selam hanımlar bütün yazılanları okumadım göz ucuyla değdirdim azcık
hevukum geçmiş olsun Allah acil şifa versin bacım unuttuğunuz bir kurban sadaka adak filan varmı acaba
tuba hatun kepelek daha iyiydi nasıl alışcaz şimdi yaaa hayırlı olsun
cry suskun gerçekten çok güzel ahhh bir kardeşimiz var azcık huysuz olmasa çokda yakışırlar ama oğlan huysuz
başka ne kaçırdım bilmiyorum kızlar özetleyen varmı bana
sen kepelek demeye devam edebilirsin mandişim...
selam hanımlar bütün yazılanları okumadım göz ucuyla değdirdim azcık
hevukum geçmiş olsun Allah acil şifa versin bacım unuttuğunuz bir kurban sadaka adak filan varmı acaba
tuba hatun kepelek daha iyiydi nasıl alışcaz şimdi yaaa hayırlı olsun
cry suskun gerçekten çok güzel ahhh bir kardeşimiz var azcık huysuz olmasa çokda yakışırlar ama oğlan huysuz
başka ne kaçırdım bilmiyorum kızlar özetleyen varmı bana
Yok canım ya kurban adamadık hiç ayağımızı yorganına göre uzatırız..
Söylenmez ama oldugu kadarıyla yapmaya çalışırız eşim üzerindekini bile çıkarıp verir.
Son parasınıda öyle bende elimden geldiğince.Bilmiyorum nedir bu Rabbim sınıyor citten inşallah hayırlısıyla atlatırız..
Sen taşındınmı yavrukuşş..Ben hiç birinizi görmedim yaa nasıl oldugunuzu bilmiyorum:26:Mandişin çilli kırmızı kafalı çirkin bir kız oldugunu duydum sadece
hevukum hani ağızdan çıkarsa mesela şu işim olsun kurban keserim yada benzeri cümleler gelişi güzel söylenen yada geçmişte herhangi birşey için çocuk sevindircem filan sonra unutulur insanın aklından çıkar gider sen ne verirsen ver o adak niyetiyle vermediğinden dahası unutmuş olduğundan o borç yazılı kalır böyle durumlardada o adak kendini böyle hatırlatabilir ben iyi anlatamadım ama bir hocayla görüş istersen en iyi bilgiyi o verir sana
belkide sınavdır hani geldimi hep üst üste gelir ya belkide odur bu durumlarda isyan etmeyip ne kadar sabır gösterirsen mükafatıda o kadar büyüktür bilirsin
Allah bir daha acı göstermesin sana kuzucum
taşındım canım ben adlı albümde evim tutturamadın ya çilli değilim kırmızı kafada sayılırım aslında kızıla boyadığımda :))) kumralım ben
HOŞ GELDİM MANDİŞİM HEP AKLIMDAYDIN BİLİYormusun hadi hayırlısıyla sağlıkla oturun inşallah canım..
bende çok korkarım söz vermekten tutamazsam diye onedenle hiç adağım olmadı bu güne dek...
kelebek tuba bana bir akıl ver turşu tarifi vardı ansiklopedide biber turşusu için bir kilo bibere 5 bardak sirke sarımsak yazıyordu bende yaptım sonra kafama takıldı yaptım ama sdece sirkeden turşu olurmu düzeltilebilirmi bu sence..:44:
kelebek tuba bana bir akıl ver turşu tarifi vardı ansiklopedide biber turşusu için bir kilo bibere 5 bardak sirke sarımsak yazıyordu bende yaptım sonra kafama takıldı yaptım ama sdece sirkeden turşu olurmu düzeltilebilirmi bu sence..:44:
turşu yapmayı hiç beceremedim canım ama yengem harika yapar oda sirke kullanıyor bildiğim kadarıyla...
hevukum hani ağızdan çıkarsa mesela şu işim olsun kurban keserim yada benzeri cümleler gelişi güzel söylenen yada geçmişte herhangi birşey için çocuk sevindircem filan sonra unutulur insanın aklından çıkar gider sen ne verirsen ver o adak niyetiyle vermediğinden dahası unutmuş olduğundan o borç yazılı kalır böyle durumlardada o adak kendini böyle hatırlatabilir ben iyi anlatamadım ama bir hocayla görüş istersen en iyi bilgiyi o verir sana
belkide sınavdır hani geldimi hep üst üste gelir ya belkide odur bu durumlarda isyan etmeyip ne kadar sabır gösterirsen mükafatıda o kadar büyüktür bilirsin
taşındım canım ben adlı albümde evim tutturamadın ya çilli değilim kırmızı kafada sayılırım aslında kızıla boyadığımda :))) kumralım ben
çok doğru söyledin..ağzımızdan çıkana çok dikkat etmemiz gerek ..adak niteliğinde oluyor çünkü ve yerine getirmemiz gerek ..hevukum hani ağızdan çıkarsa mesela şu işim olsun kurban keserim yada benzeri cümleler gelişi güzel söylenen yada geçmişte herhangi birşey için çocuk sevindircem filan sonra unutulur insanın aklından çıkar gider sen ne verirsen ver o adak niyetiyle vermediğinden dahası unutmuş olduğundan o borç yazılı kalır böyle durumlardada o adak kendini böyle hatırlatabilir ben iyi anlatamadım ama bir hocayla görüş istersen en iyi bilgiyi o verir sana
Kızlar benim moralim yine alt üst oldu çok bozuk
Eşim kaza yaptı
Nedir üzerimizdeki bu şeyler
Yinede Rabbim'e şükürki büyük birşey yok ama bacağı çok fena
Allah bana ve ailesine bağışladı çok korktum...
Canım biliyorum bu durumu ama ben adak adamadım çünki yapamazsam diye korkorum birkez söyledim böyle bişey ama o olmadı
Benim istediğim çogu şey olmadıgı için adak vermeme gerek kalmıyor
Ben yinede bu konuyla ilgili bişeler yapmaya çalışıcam verirken de dua edip veriyim..
Ben birine birşey verirken okadar utanıyorumki verip kaçıyorumdua edemiyorum vermeden.
Bu yaz tatile gittiğimde perişan bir kadın vardı fırının önünde dikiliyordu (köye çıkmıştık )baktı baktı baya içeri giremedi yarım saat ten fazla fırına bakıyordu
Biz geri döncektik otobüs bekliyorduk otobüs geldi koştum kadına parayı verdim kaçtım otobüse bindim kadın nasıl koşturuyo benim ihtiyacım yok niye verdin diyeama ihtiyacı varmış gibi duruyodu..Dayımın kızı vardı gülmekten yere yattı ötobüste bana Ya dogru çıkmadımı ama ben senii hep öyle hayal etmiştim çilek kız gibi..
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok doğru söyledin..ağzımızdan çıkana çok dikkat etmemiz gerek ..adak niteliğinde oluyor çünkü ve yerine getirmemiz gerek ..
ben buna çok dikkat ederim ..eğer adak türünde birşey söylemişsem mutlaka dileğim yerine geldiyse onu yaparım ...
çok geçmiş olsun ..ALLAH bir an önce sıkıntıları defetsin başınızdan ..
bi yere sadaka verin bence ..
bu arada herkese günaydın ula nasılsınız bakayım uşaklar
günaydın küpeli
günaydın narenciye :)))))))))
canın çektimi yollayımmı biraz suyumdan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?