ula ne oluyo burada :))
pen keldim :))
hoş gelmişsin
seni unutmayalım deli kız... sen nasılsın. hoş geldiiin ..
hb..eyiyim çok şükür ..griptim iileşme aşamasına geçtim ,hapşura hapşura geziyorum uşaklar daaa :))
hoş gelmişsin
seni unutmayalım deli kız... sen nasılsın. hoş geldiiin ..
ellerini burnunu sabunla ve limon kolanyası ile yine aynı şekilde bakterileri öldür.. tavsiye ederim ben yapıyorum...
bende ahpşırıyordum sanırım benim ki alerjik oldu geçti.limonladım kendimi.. yada korktu girip kaçtı gitti
benimki de allerjik aslında çünkü sürekli hapşuruyorum lanet olasıca burnum bi türlü susmuyo daa :))
tamam uşağum denerim da sağol :))
sıcak duş iyi gelir yatmadan önce..
parasetamol de iyi gelir..novaljin..vs gibi..
parasetamol de iyi gelir..novaljin..vs gibi..
Eki Görüntüle 277026 Eki Görüntüle 277027 Eki Görüntüle 277028 Eki Görüntüle 277029
yatak odam ve manzarası
Eki Görüntüle 277052 Eki Görüntüle 277053 Eki Görüntüle 277054 Eki Görüntüle 277055
çocuk odası şimdilik benim eski genç odam gelecek aynı zamanda çalışma odası gibi kullancaz
Eki Görüntüle 277062 Eki Görüntüle 277063 Eki Görüntüle 277064 Eki Görüntüle 277065 Eki Görüntüle 277066
banyom son foto kapının tam karşısı sağ taraf karşıda klozet sağ taraf çamaşır makinası sol taraf kapı arkası küvet
Eki Görüntüle 277069 Eki Görüntüle 277070 Eki Görüntüle 277071
ara oda buraya minderlerimi koymayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 277091 Eki Görüntüle 277092 Eki Görüntüle 277093
mutfağım
bukadar diğerlerini evdeki pcden yükleyemedim
canım güle güle oturr allah sağlıkla sıhhatle bebişle oturmayı nasip etsin inşş..
saolun kıslar dun agrı kesıcı ıcıp sıcak su tobası koymustum yumusamıstı ama bugunnn ıyı gelmıyor sancı gırıyor kesık kesık zonklama seklınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?