Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaaaaaaaaaa ıkı gundur böbregimde agrıııı var cok kotu ne yapmayalıyımmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım böbrek ağrısı pek fena oluyor bence bişey yapmadan dr görün bir an önce ben bir hafta içinde 3 kez böbrek ağrısı yüzünden hastanelik oldum dikkat et kendine...

üşütmüşündür burcu kelebek doğru söylüyor doktora git taş meseleside var tehlikeli yerler oralar

saolun kıslar dun agrı kesıcı ıcıp sıcak su tobası koymustum yumusamıstı ama bugunnn ıyı gelmıyor sancı gırıyor kesık kesık zonklama seklınde

iyiyim sultanım sen nasılsınnnnnnnnnnnn

bende iyiyim burcum. ne olsun ısıtıcı ile ısınıyorum...

saol mandişimm
pek yüksek mevki denemez öyle çok yetkimiz yok sadece problemleri mavişlere bildiriyoruz
bakalım öğreniyorum yavaş yavaş

hayırlı olsun kelebeğim... ooo editörlerimiz çoğaldı.... yaşasın 2 editörümüz var artık

saolun kıslar dun agrı kesıcı ıcıp sıcak su tobası koymustum yumusamıstı ama bugunnn ıyı gelmıyor sancı gırıyor kesık kesık zonklama seklınde

burcu geçmiş olsun hafif iltihabın yada faklı bir şey olabilir kum vs allah korusun sen dr git böbrek şakaya gelmez...

bende iyiyim burcum. ne olsun ısıtıcı ile ısınıyorum...

hayırlı olsun kelebeğim... ooo editörlerimiz çoğaldı.... yaşasın 2 editörümüz var artık
saolasın sultanım..
hayırlı cumalar canlarım cumamız vatanımıza milletimize hayırlar getirsin inşallah..şehit ailelerimize allah sabırlar versin...

yarın tatil ama ev harabe eşyalar toplancak pazar tatil ama ev taşıncak pazartesi düzülcek ben tatil yapmak istiyorum gezmek istiyorum başka şehire gitmek istiyorum

mandalinam yorumların için teşekkür ederim canım..cuman hayırlar getirsin inşallah..nasipse ne zaman taşınıcaksın ..

yarın tatil ama ev harabe eşyalar toplancak pazar tatil ama ev taşıncak pazartesi düzülcek ben tatil yapmak istiyorum gezmek istiyorum başka şehire gitmek istiyorum
mandalinam kararlı ol kendini biraz enerjik hisset bu işin başında sen olmasan eşin ve annen senin düzenini nereden bilecekki..aynı şeyden iki tane varsa iyi olanı götür yanlızca ..mesela mutfakta rende olabilir kapkaçak..vs..iyice eskimeye yüz tutmuş şeylerinide götürme.canım..aklıma geldikçe yazıcam..

kelebek görevinde başarılar dilerim...

kırılcaklar mutfak eşyaları gitti canım bildiğin konu var ya ses çıkarmıyorum işe geliyorum eve gidip yemek yiyip yatıyorum herşeyi annem topladı koliledi ben işteyken zaten yerleşirkende ses çıkarmıycam artık zamanla elimi attıkça atacam bir çok şeyi

canlarım hayırlı cumalar nörüyonuz bakim biz iyiyiz çok şükür herşey yoluda oğluş iyi bi yürümesi kaldı bakalım oda nezaman olacak
mandişim kelebaaaam crypticimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…