Ölümüne Geyik Topiği :-))

nasıl olur dıye merak ettım olumune geyık, varmı açıklayacak bırııı

sen kepelek demeye devam edebilirsin mandişim...

Yok canım ya kurban adamadık hiç ayağımızı yorganına göre uzatırız..
Söylenmez ama oldugu kadarıyla yapmaya çalışırız eşim üzerindekini bile çıkarıp verir.
Son parasınıda öyle bende elimden geldiğince.Bilmiyorum nedir bu Rabbim sınıyor citten inşallah hayırlısıyla atlatırız..
Sen taşındınmı yavrukuşş..Ben hiç birinizi görmedim yaa nasıl oldugunuzu bilmiyorum:26:Mandişin çilli kırmızı kafalı çirkin bir kız oldugunu duydum sadece

hevukum hani ağızdan çıkarsa mesela şu işim olsun kurban keserim yada benzeri cümleler gelişi güzel söylenen yada geçmişte herhangi birşey için çocuk sevindircem filan sonra unutulur insanın aklından çıkar gider sen ne verirsen ver o adak niyetiyle vermediğinden dahası unutmuş olduğundan o borç yazılı kalır böyle durumlardada o adak kendini böyle hatırlatabilir ben iyi anlatamadım ama bir hocayla görüş istersen en iyi bilgiyi o verir sana

belkide sınavdır hani geldimi hep üst üste gelir ya belkide odur bu durumlarda isyan etmeyip ne kadar sabır gösterirsen mükafatıda o kadar büyüktür bilirsin

Allah bir daha acı göstermesin sana kuzucum

taşındım canım ben adlı albümde evim tutturamadın ya çilli değilim kırmızı kafada sayılırım aslında kızıla boyadığımda :))) kumralım ben

HOŞ GELDİM MANDİŞİM HEP AKLIMDAYDIN BİLİYormusun hadi hayırlısıyla sağlıkla oturun inşallah canım..
bende çok korkarım söz vermekten tutamazsam diye onedenle hiç adağım olmadı bu güne dek...

kelebek tuba bana bir akıl ver turşu tarifi vardı ansiklopedide biber turşusu için bir kilo bibere 5 bardak sirke sarımsak yazıyordu bende yaptım sonra kafama takıldı yaptım ama sdece sirkeden turşu olurmu düzeltilebilirmi bu sence..:44:

sağol canım ben albümüme bak cry

turşuyu bizimkiler sirkesiz yaparlar

turşu yapmayı hiç beceremedim canım ama yengem harika yapar oda sirke kullanıyor bildiğim kadarıyla...

mandalinam çok beğendim evini iç açıcı mutfağın yatak odan çok güzel içim açıldı bakarken,ufak tefek eksikler zaman la hallalur hemde içine sinerek yavaş yavaş yapmak daha iyi...

peri meri....................

Canım biliyorum bu durumu ama ben adak adamadım çünki yapamazsam diye korkorum birkez söyledim böyle bişey ama o olmadı
Benim istediğim çogu şey olmadıgı için adak vermeme gerek kalmıyor
Ben yinede bu konuyla ilgili bişeler yapmaya çalışıcam verirken de dua edip veriyim..
Ben birine birşey verirken okadar utanıyorumki verip kaçıyorum dua edemiyorum vermeden.
Bu yaz tatile gittiğimde perişan bir kadın vardı fırının önünde dikiliyordu (köye çıkmıştık )baktı baktı baya içeri giremedi yarım saat ten fazla fırına bakıyordu
Biz geri döncektik otobüs bekliyorduk otobüs geldi koştum kadına parayı verdim kaçtım otobüse bindim kadın nasıl koşturuyo benim ihtiyacım yok niye verdin diye ama ihtiyacı varmış gibi duruyodu..Dayımın kızı vardı gülmekten yere yattı ötobüste bana Ya dogru çıkmadımı ama ben senii hep öyle hayal etmiştim çilek kız gibi..

çok doğru söyledin..ağzımızdan çıkana çok dikkat etmemiz gerek ..adak niteliğinde oluyor çünkü ve yerine getirmemiz gerek ..
ben buna çok dikkat ederim ..eğer adak türünde birşey söylemişsem mutlaka dileğim yerine geldiyse onu yaparım ...

çok geçmiş olsun ..ALLAH bir an önce sıkıntıları defetsin başınızdan ..
bi yere sadaka verin bence ..
bu arada herkese günaydın ula nasılsınız bakayım uşaklar

birde yıldızın düşük filan derler ona baktırdınmı

hee bende isterdim çilek kız gibi olmayı bu sebebten pamuk şekeri pembesine saçlarımı boyatıp dolaştığımı bilirim ahh gençlik :))

belki kadın birini bekliyor tarlaları var oradan çalışmaktan geliyor önce konuş iki sohbet et sende :))

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın burcu nerelerdesin yaa

günaydın küpeli

günaydan canlar nasılsın :)

özlemişim sizleri...

bu hafta biraz havalr ısındı sanki..
geçen hafta neydi öyle herkes bir telaş içinde forma çok az kişi uğramış

ben ,cry, pericik( elim k 'ye gitti sildim alımak zor ) tuğbacım,

sabah en güzel hediyesini getirsin..

benim hediyem ne olsun eski bir dost olsun...

gelse eski günleri yad etsek...

mandişime bugün hediye ne gelsin , ... o söylesin..

Hevukcuğum çok geçmiş olsun... sen bir çocuk sevindir, b,rde fakir..gerçekten bu ara çok sıkıntılar yaşadın.. ama inan herkes yaşıyor tek sen değilsen bitanem... Allah sabrını mutlaka verir.

Burcucum sen nasıl oldun böbreklerin nasıl....

Kızlar sıcak bir su koyup çay dmelemeye gidiyorum ...

isteklerinizi alayım hemen çaya yetişir pastalar börekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…