tubacım aynı tariften bu turşularda..çok iyi evde yapmak..doğal katkı maddesi yok bereketli...inşallah beğenirsin canım..cry bende verdiğin tarifi yaptım bu akşam bakalım 10 gün sonra söylerim sana sonucu...
senin turşular da harika görünüyor, ellerine sağlık...
uffff turşu deyince bile ağzım fena sulanıyor yahuuu
kız tuba kız avatarın hayırlı olsun nereye gidiyosun öyle gayretli gayretli
eski kilolarıma doğru yola çıktımmm
çok doğru söyledin..ağzımızdan çıkana çok dikkat etmemiz gerek ..adak niteliğinde oluyor çünkü ve yerine getirmemiz gerek ..
ben buna çok dikkat ederim ..eğer adak türünde birşey söylemişsem mutlaka dileğim yerine geldiyse onu yaparım ...
Canım dikkat etmek gerekli bu gibi konularda yada söylediysende dolabın üstüne yapıştırmalı unutmamak adına..
çok geçmiş olsun ..ALLAH bir an önce sıkıntıları defetsin başınızdan ..
bi yere sadaka verin bence ..
bu arada herkese günaydın ula nasılsınız bakayım uşaklar
hele o koşu bandı varya onu izmirden nasıl getirip eve nasıl çıkardığımızı bilsen birde evden çıkarmak için ayrıca uğraştık kocaman hantal bir çamaşır kurutmalığı olmuştu son zaman evet benim koşu bandı işe yarıyordu bak şimdi düşündümde çok iyi çarşaf kurutuyordum üzerinde
mandalinam senin iyimiş..50nin altında...
tuba sizde kalabalıksınız nede olsa
banyo elektirikli şohben yani ısınmada kışın öyle..herşey elektirikli..ıssız bir adayamı gitek acaba
neyseki bu gün yemek vardı tavuk ve pilav adam olana çok bile
Eki Görüntüle 282747 kızlar yaptığım turşular...
cry bende verdiğin tarifi yaptım bu akşam bakalım 10 gün sonra söylerim sana sonucu...
senin turşular da harika görünüyor, ellerine sağlık...
uffff turşu deyince bile ağzım fena sulanıyor yahuuu
tubacım aynı tariften bu turşularda..çok iyi evde yapmak..doğal katkı maddesi yok bereketli...inşallah beğenirsin canım..
kız tuba kız avatarın hayırlı olsun nereye gidiyosun öyle gayretli gayretli
eski kilolarıma doğru yola çıktımmm
zayıf olduğun günlere dimi...inşallah verirsin kısa zamanda...muz yazmıştım sana tokluk hissi veriyor gece yiyorum bir tane..
süt içiyorsan yarım yağlı olanından alırsın kendine..salatayla doymaya çalış yemeklerde ben her akşam kıvırcık havuç turp salatası yapıyorum..
bebek görmesinde yapılmaması lazım oturmada yapılması lazım birde senin gibi hamarat komşu lazım her apartmana :)
bizde para toplanırken bakılır altın nekadar kaç kişi verecek paylaştırılır miktar sonra tek tek şu kadar sökülün diye yapışırım yakalarına :)))
küpeli sabah sabah senden beklenen performansı sergiledin :))
hayatta hamarat olamadım olmayıda düşünmüyorum :))
burcucum günaydın nasılsın hayatım
küpeli sabah sabah senden beklenen performansı sergiledin :))
hayatta hamarat olamadım olmayıda düşünmüyorum :))
burcucum günaydın nasılsın hayatım
günaydıınn canlar neler yapıyorsunuz bakemm
gunaydınnnnnn canımcım ıyıdır nolsun sen napaysunnnnnn
günaydıınn canlar neler yapıyorsunuz bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?