çıkmadı çıkmadı çıkmadı beyezdaki lekeler çıkmadı
mandalinam masa örtüsünü falan atmıştım bayazlarla oda açık krem döktüm leke çıkarıcı birbuçuk saatlik programda yıkadım ama çay lekeleri aynen duruyo..bende çıkmayanları kısa programa attım şimdi yine yıkanıyo..en iyisi akşamdan bastırmak sanırsam..ne çıkmadı cry ne lekesi
mandalinam masa örtüsünü falan atmıştım bayazlarla oda açık krem döktüm leke çıkarıcı birbuçuk saatlik programda yıkadım ama çay lekeleri aynen duruyo..bende çıkmayanları kısa programa attım şimdi yine yıkanıyo..en iyisi akşamdan bastırmak sanırsam..
mandalinam iyiki memursun benim gibi ev işleri ile kafayı yerdin..sabah kapıyı çek çık 6 ya doğru eve gelip toparlarsın...
bu ay elektirik faturası çok gelirse benden haber alamayabilirsiniz kızlar
mandalinam ev işi nankör derler ya her gün aynı işlerki allaha şükürler olsun allah bitirmesin..monoton oluyor belli bir süreden sonra oğlan bir şeyler yiyince kırıntılar her gün süpürüyorum ve tüm evde geziniyor silmekte gerekiyor..cry sabah kapıyı çekince ardımdan sihirli bir el dolanmıyor evde iş yerinin sıkıntısı yorgunluğu üzerine o çekmekle bıraktığım ev beni bekliyor :)))
kaç gel buraya oğluşunuda kap :))
tubacım 85 geldiydi geçen ay..niye kısss naptın da çok gelecek elektrik normalde kaç geliyor...
bizim zati hep uçuk sanki evde ordu var 100 ün altına düştüğünde şaşırıyoruz artık...
tubacım 85 geldiydi geçen ay..niye kısss naptın da çok gelecek elektrik normalde kaç geliyor...
bizim zati hep uçuk sanki evde ordu var 100 ün altına düştüğünde şaşırıyoruz artık...
tubacım 85 geldiydi geçen ay..
niye kısss naptın da çok gelecek elektrik normalde kaç geliyor...
mandalinam ev işi nankör derler ya her gün aynı işlerki allaha şükürler olsun allah bitirmesin..monoton oluyor belli bir süreden sonra oğlan bir şeyler yiyince kırıntılar her gün süpürüyorum ve tüm evde geziniyor silmekte gerekiyor..
anaamm bizim 85 gelse eşim diyoki hayret bu ay az harcamışız
bebiş olunca öyle canım
bu ay temizlikti taşınmaydı sanırım bende bu faturayı görcem
ahhh ahhh ben hep görüyorummmm
sadece bunu yapıyorum ikinizede
biz alıştık kuzucum artık ev ev değil sanki elektronik eşya mağazası
eşim elektronikçi olunca yeni çıkan herşeyi evde bulundurma zorunluluğu varmış gibi alıp geliyor
ki ben çoğu gereksiz kullanmadığımız şeyleri verdim
en son çok paraya alıp az zaman kullandığımız koşu bandı gitti evden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?