Ölümüne Geyik Topiği :-))

swedy doğum gününü kutlar sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim canım...

crycım merhaba...swedy doğum günün kutlu olsuun...

mutlu yıllar..

Başka hayalet vardı demekki sen sandım geceleri sen dolaşıyosun ya genelde..

hevukcum, Allah sana nur yüzü bebek versin inşallah...

hoşgeldin çağla hanım...

merhaba kızlar.. ben yemeğe çıkıyorum.. selam vereyim dedim... haberleriniz nasıl?

Kelebeğim ben negatif aldım yazdım buraya ama heber bekliyordun sen de canım Ablam sanada yazıyım ayrıyeten kooccaaa bir 2.3 çıktı sonuş negatif yani...

hayırlısını istedik hep rabbimden o bizi bizden daha iyi tanıyor ve biliyor muhakkak en hayırlı zamanı bekliyor ve duaları ...
seni öpüyorum ve artık eskisi gibi uğrayamıyorum buraya haberleri geç alıyorum...

bu arada kısçeler herkese selam
buraya bakmak için bile uğrayan herkesi komacan öpüyorum
hepinizin tatlı muhabbetlerini çok özledim ama malesef eski tadımızda yok artık...

herkese hayırlı cumalar...

kelebekcim...nasılsın?

gel güzel kelebek seni güzel bir çiçek bahçesiyle şenlendireyim...

hayırlı cumalar kızlar..
kelebek
sulatanım iki kilo bir şey değil genç kızken çok takıyo insan tabii
kaç kilosun ki boyun kaçtı canım..

kelebekcim...nasılsın?

gel güzel kelebek seni güzel bir çiçek bahçesiyle şenlendireyim...

iyilik sultanım ne olsun bugün okullar yarım gün oğluşlarımla evde vakit geçiriyoruz...
belki birazdan parka çıkarırım onları...

hayırlı cumalar kızlar..
kelebek
sulatanım iki kilo bir şey değil genç kızken çok takıyo insan tabii
kaç kilosun ki boyun kaçtı canım..

cry ne haber neler yapıyorsun bugün ev toplayısım bile yok zorla yaptım ev işi
şimdi de canım yemek yapmak istemiyor yaaa ne yapayım bilemedim...:44:

kelebeğim zorluyorum bende kendimi sabah kalktım sanki heryerim ağrıyo kafam sepet gibi gittim duş aldım evi süpürdüm balkonları yıkadım ne yapıcaksınki bizden başka yapıcak yok yemek olayını hiç hatırlatma allahın adına güç gitmesin canım..

Öyle canım herzamn hayırlısını Rabbim nasip etsin diyorum hayırlı zamanda inşallah kollarımı boş bırakmasın Mevlam ama

Öyle canım herzamn hayırlısını Rabbim nasip etsin diyorum hayırlı zamanda inşallah kollarımı boş bırakmasın Mevlam ama

amiiinnnn güzelim aminnnn sadece vakti bekleniyor beklerken geçen süreçte sancılı oluyor ama unutmayalım
zahmette rahmet vardır...

Sulatanım inşallah bu kadar bekletiyo çok cici bişey olucak sanırım bizim bebeiş..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

inşallah sen kardeşim ve bir kişi daha var sürekli dualarımdasınız ama sizde dualarınızda hayırlısıyla ısrarcı olun...

bende tuba sultan kim diyorum :) kelebek... oluş tuba sultan :))))

crycım... 54 kilo felanım boyumda kısa .. mini mini kzım işde :))

öyle oldum tatlımm

ayy 54 kilo ben herhalde 10 sene önce görmüştüm o kiloyu tartıda kızzz bence güzel kilon çok zayıflıkta hoş olmuyor be kuzucum

crycım... 54 kilo felanım boyumda kısa .. mini mini kzım işde :))
eminim çok güzelsindir..kısa boylu olmak avantajdır...bodur tavuk her daim piliçtir diye bir söz bile var

Kızlar benim moralim yine alt üst oldu çok bozuk
Eşim kaza yaptı
Nedir üzerimizdeki bu şeyler
Yinede Rabbim'e şükürki büyük birşey yok ama bacağı çok fena
Allah bana ve ailesine bağışladı çok korktum...

Suskun sultan bir cvp ta sanaydı canım Artık sultanımız 2 tane haliyle karışıklık oluyor..
Ben çok teşekkür ederim iyii niyetiniz ve dualarınızdan dolayı sizler seviyorum sizi

hayırdır hevukum geçmiş olsun canım..

hevuğum canım çoook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...
sadakalarınız karşı gelmiş... allaha emanet olun...

hayırdır hevukum geçmiş olsun canım..
Sağolasın canım motorla kaza yapmış başka bir motor eşime çarpmış Ayagıı kötü ezilmiş zedelenmiş ama daha büyük birşey yok bide gelip ifade almak için karakola götürdüler Adam seke seke gitti..Ölüm döşeginde olsa yine götürcekler..
hevuğum canım çoook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...
sadakalarınız karşı gelmiş... allaha emanet olun...

Sağol kelebegim Allah'a hamd olsun kötü birşeyi yok aklım gitti ama kaza yapmış hastanede dediler korktum.Çarpan kişi çok dalgınmış şikayetçi olmadı eşim
Diyoki kimbilir ne derdi vardı bide davacımı olıyım..Şimdi uyudu ağrısı vardı baya ağrı kesici verdim hafifledi uyudu..

selam hanımlar bütün yazılanları okumadım göz ucuyla değdirdim azcık

hevukum geçmiş olsun Allah acil şifa versin bacım unuttuğunuz bir kurban sadaka adak filan varmı acaba

tuba hatun kepelek daha iyiydi nasıl alışcaz şimdi yaaa hayırlı olsun

cry suskun gerçekten çok güzel ahhh bir kardeşimiz var azcık huysuz olmasa çokda yakışırlar ama oğlan huysuz

başka ne kaçırdım bilmiyorum kızlar özetleyen varmı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…