Ölümüne Geyik Topiği :-))

hele o koşu bandı varya onu izmirden nasıl getirip eve nasıl çıkardığımızı bilsen birde evden çıkarmak için ayrıca uğraştık kocaman hantal bir çamaşır kurutmalığı olmuştu son zaman evet benim koşu bandı işe yarıyordu bak şimdi düşündümde çok iyi çarşaf kurutuyordum üzerinde

mandalinam senin iyimiş..50nin altında...
tuba sizde kalabalıksınız nede olsa
banyo elektirikli şohben yani ısınmada kışın öyle..herşey elektirikli..ıssız bir adayamı gitek acaba
neyseki bu gün yemek vardı tavuk ve pilav adam olana çok bile

kızlar yaptığım turşular...

cry bende verdiğin tarifi yaptım bu akşam bakalım 10 gün sonra söylerim sana sonucu...

senin turşular da harika görünüyor, ellerine sağlık...

uffff turşu deyince bile ağzım fena sulanıyor yahuuu

cry bende verdiğin tarifi yaptım bu akşam bakalım 10 gün sonra söylerim sana sonucu...

tubacım aynı tariften bu turşularda..çok iyi evde yapmak..doğal katkı maddesi yok bereketli...inşallah beğenirsin canım..

kız tuba kız avatarın hayırlı olsun nereye gidiyosun öyle gayretli gayretli

eski kilolarıma doğru yola çıktımmm

zayıf olduğun günlere dimi...inşallah verirsin kısa zamanda...muz yazmıştım sana tokluk hissi veriyor gece yiyorum bir tane..
süt içiyorsan yarım yağlı olanından alırsın kendine..salatayla doymaya çalış yemeklerde ben her akşam kıvırcık havuç turp salatası yapıyorum..

iyi geceler kelebek tuba

Ya canım dogru diyosun vermeye çalışıyorum oldukça ama özellikle bunun için vermek istiyorum..
Paçi de bakalum hele nereyesun?

birde çok diyordum faturaya
ıssız adada ne yapcaz cry böcükler yer bizi orada

Eki Görüntüle 282747 kızlar yaptığım turşular...

süper duruyorlar ellerine sağlık

ben turşuları yemeye başladım bile

tubacım aynı tariften bu turşularda..çok iyi evde yapmak..doğal katkı maddesi yok bereketli...inşallah beğenirsin canım..

nerede bu tarif bende bakayım

kız tuba kız avatarın hayırlı olsun nereye gidiyosun öyle gayretli gayretli

eski kilolarıma doğru yola çıktımmm

bir yerde okudum kopyalanmıyor süper yazı bu yaz balinamı olmak istiyorsunuz deniz kızımı birinin bu afişe verdiği cevap süper

bunlarla doyarmı insan

valla iki seferdir hep bişeyler yapmışlardı ..geçen arkadaş 3 çeşit yapmış ,bu da 5 çeşit :)))
bizde de aynı öyle yapıldı ama bizde adam sayısı çok 30-40 kişi ..o yüzden altına denk gelmiyor bi de herkesi zorlayamazsın herkes itediği kadar veriyor ,50 veren de var 10 veren de ..
dün de 550 tl toplandı altın almadık direk verdik belki bi işini görür diye ..
ay arkadaşlarım zaten aç geliyorlar bana hatta sabahtan yemeyip filan geliyorlar ,biliyorlar başlarına geleceği de ondan :)))
herkesse günaydın bu arada
mandalina yiyorum yiyen var mı :)))

küpeli sabah sabah senden beklenen performansı sergiledin :))

hayatta hamarat olamadım olmayıda düşünmüyorum :))

burcucum günaydın nasılsın hayatım

küpeli sabah sabah senden beklenen performansı sergiledin :))

hayatta hamarat olamadım olmayıda düşünmüyorum :))

burcucum günaydın nasılsın hayatım

yok ula mandolin bu daha sabah sersemliğim :)))

sen olma hamarat ben anamdan hamarat doğmuşum ,anamın kızıyım alimallah :))
ay hem çalışıp hem bu kadar şeye nasıl yetişiyorum ben de çözemiyorum ama bi gün çözeceğim galiba ..:))
senin ev resimlerini ben görmedim nirde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…