canlarım hayırlı cumalar nörüyonuz bakim biz iyiyiz çok şükür herşey yoluda oğluş iyi bi yürümesi kaldı bakalım oda nezaman olacak
mandişim kelebaaaam crypticimmmmmmmm
mandişim güle güle huzurla oturmak nasip etsin rabbim
aydınlık ferah geniş çok güzel görünüyor...
ama tabi içinde sen olunca daha güzelleşecektir...
mandiş yafrum çok güzellllllll bayıldım bayıldım bayıldım boş ev kokusu burnuma geldi ilk biz taşınırken ki heycanım aklıma geldi Rabbim huzur neşe mutluluk daimi olsun
vayyyy mutfağa bayıldımmm
sağol kelebeğim ahh bir yerleşsem çok sıkıntılı ya
sağol swedy heyecandan çok sıkıntı var bende amin canım cümlemize mutluluk versin Rabbim yerleştirmede nelere dikkat edelim var mı tiyoların
kelebeğim tüller geldi ama fotoları yok mutfak tülünü çok beğendim
Eki Görüntüle 277026 Eki Görüntüle 277027 Eki Görüntüle 277028 Eki Görüntüle 277029
yatak odam ve manzarası
canlarım hayırlı cumalar nörüyonuz bakim biz iyiyiz çok şükür herşey yoluda oğluş iyi bi yürümesi kaldı bakalım oda nezaman olacak
mandişim kelebaaaam crypticimmmmmmmm
selam sweedy hoş geldin..
yerleşince çekip eklersin artık bizde görürüz ama mutfak süper olmuş gerçekten çok ferah çok güzel bende bu rengi düşünebilirim
gri dimi ama acaba adı var mı ....grisi gibi bayıldım yafff
unuturmuyum heç sizi kelebaaam meşekkatler artıyoda ondan yoksa hep aklım burda
iyilik mandişşim ne olsun
Eki Görüntüle 277100 buda sana ev hediyem at tablolarını ben çok severim
çok güzel mandişim. Allah huzurlu, mutlu - mesut ve de sağlıkla oturmak nasip etsin.. hayırlısıyla sağlıklı birde evlat hediyen olsun...
selam sweedy hoş geldin..
hapşırmya başladım amanın girp mi geliyor...:2: hayır gelme grip-nezle...:2:
mandalinam allah sağlıkla huzurla oturmanızı nasib etsin sağlıklı hayırlı evlatlarında olur inşallah eşinle çocuklarınla huzurla oturursunuz allahımın izni ile inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?