Ölümüne Geyik Topiği :-))

yemek yapmam gerek zor geliyor yerimden kalkmak...

evi topladım, mutfağı topladım, bulaşıkları hallettim

yemek yapmak gerek ama ne kadaaaan da zor geliyoor anlatamam...

kadını ne yaşlandırırmış biliyomusunuz kızlar;

çocuklar ve akşam yemeği

bence yemek yapmaktan çok ne yapacağım düşüncesi yoruyor insanı

tubişşş kalk hadi döktür maharetlerini o leziz yemeklerini yapıver

doğrudur tubacım akşam yemeyinde ben çok stres oluyorum eşim o saatte gelir oğlan paçamda salata yapmaya çalışıyor olurum..

mandalinam sana yazıcam tarifi..buradan..ilerleyen saatlerde..
ağrı için bir şey içtnmi neden ağrıyor acaba....

napak fıstuk iş guc sen napaysunnn
burcu nasılsın zeytin yağı iyi gelirmiş kabızlığa aklında bulunsun..bende saç kremi alıcam hangisinden alsam acaba saçlarım kuru gibi sanki..:44:

doğrudur tubacım akşam yemeyinde ben çok stres oluyorum eşim o saatte gelir oğlan paçamda salata yapmaya çalışıyor olurum..

bende crycım ya gerçi ben kahvaltıda da stres yapıyorum eşim normal kahvaltılık istemez illa ki ekmeği banacak birşeyler olması gerekmiş...

kahvaltılıkları açıyorum beyefendi bi patates kavursaydın keşke diyor ,
yumurta yaparım bunu kırsaydın ya der....

aaaaa diyorum bazen
:84:

evet her sabah sıkıcı olabilir..
her sabah yemek gibi hazırlıycaksın o zaman..bi günü menemen bi gün patates...
allahtan eşim kahvaltıyı işte yapıo..bu günlerde altı buçukta kalkar oldu rıskımız açık olurmuş..

deli kız hoş geldin aramıza..

yerim onu ben bacaksız şey :))

yorgunluğun acısı mı çıkıyor ne çokk geçmiş olsun

bel ağrısı da pek fena ayyy allah yardımcın olsun...

kas gevşetici falan alsan...

adet sancısı canım saanırım o günlerin acısını adetle bir atıyorum ilaç alamıyorum ben

mandalinam sana yazıcam tarifi..buradan..ilerleyen saatlerde..
ağrı için bir şey içtnmi neden ağrıyor acaba....

yaz cry bende bakayım ilerde lazım olacak öğreneyim şimdiden

utanma tubiş hamaratların kraliçesisin

sizde iyi sabır var ben indiririm tavayı kafasına zaten kahvaltı hazırlamıyorum eşim hazırlıyor

burcu nasılsın zeytin yağı iyi gelirmiş kabızlığa aklında bulunsun..bende saç kremi alıcam hangisinden alsam acaba saçlarım kuru gibi sanki..:44:

kız kabızzzzzzzzz değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hekrkes tutuutrduuuu yawwwwwwww

kızlar bayramda ne giyiceksiniz..fiyatlar almış başını gitmiş...ayakkabı almak için uygun zaman değil şu an her şeyin fiyatı şişirilmiş..uzun çizmeler 300 liraya kadar var..

sabah zaten 7.30 da kalkıyorum patates soy kes kızart yada kavur bu defa oğlanı nasıl hazırlıyacam ki onu okula götürmek gerekiyor haliyle

cumartesi pazar her istediğini hatta fazlasını yapardım ama şimdide baskete götürüyorum oğlanı, eşim başladı söylenmeye olan bizim kahvaltıya oldu diye

işte koştur koştur yapıyoruz bişeyler, en kestirme çözüm hazır patates ve önceden yapıp deepfreeze attığım börekler kurtarıcı oluyor sabah kalkar kalkmaz onları fırına atınca bir nebze kurtarıyoruz günü...

bu arada kızlar size bir püf noktası...

börek yapacağınız zaman önceden yapıp deepfreeze atarsanız ve çözdürmeden pişirir ve pişmesine 5-10 dk kala tepsiyi çıkarıp böreklerin üzerine margarin sürüp 5-10 dk daha pişirirseniz daha lezzetli ve çıtır çıtır olur...

kızlar bayramda ne giyiceksiniz..fiyatlar almış başını gitmiş...ayakkabı almak için uygun zaman değil şu an her şeyin fiyatı şişirilmiş..uzun çizmeler 300 liraya kadar var..

yaz bitmeden botlarımızı aldık kıyafette teyzemler terzi dikip dikip getiriyorlar eşimede yazın kazak filan almıştık bol bol kışında tişörtlerden alırız bayramlık almıyoruz yani

ben de her sabah kahvaltı hazırlıyorum ..eşimle kahvaltı yapmadan işe gitmem valla ..sabah güne güzel başlamanın en güzel yolu bu :109:

son margarin olayı hariç bende öyle yapıyordum bir sonrakinde margarinli deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…