- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
yeni nesilin elindeki kaynaklardan dolayı aynı mantıkla yetişen öğretmen şimdide aynı geçmiştede diksiyondan güzel anlatım ifadeler beden dili bu tür şeyleri iyi bilmeli öğretmen bence
eğer bebişim olursa okula yollamadan önce öğretmeni olacak kişiyle tanışıp karar vermek istiyorum geçen bir sohbette arkadaşımada böyle dedim saçma buldu ama benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamasın istiyorum
ağzından bal damlıyor valla ben de kız istiyorum çokk tabii allhım ne nasip ederse oğlum olunca tekrar denerim kız için...
6 hafta 3 günlük çizelgeme baksana cicim...
mandiş sudoku severmisin ?
mandiş nbr yafrummm ben hamişim bilyonmuuu
ya kızlar ben bazen insanları tv. isler gibi elimde olmadan izlemeye başlıyorum... annem suskun önüne bak der ... acep çok mu bbg seyrettim .. hep ondan oldu.. nasıl atıcam ben bunu.. çok meraklı hatun oldumm... :2:
tebrikler güzel anneecik...
Kaç aylık bebiş...3 aylık mı yoksam içime doğdu bir kız gelicek miray hatun sana
haklısın bence üst sınıf öğrencilerine sormak en iyisi
özellikle sen takiğ edicen ben gidip müdürle bile konuşurum... kendim özel ders veririm.. ben ders çalışmaktan zevk alırdım .. özellikle geometri çok severdim ...
evet sonradan farkettim. çizelgene bakmamıştım .
öyleymiş burcu ayy bugünde bitmedi bitsede eve gitsek ne yemek yaptın burcu
severdim suskun uzun zamandır çözmedim çengele sardım son zamanlarda
hiii annemmmm kesim oğlandır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayyy çok sevindim
suskun bende camın önünden geçenlere bakıyorum hemde yorum yapıyorum odadakiler diyorki iyiki erkek değilsin çok çapkın olurdun :)))
banada oğlanmış gibi geldi
akşama cığer ve patates kızartması var mandısımmmm obur topikdeeee kızlar ırmık helvasından bahsettı canım cektı
akşama cığer ve patates kızartması var mandısımmmm obur topikdeeee kızlar ırmık helvasından bahsettı canım cektı
çok ekşi yiyorum ama bilmem mide bulantılarımda var :26::26::26:
oğlan olursa 2 sene sonra tekrar denerim...
buraya giriyimde bebikim güler yüzlü pozitif olsun dimiii....
allahım isteyen herkese versin.....
ben DR. oetkerin irmik helvasını alcam ohh miss gibi yaparım...
buraya giriyimde bebikim güler yüzlü pozitif olsun dimiii....
allahım isteyen herkese versin.....
ben DR. oetkerin irmik helvasını alcam ohh miss gibi yaparım...
selam canım..Slmlar hatuncuklarrrrrrrrrrr
ellerine sağlık canım ben devam çalışmaya uff yarında iş varev işleride monoton oldu benim için allahın adına güç gitmesin mandalinam ..deli gibi her gün aynı işler..aynı dağınıklık..
aslm hoşgeldinn
allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..mandiş nbr yafrummm ben hamişim bilyonmuuu
Slmlar hatuncuklarrrrrrrrrrr
ellerine sağlık canım ben devam çalışmaya uff yarında iş var
aslm hoşgeldinn
ben tüm sosyal desleri severim aslında ama islam tarihi çok zordu..0,5 almıştım yazılıdan dün gibi aklımda sözlüden 95 alıp kurtarmıştım..ama kabahat öğrencilerde değilki..çok ayrıntıya giriliyor mufredatlarda..çoğu aklımızda değil..genel bilgi verseler çok detaya girmeseler..kopyada çekememiştim en ön sıradaydım öğretmenle burun burunaydık..mandiş nbr yafrummm ben hamişim bilyonmuuu
ben tüm sosyal desleri severim aslında ama islam tarihi çok zordu..0,5 almıştım yazılıdan dün gibi aklımda sözlüden 95 alıp kurtarmıştım..ama kabahat öğrencilerde değilki..çok ayrıntıya giriliyor mufredatlarda..çoğu aklımızda değil..genel bilgi verseler çok detaya girmeseler..kopyada çekememiştim en ön sıradaydım öğretmenle burun burunaydık..
inkillap tarihi hocamız masal gibi anlatırdı..aradada durup dururken..benim adım dertli dolap suyum akar şalap şalap derdi..:44:
lise zamanlarımı hep rüyamda görüyorum mandalina sınava giriyormuşuz hazırlanamamışım..yada okun ilk günü geç kalıyormuşum neden acabaen kolay en önde çekilir sınavlarda hoca hep en arkada oturanları keserdi en önde oturan ben en kolay kopya çeken olurdum
o ne güzelmiş öyle şalap şalap
günaydınnn hanımlarrr...
ne var ne yok kaç gündür uğrayamıyorum bayağı yoğunum bu aralar neler yapıyorsunuz bakalım
mandişim banyo işi halloldu mu taşınabilecekmisin bu hafta
parisim bamyamız ne yapıyor geçti mi artık bulantılar bakalım
burcum senle görüşemiyoruz ne zamandır
hevuk can nerelerdesin yahuu???
cry slm sana da
suskun, beynel, hayat
başka kim kaldı herkese slm verdim dimi:26:
sağol hevukum canım,bizde takip edecek bir şey yokki selam veren gidiyor..
canımişte ev işleri oğlan uğraşıyorum öyle..istersen eczaneden bir test al onlarda güvenilir..Öyle oluyor ama yazmanız bile yeter merakta kalmıyorum
Sen nasılsın?
Ben gündüz giremiyorum misafirlerim oluyor çünkii
Yine gecelerin kadını Hevuk oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?