Ölümüne Geyik Topiği :-))

haklısın bence üst sınıf öğrencilerine sormak en iyisi

özellikle sen takiğ edicen ben gidip müdürle bile konuşurum... kendim özel ders veririm .. ben ders çalışmaktan zevk alırdım .. özellikle geometri çok severdim ...

ağzından bal damlıyor valla ben de kız istiyorum çokk tabii allhım ne nasip ederse oğlum olunca tekrar denerim kız için...

6 hafta 3 günlük çizelgeme baksana cicim...

evet sonradan farkettim . çizelgene bakmamıştım .

mandiş sudoku severmisin ?

severdim suskun uzun zamandır çözmedim çengele sardım son zamanlarda

mandiş nbr yafrummm ben hamişim bilyonmuuu

hiii annemmmm kesim oğlandır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayyy çok sevindim

ya kızlar ben bazen insanları tv. isler gibi elimde olmadan izlemeye başlıyorum... annem suskun önüne bak der ... acep çok mu bbg seyrettim .. hep ondan oldu.. nasıl atıcam ben bunu.. çok meraklı hatun oldumm... :2:

suskun bende camın önünden geçenlere bakıyorum hemde yorum yapıyorum odadakiler diyorki iyiki erkek değilsin çok çapkın olurdun :)))

tebrikler güzel anneecik...

Kaç aylık bebiş...3 aylık mı yoksam içime doğdu bir kız gelicek miray hatun sana

banada oğlanmış gibi geldi

üçgenler benzerlikler favarimdir hele problemler çok severim bi fonksiyonları sevmedim :))

ben ders çalıştıramam ya hemen sinirlenirim karşımdaki anlamayınca yiğenlerimin kafasına çok kitap indirmişimdir :)))

çok ekşi yiyorum ama bilmem mide bulantılarımda var :26::26::26:

oğlan olursa 2 sene sonra tekrar denerim...

buraya giriyimde bebikim güler yüzlü pozitif olsun dimiii....

allahım isteyen herkese versin.....

akşama cığer ve patates kızartması var mandısımmmm obur topikdeeee kızlar ırmık helvasından bahsettı canım cektı

hımmm evde herşey kolili irmik bile

çok ekşi yiyorum ama bilmem mide bulantılarımda var :26::26::26:

oğlan olursa 2 sene sonra tekrar denerim...

dene kıs dene bir oğlan bir kız aslında ideali iki kız iki erkek

Slmlar hatuncuklarrrrrrrrrrr
selam canım..

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..

Slmlar hatuncuklarrrrrrrrrrr

ellerine sağlık canım ben devam çalışmaya uff yarında iş var

aslm hoşgeldinn

ben tüm sosyal desleri severim aslında ama islam tarihi çok zordu..0,5 almıştım yazılıdan dün gibi aklımda sözlüden 95 alıp kurtarmıştım..ama kabahat öğrencilerde değilki..çok ayrıntıya giriliyor mufredatlarda..çoğu aklımızda değil..genel bilgi verseler çok detaya girmeseler..kopyada çekememiştim en ön sıradaydım öğretmenle burun burunaydık..

inkillap tarihi hocamız masal gibi anlatırdı..aradada durup dururken..benim adım dertli dolap suyum akar şalap şalap derdi..:44:

en kolay en önde çekilir sınavlarda hoca hep en arkada oturanları keserdi en önde oturan ben en kolay kopya çeken olurdum

inkillap tarihi hocamız masal gibi anlatırdı..aradada durup dururken..benim adım dertli dolap suyum akar şalap şalap derdi..:44:

o ne güzelmiş öyle şalap şalap

en kolay en önde çekilir sınavlarda hoca hep en arkada oturanları keserdi en önde oturan ben en kolay kopya çeken olurdum

o ne güzelmiş öyle şalap şalap
lise zamanlarımı hep rüyamda görüyorum mandalina sınava giriyormuşuz hazırlanamamışım..yada okun ilk günü geç kalıyormuşum neden acaba ,sende görüyormusun

bazende babamı rahmetli annemi görüyorum..
babama sordum geçenlerde sen bizi görüyormusun diye yoo hiç görmüyorum dedi..

Yeşillim yeşillim yeşillim aman yeşil yaprak altında üşüdüm aman
Oyyy kuzumda editör olmuşş hayırlı olsun kelebegim...
Kelebek sana bişe sorcam ama göremiyorum senii..
Kelebek ben varya 10 gündür regli olmadım yani 10 gün geçti
Korkudan test yaptıramıyorum
Rahim filmi çekildim geçen ay birde baya kanamam olmuştu kisten dolayı
Yaptırsammı kan testii sence

sağol hevukum canım,bizde takip edecek bir şey yokki selam veren gidiyor..

Öyle oluyor ama yazmanız bile yeter merakta kalmıyorum
Sen nasılsın?
Ben gündüz giremiyorum misafirlerim oluyor çünkii
Yine gecelerin kadını Hevuk oldum ben

Öyle oluyor ama yazmanız bile yeter merakta kalmıyorum
Sen nasılsın?
Ben gündüz giremiyorum misafirlerim oluyor çünkii
Yine gecelerin kadını Hevuk oldum ben
canımişte ev işleri oğlan uğraşıyorum öyle..istersen eczaneden bir test al onlarda güvenilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…