Ölümüne Geyik Topiği :-))

işin tuafı verdıgı ılaçlar ıse yardı cok şükür agrım gectı ama herkes ıshal eden (zatı doktorda ıshal olabılırsın dedı bıde ayyyyyyyyy)ilaç benı etmedııııı garıp dımı

yaaa bıde ıs yerınden apar topar hastaneye bıraktılar herkes panık oldu sorulyorlar neyın varmıs dıyeeee nolmus dıyeeee dıyemıyorsunda sanırım kabız olmuşum dıyeeeeeeeeee amanınnnn

evim topu topu o kadarki :)))
burcunun nesi varmış ben söyleyimmi heee burcu söyleyimmi :))))

küçük şişede dene turşuyu deneme yanılma öğrencen şu şişesi varya küçük pet şişe onda yap bence çarşıda bir adamda görmüştüm güzel duruyor

nasıl yani salon yada oturma odası banyo yokmu:44:

hol giriş hepsini merak ederim bennn

demek güçlü bir kabızmış anca söktü ilaçlar :))

yaaa bıde ıs yerınden apar topar hastaneye bıraktılar herkes panık oldu sorulyorlar neyın varmıs dıyeeee nolmus dıyeeee dıyemıyorsunda sanırım kabız olmuşum dıyeeeeeeeeee amanınnnn

tıbbi terimlerle diyeydin ya :)))

Selam mandalina. Sen beni tanıyomusun :) Çok şaşırdım. :)

Aslm yok tanımıyorum ama tanışırız nasılsın antonim

saol canım çok şükürrrr hastalıgım doktorun bı açıklama yapmamasından ama verdıgı ılaclara bakarakkk yıyıp yıyıp sındıremıyormusummm cunku sındırım ılaçları vermıssss

okudum okudum burcu geçenlerde benim büyük böcük aynı senin gibi olmuş ama gerçekten çok fena
çocuk kıpırdayamıyordu bile yerinden çok korktum dr a gittik gaz sıkışması dedi tuvalete çıksın geçer demez mi???

ama problem orada çocuk çıkamıyor ki tuvalte, çıkınca geçeceğini bizde biliyoruz herhalde...

Son düzenleme:

yaaa iyide canımmm işin garıbı ben kabız olmamıştımmm kıı şok oldummmm sanırım

nasıl yani salon yada oturma odası banyo yokmu:44:

hol giriş hepsini merak ederim bennn

banyoyu daha önce koymuştum diye yok diğerleri var ineğime kadar :)))

saol canım çok şükürrrr hastalıgım doktorun bı açıklama yapmamasından ama verdıgı ılaclara bakarakkk yıyıp yıyıp sındıremıyormusummm cunku sındırım ılaçları vermıssss

:)))

mandişim ben dün baktıktan sonra eklemişsin sanırım ondan görmemişim

huzurla sağlıkla otur inşallah herşey çok güzel ama neden o çiçekler gidecek anlamadım

çiçeklerin maşallahı var ne güzel öyle hepsi...

kızlar ben geldim yine...

:) neşeli başladım güne... enrjim iyi sizede enerjim geçsim dedim..

mandişm mutfağına bakayım hemen..

ben görmeyeli neler değişmiş topikte ya nickler falan değiştirilmiş bakıyorum da hayırlı olsun =))

bense zavallı gibi ders çalışayım....

hoşbulduk tekrar mandalina. teşekür ederim iyiyim. Bayram öncesi son hafta koşturmacası telaşı işte :)
Sen nasılsın.

Sağol ben iyiyim öğle yemeği yedim geldim evdesin sanırım bayram temizliği tatlılar

allah allah ben niye görmedim salonu banyoyu dur bi daha bakiim bakalım...
:44:

bak bak :))

ara odaya gitcek minderlerin yanına eşim istemiyor

kızlar ben geldim yine...

:) neşeli başladım güne... enrjim iyi sizede enerjim geçsim dedim..

mandişm mutfağına bakayım hemen..

hep neşeli ol

slm hatunlarr nasılsınız

ASlm nasılsın ben iyiyim

ben görmeyeli neler değişmiş topikte ya nickler falan değiştirilmiş bakıyorum da hayırlı olsun =))

bense zavallı gibi ders çalışayım....

kolay gele

hayatcım, editorlerimiz var ... isim değişikliklerimiz var....

sen başka neler yapıyorsun hayat...görünmüyorsun baya uzun zamandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…