Ölümüne Geyik Topiği :-))

canımişte ev işleri oğlan uğraşıyorum öyle..istersen eczaneden bir test al onlarda güvenilir..
Hiç cesaretim yok vallahii test yapmaya

Evet Kelebeğim düzenli oluyorum hiç geçikmez 28 günde bir geçen ay 12 sinde oldu bu ay 10 da olmalıydım ama yok..
Bugün eşim geldi hadi hastaneye gidelim diye istamedim p..tesiyi bekliycem kendime dikkat ediyorum ama
Yarın arkadaşıma temizlik için yardıma gidicem gelemem diyemedim.Bende temizlik yaptım bu arada
Olacagı varsa herşekilde olur sanırım ay ben çok korkuyorum ya hamişsemm ya değilsem

Mandalinam süper evin canım çookk beğendim
Rabbim agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Çok katlı değil ne güzel bende bu tarz bir ev istiyorum
Koca koca binaları sevmiyorum...
Misafirim geliyor canım arkadaşlarım birinin kombisi bozuk yine 1 2 ye kadar yatıyorum
Sonra arkadaşlarım geliyor onlarla oturuyoruz 8 e 9 a kadar..
Onlar varken giremiyorum..

Vanda gece sıcaklık1 ile 3 arasında oluyor ve inanılmaz bir ayaz vardır, bölgenin öncelikli sorunu su ve soğuk. Herkesi gönderebilecek kışlıkları vardır muhakkak Bebek ve çocuklar için özellikle. PTT kargo ücreti almıyor Kızılay Van diye gönderebilirsiniz
Sadece eski, kıyafetlerinizi göndereceksiniz arkadaşalar, yardım elinizi uzatmanızı rica ediyorum..
Kızlar sizlerde elinizden geleni yaparsınız biliyorum ..
Bende torladım topladım bugün götürücem birazdan..

merhaba güzel bayanlar...

deprem haberiyle sarsıldık. bütün gece huzursuzlukla uyuyamadım.. cumartesi gecesi rüyamda görmüştüm deprem olacağını ..ama biz etkilenmiyorduk. çok şaşırdım..

bizim tv. ve internet yoktu... ikindin 5 gibi düzeldi... sürekli haber başındaydık... Allah sabır versin... öğrencilere ve öğretmenler çooook üzüldüm.. Zor günler geçiriyorlar...

Allah büyük vardır bir hikkemeti...

Son düzenleme:

hevuk tebrik ederim seni canım..bende bakınayım evde ne var ne yok diye..yaptınmı testi

hürrem iyi akşamlar canım...allah sabır versin kolaylıklar versin vandaki vatandaşlarımıza ...
kızlar neredesiniz..huuuuuuuuuuuu

hevuk tebrik ederim seni canım..bende bakınayım evde ne var ne yok diye..yaptınmı testi

Kuru bakliyat almıyomuş pttde kargoda o nedenle
Sadece kaban kazak ve arkadaşımın bebek kıyafetlerini yolladık
Bebek bezi ve kadın pedi çarap atletede ihtiyaç varmışş..
İZMİT DEPREMİNDE BİKİNİ GÖNDERENLER ESKİ PÜSKÜ ŞEYLER GÖNDERENLER VARMIŞ KOLİLER ÇÖPE GİTMİŞ BOŞUNA KOMİK İNSANLAR YA.
Bugün hastaneye gittim canım muyne oldum sonra kan testi 150 lira bayıldım negatif çıktı kocaaa bir sıfır
En kötüsüde hiç bir belirti olmamasına ragmen adet oldum gelince...

hevuk canım çok üzüldüm...negatif çıkmasına...hangi burçtun canım sen..benim burcum bir kaç sene bir gezegenin etkisindeymiş o sıralar bir kaç olumsuz şey üst üste gelmişti..fala inanma falsız kalma demişler dimi

canım benimmm ne zaman test yapmaya kalsam arkasından gelir acırım yaptığım teste gelcektin maden en başından gel insanı umutlandırma diye dua ederim adetim gecikince allahım bebeğim yoksa umutlandırma gelsin kırmızılar ama umutlandırcaksanda boş çıkarma diye vakti var saati var bekliyorum bekliyoruz bekliyeceğiz geçende bi söz duydum bu duruma ne kadar uygundur bilmiyorum ama ‎"Eger Allah seni bana yazmissa benden kacisin yok lakin kader seni benden almissa (biz buraya bana vermemişse diyelim) aglamaya luzum yok" diye çok hoşuma gitti

günadynınlar can kuşlar.. crcım... dün geldim gittim. seni yazını okudum ama tekrar yazamadım. tam yazıcam misasafirler müşteriler derken vakit olmadı.. birde netin yavaşlığı yazma isteğimi köreltiyor beni deli ediyyyor..

hevukcum ... Allah sana en doğru zamanda sağlıklı bir bebiş verecek... vücut sıcaklığı hesablıyorlar bazen filmlerde biraz neteen baksana benimde arkadaşım bana sormuştu.. ay kızım alemsim evli olan sensin yaz google çıksın.... ben yazarsam olmaz demiştim ... güldürmüştü beniii... işe yarayan bilgiler olabilir...

birde bayanlar için hap veriyorlar... hormon seviyeleri yükseliyor... araştırmak lazım... yemekler bile işe yarayabilir... ama Takdiri İlahi.. Gerisi Allaha kalmış...

öpüyorum kıslar.. çarşı işim var... dersler var bugün ...

özledim geyiklerinizii yoksunuz ...

mandiiiiş, burcu nerdesiniiiz bayanlar... hayat sen de yoksuun ?

kedimerim öpüyorum seniii... şu pisilereeee bayılıyoruuum.... geçen pazar bir yavru kedi buldum... ama o kadar ürkmüşkii. sevemedim mini mini patileriyle hızlıca kaçtı çalıların arasına sığındı canım benim... 1-2 aylık ufacık tefecik

sultanım..burcunun böbrekleri ağrıyordu,mandişte taşınma telaşındadır..hevuku biliyorsun zaten..senin keyifler nasıl canım..

Eşim çok üzüldü canım ya umutlanmış belliki bende üzüldüm ama kendimi kaptırmadım..
Benim burcum Bahtsız bedevi Neye elimi atsam kuruyo ya
Crptic zorla bir liç getittirdim bu siteden yine bebek için Birde bir kadın vardı Hekim ona gidicektim sonra yine olmazsa tüp bebek dedim
İlaca ne oldu dersin Vandaki postanede kaldı
Vanda deprem oldu kadında Vandaydı
Eşim diyo hiçbirşeye elini uzatma artık rica ediyorum Van Van diye sayıkladın Van yıkıldı diyo
Nasıl bir şans Allah'ım bendeki hala şaşkınım..Burcum Boğa bu arda zaten kesiliyo onlarda bu aralar daha şansızım..

Canım ya inanki bundan korktugum için tam 14 15 gün bekledim baktım gelen yok gittim hastaneye eşimde okadar umutlandıki
Dedim çıkarken bebek yok sakın aklında o olmasın ama yinede üzüldü.Pusuya yatmış hain reglii
Gelince hemen regli oldum yaaa şok ilaçtan içseydim bari
Ben kolay kolay test yapmıyorum canım 3.5 yılllık evliyim 2.test yaptırışım 1.si tüp bebekten sonra 2.si de bu
Ondan öncede tüp bebek testler için kan adırdım sonra yine halsizim diye kollarım delik deşik oldu
Ya uff inşallah hayırlısıyla versin Rabbim daha çok bekletmeden.Söz çok güzelmiş bu arada ama duayla İnşallah Rabbim nasip eder diye düşünüyorum..

sultanım..burcunun böbrekleri ağrıyordu,mandişte taşınma telaşındadır..hevuku biliyorsun zaten..senin keyifler nasıl canım..

şükür iyiyim crycım... Kilo almıştım onları verme telaşına düştüm. sabahları yürüyüş yapmaya çalışıyorum. birde sütle yenen sabah gevrekleri varya :) onlardan aldım. onları yedim. sonuç gerçekten güzel. şişkinliklerim gitti. o bitene kadar yerim onları. 2 kilo fazlalık gider. genelde yapıyorum. fazlalıklarım olduğunda alıyorum. gerçekten fazlalıklar gidiyor.

hevukcum. hiç öyle düşünme olan olayların senle alakası olamaz. öyle denk gelmiştir. her şer de bir hayır vardır. hiç beklemediğin anda bebek gelecek Allah herzaman öyle nasip eder. Pes etme umudun ışığın olsun karanlıkta kalma

burcucum hastaydın doğru sen. :26:.. çok geçmiş olsun.

mandişim ... güzel bebişte sana versin yeni ev yeni doğmuş bebek hayatına renk versin...

günaydıın hatunlarrr

herkesin sağlığı yerindedir umarım...

milettçe zor günler yaşıyoruz inanın yazı yazmak bile gelmiyor içimden
enkazdan çıkan hayat hikayelerini okudukça boğazımda birşey düğümleniyor...
ama şu söz çok doğru bir söz "DEPREM ÖLDÜRMEZ, BİNA ÖLDÜRÜR!"
keşke herkes yaptığı işi layıkıyla hakkını vererek yapsa da canlar yanmasa...
bu dünya için daha çok kar etmek için betondan demirden çalıyorlar ama asıl kendilerinin ahiretinden çalmış oluyorlar
birçok insanın ölümüne sebebiyet vermiş oluyorlar...

Rabbim hepimizi korusun...

kedicik olmuşsun pericik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…