Ölümüne Geyik Topiği :-))

lise zamanlarımı hep rüyamda görüyorum mandalina sınava giriyormuşuz hazırlanamamışım..yada okun ilk günü geç kalıyormuşum neden acaba ,sende görüyormusun

ben pek rüya görmem cry ama öss ye hazırlanırken çözemediğim soruları gece rüyamda çözerdim işin garibi sabah uyandığımda sonucu hatırlardım bakardım doğru ama nasıl çözdüğümü hatırlamazdım :))

sanırım o günlerini özledin yada bilinç altında o günlerle ilgili çözümsüz birşeyler var bilmiyorum tahmin benimki

bazende babamı rahmetli annemi görüyorum..
babama sordum geçenlerde sen bizi görüyormusun diye yoo hiç görmüyorum dedi..

eğer rahmetli anneni görüyorsan dua et Kuranı Kerim filan oku çünkü dua istiyor derler

hevukum nasılsın ne zamandır yoktun

Öyle oluyor ama yazmanız bile yeter merakta kalmıyorum
Sen nasılsın?
Ben gündüz giremiyorum misafirlerim oluyor çünkii
Yine gecelerin kadını Hevuk oldum ben

kim geliyor o kadar
ee bu sayede gündüzleride uyumuyorsundur :)

mandişim hayırlı cumalar aynı ben bende sabaha kadar soru çözerdim rüyalarımda...

günaydın hayatım... nasılsın bu soğuk son bahar günlerinde..son baharı geçtik artık kış geldi sanırım... normalde kasımda havalr soğurdu ..şimdi kar yağmış gibi hava buz gbii...

hayırlı cumalar...................

hayırlı cumalr ... burcu hatun nasılsın

tuğçe neredesin yahuuuu.. hiç görünmüyorsuuunn... sen bizi unuttun

evet two gelmez oldu unuttu bizi

soruların çözümünü bulurmuydun sende suskun lise hocaları alemdi bir edebiyatçı vardı bekar yeni öğretmen olmuş hep düşünmüşümdür bu kadar bozuk Türkçesi olan adam nasıl edebiyah hocası oldu neyse bekar olması okuldaki kızların peşinden koşmasına onunda kendini birşey sanmasına yetmişti

hele çoğrafya dersi hocası anammm her ders benim masama oturur tek ayağıda sıramda hep po..sunun altında defterim olur yazın der ama defterimi isteyene kadar kurtarsam bile 4 dönümlük po..sundan yer kalmadığı için hep azaptı :)

abbas hee
ilk okulda sıra dayağı yüzünden yediğim cetvelden başka dayak yemedim sopa yemedim şükür ama disiplin kurulunda popüler biriydim :)))

ben de yemedım yawwwwwwwwwwww okul anıları guzeldı yaaaaaaaaaa
bıkere sınıfta hoca bana taktı nıye ruj surdun dıyo
dıyorum ruj felan surmedımmm
bak bakk bıde yalan sölüyo dıye cırladı
aldım elıme peceteyı sıldım dudağımı
al bakalım dıdım varmıymıs yokmuymusss
bozuldu salak karı

iyiyim sultanım sen nasılsınnnnnnnnnnnn

canım çok düzenli geliyorsa reglin yaptırabilirsin
ama zaten düzensizse bir hafta kadar daha bekle derim ben
gerçi kan testi yaptıracaksan onda hemen çıkıyor ama
kendine dikkat ederek bir hafta daha bekle bence
adaçayı maydanoz suyu bitki karışımları falan içme bu süre içinde...
bu arada ara sıra msn i aç bari özledim muhabbetii

bu arada tşk ederimmm

günaydın hanımlar

hayırlı cumalar diliyorum
vatanımız için hayırlı haberler duymayı diliyorum
artık yeter diyorum...
hepinizi çok seviyorum bide

evet ya okul anıları

bendede aynısı ilkokulda oldu hoca annemi okula davet ediyor bu yaşta çocuğa neden ruj sürüyorsunuz diyo :)) halbuki bişiy yok :)

tarih sınavındayız hoca kağıtları dağıtıyor ilk bitirene 10 puanda ben verecem diyor 15 dakika filan sonra sınav kağıdını veriyorum hoca şöyle bakıyor sonra sınıfa gösteriyor işte 110 diyor sınıftan gelen uğultular az beklesen ne olurdu ...... devamını tahmin edersiniz ahhh ahhh çok küfür yemişim zamanında

günaydın hanımlar

hayırlı cumalar diliyorum
vatanımız için hayırlı haberler duymayı diliyorum
artık yeter diyorum...
hepinizi çok seviyorum bide

günaydın sendemi mod oldun kelebek hayırlı olsun
vayy be artık yüksek mevkilerde tanıdıklarımız var dayılarımız var artık sırtımız yere gelmez

herkese günaydınnnn beni de aranıza alırmısınızz yeni geldim bende :)

günaydın hoşgeldin bırakıp gitmezsen bizi buyur

saol mandişimm
pek yüksek mevki denemez öyle çok yetkimiz yok sadece problemleri mavişlere bildiriyoruz
bakalım öğreniyorum yavaş yavaş

saol mandişimm
pek yüksek mevki denemez öyle çok yetkimiz yok sadece problemleri mavişlere bildiriyoruz
bakalım öğreniyorum yavaş yavaş

olurmu kelebeğim sende cry de sipide yüksek mevkilerdesiniz biz garip sıradan üyelerde sizinle gurur duyuyoruz :)

torpil geçecan bize dimi

klebekım bısıy dıyecm gecen msnı actımmm sana bıseyler yazdımmm bıkac kez ama teslım edılmedııııııııııııı dıdı herseferınde

kelebekimmmmmmmmmmmmmmmmmm benımmmmmmmmmmm senı cokkkkkkkkkkkkkkk osledıııııııııııııııııım

hayırlı olsunnnnnn kusum

bende burcum ösledim inan muhabbet etmeyii ahhh ahhh diyorum hergünn

klebekım bısıy dıyecm gecen msnı actımmm sana bıseyler yazdımmm bıkac kez ama teslım edılmedııııııııııııı dıdı herseferınde

açık genelde msn ama çevrimdışı bile olsa açınca gelir adres olarak eklisin ben görüyorum seni ama neden ki bilemedim şimdi...
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…