- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
swedy doğum gününü kutlar sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim canım...
Başka hayalet vardı demekkisen sandım geceleri sen dolaşıyosun ya genelde..
Cnm bu arada tiroid hormonların ne düzeyde? Geçenlerde diş problemim vardı işte biliyodursun belki dişime kanal tedavisi yaptıramıyordum nefes alamıyordum başımı arkaya koyunca öncelikle doktora görunmemi istedıler dahiliyeye.
Aslnda psikolojk olarak daha çok bu durum birde burunda sol tarafta cok hafif bir geniz akıntısı varmış doktor tsh baktı normlden braz yüksek ilaç kullanıyorum şimdi.
Kelebeğim ben negatif aldım yazdım buraya ama heber bekliyordun sen de canım Ablam sanada yazıyım ayrıyeten kooccaaa bir 2.3 çıktı sonuş negatif yani...
kelebekcim...nasılsın?
gel güzel kelebek seni güzel bir çiçek bahçesiyle şenlendireyim...
hayırlı cumalar kızlar..
kelebek
sulatanım iki kilo bir şey değil genç kızken çok takıyo insan tabii
kaç kilosun ki boyun kaçtı canım..
kelebeğim zorluyorum bende kendimi sabah kalktım sanki heryerim ağrıyo kafam sepet gibi gittim duş aldım evi süpürdüm balkonları yıkadım ne yapıcaksınki bizden başka yapıcak yok yemek olayını hiç hatırlatma allahın adına güç gitmesin canım..iyilik sultanım ne olsun bugün okullar yarım gün oğluşlarımla evde vakit geçiriyoruz...
belki birazdan parka çıkarırım onları...
cry ne haber neler yapıyorsun bugün ev toplayısım bile yok zorla yaptım ev işi
şimdi de canım yemek yapmak istemiyor yaaa ne yapayım bilemedim...:44:
hayırlısını istedik hep rabbimden o bizi bizden daha iyi tanıyor ve biliyor muhakkak en hayırlı zamanı bekliyor ve duaları ...
seni öpüyorum ve artık eskisi gibi uğrayamıyorum buraya haberleri geç alıyorum...
bu arada kısçeler herkese selam
buraya bakmak için bile uğrayan herkesi komacan öpüyorum
hepinizin tatlı muhabbetlerini çok özledim ama malesef eski tadımızda yok artık...
herkese hayırlı cumalar...
Öyle canım herzamn hayırlısını Rabbim nasip etsin diyorum hayırlı zamanda inşallah kollarımı boş bırakmasın Mevlam ama
eminim çok güzelsindir..kısa boylu olmak avantajdır...bodur tavuk her daim piliçtir diye bir söz bile varbende tuba sultan kim diyorum :) kelebek... oluş tuba sultan :))))
crycım... 54 kilo felanım boyumda kısa .. mini mini kzım işde :))
bende tuba sultan kim diyorum :) kelebek... oluş tuba sultan :))))
Sağolasın canım motorla kaza yapmış başka bir motor eşime çarpmış Ayagıı kötü ezilmiş zedelenmiş ama daha büyük birşey yok bide gelip ifade almak için karakola götürdüler Adam seke seke gitti..Ölüm döşeginde olsa yine götürcekler..hayırdır hevukum geçmiş olsun canım..
hevuğum canım çoook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...
sadakalarınız karşı gelmiş... allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?