

hoş bulduk mandalınamm gecen markette mandalına alırken aklıma sen geldın kıs evde soydum yıcem ıcım bı tuaf olduu sankı senı yıyormusum gıbıme geldi

ayıp kız soyma beni kıyafetimle ye

akşam bende aldım elime soyacaktım aklıma geldin geçenler pahalı diye almadığın aklıma geldi kendi kendime dedim şimdi ucuzladı kesin almıştır :))

evet tarihi sevdirmeyen hocalar selam olsun.... hiçbirşe öğretemediler yazıklar olsun ....

evet tarihi sevdirmeyen hocalar selam olsun.... hiçbirşe öğretemediler yazıklar olsun ....

suskun yıllarca matametikten nefret ettim sonraki yıllarda anladımki ben sayısalcıymışım meğer ama nefret etmem yüzünden yanlış tercih yapmam üniversitede bölüm sseçimimi de etkilemiş hayatımıda iş işten geçtikten sonra öğrendiğim ve sevdiğim matematik sadece sevmekle kaldım malesef

kulakların çınlasın lütfü hocaa çın çın çınlasın

aslında ne kadar önemli bir iş yapıyorlar insan hayatını kurtaran doktoruda ülkeyi yöneten cumhurbaşkanınıda kişilikleri huyları biilgileri herşeyleriyle öğretmenler etkiliyor bu kadar önemli meslekleri yapıyorlar

eli öpülesi öğretmenler var mandişim haklısın...
benimde matematiğim 13 yaşına kadar berbattı. sonradan süper oldu. hep 4-5 getirdim. ama tarih te çok ender kişiler öğrete biliyor tarihi.. benim hem ilk okul öğr. bana ve bütün arkadaşlarıma pek birşey öğretemedi...

tarih dersinde genellikle uyurdum. sadece lisede süper bir hocam vardı. çok güzel anlatırdı dersi. inkilap tarhiini onun sayesinde öğrendim...

öğretmenler çok güzel işlere imza atıyorlar
orta okuld ahoca kitabı alırdı okur okur okur başkasına okutur sınıfta gezerdi.. zerre kadar birşey öğretmedi.. ama komşumuz diye geçirirdi ... kendide biliyordu anlatamadığını... şimdi yeni nesil tarihi öğreneiyor.. ezber yok artık...

Son düzenleme:
ya kızlar ben bazen insanları tv. isler gibi elimde olmadan izlemeye başlıyorum... annem suskun önüne bak der ... acep çok mu bbg seyrettim .. hep ondan oldu.. nasıl atıcam ben bunu.. çok meraklı hatun oldumm... :2:

yeni nesilin elindeki kaynaklardan dolayı aynı mantıkla yetişen öğretmen şimdide aynı geçmiştede diksiyondan güzel anlatım ifadeler beden dili bu tür şeyleri iyi bilmeli öğretmen bence

eğer bebişim olursa okula yollamadan önce öğretmeni olacak kişiyle tanışıp karar vermek istiyorum geçen bir sohbette arkadaşımada böyle dedim saçma buldu ama benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamasın istiyorum

tebrikler güzel anneecik...

Kaç aylık bebiş...3 aylık mı yoksam içime doğdu bir kız gelicek miray hatun sana

ağzından bal damlıyor valla ben de kız istiyorum çokk tabii allhım ne nasip ederse oğlum olunca tekrar denerim kız için...

6 hafta 3 günlük çizelgeme baksana cicim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…