yaaaaaaaaaa ıkı gundur böbregimde agrıııı var cok kotu ne yapmayalıyımmmmmmmmmmmmm
iyiyim sultanım sen nasılsınnnnnnnnnnnn
saol mandişimm
pek yüksek mevki denemez öyle çok yetkimiz yok sadece problemleri mavişlere bildiriyoruz
bakalım öğreniyorum yavaş yavaş
saolun kıslar dun agrı kesıcı ıcıp sıcak su tobası koymustum yumusamıstı ama bugunnn ıyı gelmıyor sancı gırıyor kesık kesık zonklama seklınde
saolasın sultanım..bende iyiyim burcum. ne olsun ısıtıcı ile ısınıyorum...
hayırlı olsun kelebeğim... ooo editörlerimiz çoğaldı.... yaşasın 2 editörümüz var artık
mandalinam yorumların için teşekkür ederim canım..cuman hayırlar getirsin inşallah..nasipse ne zaman taşınıcaksın ..ben pek rüya görmem cry ama öss ye hazırlanırken çözemediğim soruları gece rüyamda çözerdim işin garibi sabah uyandığımda sonucu hatırlardım bakardım doğru ama nasıl çözdüğümü hatırlamazdım :))
sanırım o günlerini özledin yada bilinç altında o günlerle ilgili çözümsüz birşeyler var bilmiyorum tahmin benimki
eğer rahmetli anneni görüyorsan dua et Kuranı Kerim filan oku çünkü dua istiyor derler
hevukum nasılsın ne zamandır yoktun
kim geliyor o kadar
ee bu sayede gündüzleride uyumuyorsundur :)
bende iyiyim burcum. ne olsun ısıtıcı ile ısınıyorum...
hayırlı olsun kelebeğim... ooo editörlerimiz çoğaldı.... yaşasın 2 editörümüz var artık
mandalinam kararlı ol kendini biraz enerjik hisset bu işin başında sen olmasan eşin ve annen senin düzenini nereden bilecekki..aynı şeyden iki tane varsa iyi olanı götür yanlızca ..mesela mutfakta rende olabilir kapkaçak..vs..iyice eskimeye yüz tutmuş şeylerinide götürme.canım..aklıma geldikçe yazıcam..yarın tatil ama ev harabe eşyalar toplancak pazar tatil ama ev taşıncak pazartesi düzülcek ben tatil yapmak istiyorum gezmek istiyorum başka şehire gitmek istiyorum
mandalinam yorumların için teşekkür ederim canım..cuman hayırlar getirsin inşallah..nasipse ne zaman taşınıcaksın ..
mandalinam kararlı ol kendini biraz enerjik hisset bu işin başında sen olmasan eşin ve annen senin düzenini nereden bilecekki..aynı şeyden iki tane varsa iyi olanı götür yanlızca ..mesela mutfakta rende olabilir kapkaçak..vs..iyice eskimeye yüz tutmuş şeylerinide götürme.canım..aklıma geldikçe yazıcam..
kelebek görevinde başarılar dilerim...
siz evimin fotolarını görmediniz dimi ekleyimmi kızlar
hadi bekliyorummm
ama yerleştikten sonra da isterim ona göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?