Hiç cesaretim yok vallahii test yapmayacanımişte ev işleri oğlan uğraşıyorum öyle..istersen eczaneden bir test al onlarda güvenilir..
canım çok düzenli geliyorsa reglin yaptırabilirsin
ama zaten düzensizse bir hafta kadar daha bekle derim ben
gerçi kan testi yaptıracaksan onda hemen çıkıyor ama
kendine dikkat ederek bir hafta daha bekle bence
adaçayı maydanoz suyu bitki karışımları falan içme bu süre içinde...
bu arada ara sıra msn i aç bari özledim muhabbetii
bu arada tşk ederimmm
Vanda gece sıcaklık1 ile 3 arasında oluyor ve inanılmaz bir ayaz vardır, bölgenin öncelikli sorunu su ve soğuk. Herkesi gönderebilecek kışlıkları vardır muhakkak Bebek ve çocuklar için özellikle. PTT kargo ücreti almıyor Kızılay Van diye gönderebilirsiniz
Sadece eski, kıyafetlerinizi göndereceksiniz arkadaşalar, yardım elinizi uzatmanızı rica ediyorum..
Kızlar sizlerde elinizden geleni yaparsınız biliyorum ..
Bende torladım topladım bugün götürücem birazdan..
hevuk tebrik ederim seni canım..bende bakınayım evde ne var ne yok diye..yaptınmı testi
hevuk canım çok üzüldüm...negatif çıkmasına...hangi burçtun canım sen..benim burcum bir kaç sene bir gezegenin etkisindeymiş o sıralar bir kaç olumsuz şey üst üste gelmişti..fala inanma falsız kalma demişler dimiKuru bakliyat almıyomuş pttde kargoda o nedenle
Sadece kaban kazak ve arkadaşımın bebek kıyafetlerini yolladık
Bebek bezi ve kadın pedi çarap atletede ihtiyaç varmışş..
İZMİT DEPREMİNDE BİKİNİ GÖNDERENLER ESKİ PÜSKÜ ŞEYLER GÖNDERENLER VARMIŞ KOLİLER ÇÖPE GİTMİŞ BOŞUNA KOMİK İNSANLAR YA.
Bugün hastaneye gittim canım muyne oldum sonra kan testi 150 lira bayıldım negatif çıktı kocaaa bir sıfır
En kötüsüde hiç bir belirti olmamasına ragmen adet oldum gelince...
Kuru bakliyat almıyomuş pttde kargoda o nedenle
Sadece kaban kazak ve arkadaşımın bebek kıyafetlerini yolladık
Bebek bezi ve kadın pedi çarap atletede ihtiyaç varmışş..
İZMİT DEPREMİNDE BİKİNİ GÖNDERENLER ESKİ PÜSKÜ ŞEYLER GÖNDERENLER VARMIŞ KOLİLER ÇÖPE GİTMİŞ BOŞUNA KOMİK İNSANLAR YA.
Bugün hastaneye gittim canım muyne oldum sonra kan testi 150 lira bayıldım negatif çıktı kocaaa bir sıfır
En kötüsüde hiç bir belirti olmamasına ragmen adet oldum gelince...
kedimerim öpüyorum seniii... şu pisilereeee bayılıyoruuum.... geçen pazar bir yavru kedi buldum... ama o kadar ürkmüşkii. sevemedim mini mini patileriyle hızlıca kaçtı çalıların arasına sığındı canım benim... 1-2 aylık ufacık tefecik
hevuk canım çok üzüldüm...negatif çıkmasına...hangi burçtun canım sen..benim burcum bir kaç sene bir gezegenin etkisindeymiş o sıralar bir kaç olumsuz şey üst üste gelmişti..fala inanma falsız kalma demişler dimi
canım benimmm ne zaman test yapmaya kalsam arkasından gelir acırım yaptığım teste gelcektin maden en başından gel insanı umutlandırma diye dua ederim adetim gecikince allahım bebeğim yoksa umutlandırma gelsin kırmızılar ama umutlandırcaksanda boş çıkarma diye vakti var saati var bekliyorum bekliyoruz bekliyeceğiz geçende bi söz duydum bu duruma ne kadar uygundur bilmiyorum ama ‎"Eger Allah seni bana yazmissa benden kacisin yok lakin kader seni benden almissa (biz buraya bana vermemişse diyelim) aglamaya luzum yok" diye çok hoşuma gitti
sultanım..burcunun böbrekleri ağrıyordu,mandişte taşınma telaşındadır..hevuku biliyorsun zaten..senin keyifler nasıl canım..
canım benimmm ne zaman test yapmaya kalsam arkasından gelir acırım yaptığım teste gelcektin maden en başından gel insanı umutlandırma diye dua ederim adetim gecikince allahım bebeğim yoksa umutlandırma gelsin kırmızılar ama umutlandırcaksanda boş çıkarma diye vakti var saati var bekliyorum bekliyoruz bekliyeceğiz geçende bi söz duydum bu duruma ne kadar uygundur bilmiyorum ama ‎"Eger Allah seni bana yazmissa benden kacisin yok lakin kader seni benden almissa (biz buraya bana vermemişse diyelim) aglamaya luzum yok" diye çok hoşuma gitti
kedicik olmuşsun pericik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?