Ölümüne Geyik Topiği :-))

tatlım ballım sweedy'im eşin ve evladınla hayırlı uzun huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum canım...

tatlım ballım sweedy'im eşin ve evladınla hayırlı uzun huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum canım...

Kelebeğim ben negatif aldım yazdım buraya ama heber bekliyordun sen de canım Ablam sanada yazıyım ayrıyeten kooccaaa bir 2.3 çıktı sonuş negatif yani...

Hevukcum uzun süredir konuşamadık umarım herşey yolundadır cnm umutsuzluğa kapılmak yok.

Hevukcum uzun süredir konuşamadık umarım herşey yolundadır cnm umutsuzluğa kapılmak yok.

Yok hayatım İyiyim Allah'A şükür ben umudum yoktu zaten vardır diye gaza gelmedim
Menopozamı giriyorum yoksa diye korktum minicik bir düşünce vardı bebekle ilgili olmayınca üzülmedim ama olsaydı o gün dünyanın en mutlu insanları olurduk muhtemelen.

Canım senin içinde bol bol dua etcem ALLAHIM inş verir kucagına bir saglıklı bebek..
Menopaza yakınmı cnm yaşın ben sanmıyorum böyle bişeyın olcgını.

Crptc senmisinn sensen 3 kere kapıyı tıklat 3 kişi görünüyoruz aşşağıda..:26:

Canım senin içinde bol bol dua etcem ALLAHIM inş verir kucagına bir saglıklı bebek..

Amin inşallah canım yok yakın değil 27 olmuşum nezaman olduysam
Böyle bir kız görmüştüm 20 yaşında daha bir senelik evli menopoza girmişti tüp bebeğe gittiğimizde kapının önünde ağlıyordu çokk
İçim parçalandı bende ağladım dr sordum neden bukadar çok ağlıyor diye menopoza girdiği için ağlıyor artık gebe kalma şansı yok dedi
O na acayip üzüldüm benimde aklıma o geldi belki bu olaydan etkilendiğim içindir..

Güzel yürekli arkadaşım ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim nasip eder
Rabbimin herkezin güzel dualarını kabul etsin inşallah...
Seninkilerinide içlerinde gönlüne göre insanlarla karşılaştırsın Mevlam..

Amin.Ne demek cnm her zman elimden geldiğince destek olurum ama benim kalbimden geçiyor o minik size süpriz yapıcak...
Demek 20 yaş ta bile menopoza gren var
Ama yaşın baya baya genç.

Cnm bu arada tiroid hormonların ne düzeyde? Geçenlerde diş problemim vardı işte biliyodursun belki dişime kanal tedavisi yaptıramıyordum nefes alamıyordum başımı arkaya koyunca öncelikle doktora görunmemi istedıler dahiliyeye.
Aslnda psikolojk olarak daha çok bu durum birde burunda sol tarafta cok hafif bir geniz akıntısı varmış doktor tsh baktı normlden braz yüksek ilaç kullanıyorum şimdi.

Amin.Ne demek cnm her zman elimden geldiğince destek olurum ama benim kalbimden geçiyor o minik size süpriz yapıcak...
Demek 20 yaş ta bile menopoza gren var
Ama yaşın baya baya genç.

İnşallah canım gelir Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbimin bir bildiği var demekki..
Evet ya kız çok ağlıyordu ona çok çok üzüldüm onun için herzaman şükrediyorum en azından umudum var
Kaynanamların orada bir kadın 55 yaşında hiç bebeği olmamış
Krnı şişmiş kadının içinde bişey oynuyo karnımın ur var galiba diye kaynanamlar söyleniyomuş
Kynanam zar zor ikna etmiş hastaneye gitmişler neymiş dersin karnındaki Bebek hemde 5 aylık bir bebek
Kadın inanmamış zorla inandırmış dr..Mucize işte

Birsürü test yaptırdım canım hepsi normal sadece yumurta rezervimde azalma olmuş ama oda yanlış ölçüldü gibi geliyor reglinin 3.günü tahlil yapılıyor benim reglim bittikten sonra yaptırdı dr..Geçmiş olsun canım bu arada..

swedy doğum gününü kutlar sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim canım...

Anladım cnm regl sonrası olduysa bence de yanlştr.. Çok sağol bi an panik oldum bende burda topicleri okuyunca tsh ile ilgili. Neyseki çok yüksek değil kiminin tsh 100lere fırlamış.ALLAH şifa versin.
Mucize tabiki eltimde çok istiyor Ankaraya gitdiler şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…