Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandişim güle güle huzurla oturmak nasip etsin rabbim
aydınlık ferah geniş çok güzel görünüyor...
ama tabi içinde sen olunca daha güzelleşecektir...

mandiş yafrum çok güzellllllll bayıldım bayıldım bayıldım boş ev kokusu burnuma geldi ilk biz taşınırken ki heycanım aklıma geldi Rabbim huzur neşe mutluluk daimi olsun

mandiş yafrum çok güzellllllll bayıldım bayıldım bayıldım boş ev kokusu burnuma geldi ilk biz taşınırken ki heycanım aklıma geldi Rabbim huzur neşe mutluluk daimi olsun

mandişim güle güle huzurla oturmak nasip etsin rabbim
aydınlık ferah geniş çok güzel görünüyor...
ama tabi içinde sen olunca daha güzelleşecektir...

sağol kelebeğim ahh bir yerleşsem çok sıkıntılı ya

sağol swedy heyecandan çok sıkıntı var bende amin canım cümlemize mutluluk versin Rabbim yerleştirmede nelere dikkat edelim var mı tiyoların

vayyyy mutfağa bayıldımmm

kelebeğim tüller geldi ama fotoları yok mutfak tülünü çok beğendim

yerleşince çekip eklersin artık bizde görürüz ama mutfak süper olmuş gerçekten çok ferah çok güzel bende bu rengi düşünebilirim
gri dimi ama acaba adı var mı ....grisi gibi bayıldım yafff

unuturmuyum heç sizi kelebaaam meşekkatler artıyoda ondan yoksa hep aklım burda
iyilik mandişşim ne olsun
buda sana ev hediyem at tablolarını ben çok severim

çok güzel mandişim. Allah huzurlu, mutlu - mesut ve de sağlıkla oturmak nasip etsin.. hayırlısıyla sağlıklı birde evlat hediyen olsun...

canlarım hayırlı cumalar nörüyonuz bakim biz iyiyiz çok şükür herşey yoluda oğluş iyi bi yürümesi kaldı bakalım oda nezaman olacak
mandişim kelebaaaam crypticimmmmmmmm

selam sweedy hoş geldin ..

hapşırmya başladım amanın girp mi geliyor...:2: hayır gelme grip-nezle...:2:

mandalinam allah sağlıkla huzurla oturmanızı nasib etsin sağlıklı hayırlı evlatlarında olur inşallah eşinle çocuklarınla huzurla oturursunuz allahımın izni ile inşallah..

yerleşince çekip eklersin artık bizde görürüz ama mutfak süper olmuş gerçekten çok ferah çok güzel bende bu rengi düşünebilirim
gri dimi ama acaba adı var mı ....grisi gibi bayıldım yafff

tam adını bilmiyorum evet kelebek metal rengi foto beyaza benzer gibi olmuş ama aslında rengi benim hoşuma gitti tavsiye ederim

unuturmuyum heç sizi kelebaaam meşekkatler artıyoda ondan yoksa hep aklım burda
iyilik mandişşim ne olsun
Eki Görüntüle 277100 buda sana ev hediyem at tablolarını ben çok severim

teşekkürler swedy çok güzel gerçekten bende beyaz atlara bayılırım

suskun aminnnnnnnnnnnnnnnn
dikkat et kendine canım vitaminleri depolamaya başla

mandalinam allah sağlıkla huzurla oturmanızı nasib etsin sağlıklı hayırlı evlatlarında olur inşallah eşinle çocuklarınla huzurla oturursunuz allahımın izni ile inşallah..

amin canım aminn ne güzel dualar bunlar Allahım tez zamanda verir inşallah hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…