günaydan canlar nasılsın :)
özlemişim sizleri...
bu hafta biraz havalr ısındı sanki..
geçen hafta neydi öyle herkes bir telaş içinde forma çok az kişi uğramış
ben ,cry, pericik( elim k 'ye gitti sildim alımak zor ) tuğbacım,
sabah en güzel hediyesini getirsin..
benim hediyem ne olsun eski bir dost olsun...
gelse eski günleri yad etsek...
mandişime bugün hediye ne gelsin , ... o söylesin..
Hevukcuğum çok geçmiş olsun... sen bir çocuk sevindir, b,rde fakir..gerçekten bu ara çok sıkıntılar yaşadın.. ama inan herkes yaşıyor tek sen değilsen bitanem... Allah sabrını mutlaka verir.
Burcucum sen nasıl oldun böbreklerin nasıl....
Kızlar sıcak bir su koyup çay dmelemeye gidiyorum ...
isteklerinizi alayım hemen çaya yetişir pastalar börekler :))
ekşi olur senin suyun şimdi :)))
evde sürekli yiyorum valla mandalinaya da bayılırım bi oturuşta bi kilo rahat yerim hee :)))
hadi be tam mevsimimdeyim ekşi değilim
ben kendimi sıkıp suyumu çıkarcam o kadar zahmet edecem hanımefendi beğenmiycek hıh
doktora gıttım apartopar tahlıl yaptılar kotu cıkmadı çok şukur acıle gıttım devlet hastanesı bılırsınız ıste elıme tutusturdular receyetı yolladılar aldıgım ilaçlara baktım sanırım sındırım problemim var galıba doktor bısey demedı lütfedıp
mandalınam mutfagı gordum çok guzel olmusss gule gule kullan yatak odanın manzaraasıda şahane
ben herşeyi beğenmem uğraşman gerek :))
hıhın da çok c vitamini doluydu heee :)))
ne uğraşcam be burcum seviyor beni ona hazırlarım
geçmiş olsun
burcu hemen aklıma gelen anımı yazıyorum bir gün arkadaşımın doğum gününü kutluycaz yeşillik bir parkta kağıt tabaklar pasta kola nevale hazır gittik yedik içtik eğlendik geç oldu sıra geldi eve dönüşe kamelyadan çıktık sırayla eşim önde ben arkasında adam gidiyor hiç arkasına bakmıyor konuşamıyorum sesim çıkmıyor kımıldayamıyorum ki tepki veremiyorum kendi halimde cebelleşirken arkadaşlarımdan biri gördü çığlığı bastıda benim kayıp sırt üstü yere yapıştığımı gördü şükür bir ara uçtuğumu hissettim sonra yerde 2.80 uzandığımı neyse geldi kaldırdılar filan anam nefes alamıyorum bir ağrı bir ağrı kaburgalarım kırık sanki doğru hastaneye acile doktora anlattık muayene filan röntgen çekelim emin olalım dedi ama kırık yok bir şey yok neden nefes almada zorlanıyorsunuz ona bakarız dedi bu arada trafik kazası olmuş hastane ana baba günü otobüs otomobile çarpmış facia var neyse filmi aldım doktora gittim doktor döndü dedi ki bugün tuvalete çıktınızmı hee dedim çıktım ama sizin sadece tuvaletiniz var tuvalete çıkarsanız birşeyiniz kalmaz anam rezilliğe bak millet canıyla uğraşıyor bende girmişim araya hemde ne meselesinden buna utandım bunu doktordan duyduğuma utandım eşimden utandım acil serviste bizi dinleyen onlarca kişiden utandım o an tam bulunduğum alanın yarılarak sadece beni içine alması için çok dua ettim
sağol canım
hemen dümeni çevirdin sen de hee
ohh sulu sulu yiyorum mandalinamı :)))
gel vatandaş mandalinaya gel :)))
ne uğraşcam be burcum seviyor beni ona hazırlarım
kıs benım fılmımı cekmedıkı adam tahlıllere baktı cok onemlı bırsey yok dedı sadece ılaçları yazıp yolladı ha bıde tuvalette cıkabılıyormusunuz dıdı tovbe tovbeeee zaten ana baba gunu hastane neysem gıttım eczaneye kadın dırek kabızmısınız dıdı yaaa nıyekı dedım ılaçlar onu gösterıyo dedı tabı ben o ana kadar doktor bı acıklama yapmadıgından bırsey bılmedıgım için hayır değilim ama doktor kabız oldugum kanısına vardı sanırım dedım neyse ılacları aldım 1-2 gun sonram doktor bı arkadasım var onu aradım kafama takıldı cunku anlattım olabılır dedı ama eczacı kadın ılaçlarımı yanlış kullandırıyormus bana aklı nerdeyse aç içilecek olanı tok içiriyormus gunde 3 kere ıcmem gerekıenı 2- 2 kere içmem gerekenıde 3- kere içiryormusssss ınsan sağlığı bu kadar basıt ıste mandalınam
ula bebek görmesine gideceğim pasta börek varmıdır acep aklım orda :)))))))))))))))
Selamlar. İyi sohbetler arkadaşlar :)
bebek görmesinde pasta böğrek olurmu ki olsa olsa lohusa şerbeti olur altın altınmı öyle 2 liralık bir şey alıp gitme
işyerinden bi arkadaş öyle samimiyetim yok para toplandı işyerinde ..
ula espri yaptık herhalde :)))
ama olsun bence pasta börek olur ,geçen gittik bi arkadaşa 3 çeşit yapmış valla 2 çocukla :))
ben çok hamaratımdır on çocuk da olsa mutlaka en az 5 çeşit yaparım huyum kurusun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?