yaz bitmeden botlarımızı aldık kıyafette teyzemler terzi dikip dikip getiriyorlar eşimede yazın kazak filan almıştık bol bol kışında tişörtlerden alırız bayramlık almıyoruz yani
iyi günlerde giybakın yeni aldığım botum ve hırkam madem konusu açıldı :))
Eki Görüntüle 282957 Eki Görüntüle 282958
bakın yeni aldığım botum ve hırkam madem konusu açıldı :))
bende almıştım mandalinam kumaş pantalonmu giyiceksin..ben sezonda hiçbirşey almam zaten..
iyi günlerde giy
tuba şhow da bülent ersoy çıtı saba tümere sabah sabahsende bak..
bakın yeni aldığım botum ve hırkam madem konusu açıldı :))
teşekkür ederim
ay sabahları beni görseniz gülmekten altınıza edersiniz..
7 de kalkıyorum ..
hemen çayı koyarım ocağa ..yumurta haşlayacaksam da yanına ..
sonra elimi yüzümü yıkarım o esnada..
elim yüzüm yıkandıktan sonra hemen tabaklarımızı hazırlarım ..bende herşey lokantada gibidir ..sabah da akşam da ..
ayrı tabaklara kahvaltılıkları koyar öyle sunarım eşime ...
eşim lavabodayken çay da tam demini alsın diye üzerimi giyer makyajımı yapar öyle otururum sofraya ..
adam hem güzel sofra hem güzel hatunla başlıyor güne :))
eşin çok şanslı, ama ben de senin gibiyim. yalnız da olsam duşa girip makyajımı yapmadan oturmam sofraya
güle güle kullan ben daha hiçbişi alamadımm
bayramdan sonra izmire gidip almayı düşünüyorum
burada herşey uçmuş resmen
hırkan güzelmiş güle güle giy
yok canım kotlarımdan çekerim
kurbanda zaten ilk gün etlerle uğraşmaktan mafolacak üstün eşofmanlarla girerrim bayrama sonrada evde yatarım kimseyi gezmem eşim anasının yanına gitcek ben burada kalacam yanlızda gezemem ondan
evet o hatayı iki kere yaptım bir daha sezon ürünü almam asla bir kaç ay sonra ya hevesim iner ya fiyatı :))
sağolasın , o da biliyo şanslı olduğunu :)))
işyerinden arkadaşları bana hastalar ,arada yemeğe çağırıyorum ,bi daha ne zaman size yemeğe geliyoruz diyorlarmış :))
bi de eşime sen böyle dört dörtlük hatunu çok mu aradın nerden buldun diyorlarmış :)))
hatta bi tanesi yok ben sana gelmem sana gelince yaptığın güzel şeylerden komplekse giriyorum diyor :))
ben seviyorum ama yapmayı ,bi de beş dakikada beşiktaş biriyimdir o yüzden yemek yapmak bana sıkıntı vermiyor ..
bi de tabak süslemeyi çok severim ben ..
mesela tavuk yaptım et yaptım aynı lokantadaki gibi olur masam ..
eşim zaten başka yerde yemek yemiyo ,nasılsa evde lokanta usulü diye :)))
yok ben normalde evde makyajlı değilim ..makyaj dediğim gözüme kalem hafif rimel hepsi o ..
doğallıktan yanayım her zaman zaten makyaja ihtiyacı olan bir yüzüm de yok ama malum dışarı çıkarken hafif yapıyor insan alışkanlık olmuş ..
Eşin de senin yanında komplekse girer valla bu kadar mükemmel olma
ben malesef makyajsız aynaya bakamıyorumalışkanlık. bugün iş yerine geç kaldım makyajımı yapamadım, iş yerindekiler bile ünlüler gibisin dediler
ne güzel maaşallah sana..teşekkür ederim
ay sabahları beni görseniz gülmekten altınıza edersiniz..
7 de kalkıyorum ..
hemen çayı koyarım ocağa ..yumurta haşlayacaksam da yanına ..
sonra elimi yüzümü yıkarım o esnada..
elim yüzüm yıkandıktan sonra hemen tabaklarımızı hazırlarım ..bende herşey lokantada gibidir ..sabah da akşam da ..
ayrı tabaklara kahvaltılıkları koyar öyle sunarım eşime ...
eşim lavabodayken çay da tam demini alsın diye üzerimi giyer makyajımı yapar öyle otururum sofraya ..
adam hem güzel sofra hem güzel hatunla başlıyor güne :))
oo sabah programlarına katılmazdı ne olmuş güzellik uykusumu bozulmuş
güle güle kullan ben daha hiçbişi alamadımm
bayramdan sonra izmire gidip almayı düşünüyorum
burada herşey uçmuş resmen
aynen tubacım bende almıycam ne giysem bilmiyorum zaten sende kilo verme aşamasındasın giyecek bir şey bulamazssın şimdi..niye izlemiyosunki tv ..
ben tv seyredemiyorum malesefff:26:
bülent ersoy kahvaltı masasına gül yaprakları koyarmış bizde kadınız diye geçiniyoruz burada
atıyor ya crıptıcımmm ona bakarsannn ben kadınımda dıyorrrr ama gorunen manzara ortadaaaaa yada yardımcıalrı vardır onlar yapıyordurrr eger doğruysaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?