Ölümüne Geyik Topiği :-))

merhaba hatice... hoş geldin. bir selam verip kaçtın sanırım sende

hb..eyiyim çok şükür ..griptim iileşme aşamasına geçtim ,hapşura hapşura geziyorum uşaklar daaa :))

ellerini burnunu sabunla ve limon kolanyası ile yine aynı şekilde bakterileri öldür.. tavsiye ederim ben yapıyorum...
bende ahpşırıyordum sanırım benim ki alerjik oldu geçti.limonladım kendimi .. yada korktu girip kaçtı gitti

seni unutmayalım deli kız... sen nasılsın. hoş geldiiin ..

benimki de allerjik aslında çünkü sürekli hapşuruyorum lanet olasıca burnum bi türlü susmuyo daa :))
tamam uşağum denerim da sağol :))

sıcak duş iyi gelir yatmadan önce..

yok akşam terlettim kendimi özel olarak ..elektirkli battaniyeyi yaktım kalın giyindim yorgan üstüne yorgan ,terledim iice bi ,sabah da duşa girdim ,iice atlattım bugün çok şkür ,dün feciydim ,işten rapor alıp geldim eve ..

parasetamol de iyi gelir..novaljin..vs gibi..

mandiş evinde güle güle otur inşallah. çok geniş ferah evin insanın içini açıyo. mutfağa bende bayıldım süper..Rabbim ağız tadıyla eşinle çocuklarınla oturmayı nasip etsin inşallah

saolun kıslar dun agrı kesıcı ıcıp sıcak su tobası koymustum yumusamıstı ama bugunnn ıyı gelmıyor sancı gırıyor kesık kesık zonklama seklınde

Burcumm sen nasıl tehlikeli birşey yapıyorsun öylee
Ateşinde varmı?
Ben az çekmedim böbreğimden taş kum ve iltahap vardı sakın ihmal etme hemen hastaneye git
Ve sıcak su torbası kesinlikle koymamalısın bana sıcak yasaktı mesala intahap varsa dagılıyo sıcakla..
Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…