Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayatcım, editorlerimiz var ... isim değişikliklerimiz var....

sen başka neler yapıyorsun hayat...görünmüyorsun baya uzun zamandır...

burcu geçmiş olsun yoktun bir haftadır...
hayat kıs sen uğrarmıydın buralara

kızlar çok şükür iyiyim ama acayip yoğunum iş çok yoğun artı aralıkta aöf sınavlarım var arta kalan zamanlarımda full ders çalışıyorum hiç zamanım olmuyo,, ama özledim hepinizi sizlerde ne var ne yok =))

MANdalinam tarifi vermeyi unutuyordum neredeyse..yaptığım 1 litrelik kavanoz çeşme suyu kullanıcaksan kaynat ve soğut...
1 litre için 1 bardağa yakın üzüm sirkesi 1 yemek kaşığı tuz..tuzssuz severseniz ona göre koyabilirsin...yarım tatlı kaşığı pul biber seviyorsanız..5 tane sarımsak..malzemeleri yıkayalım ve kavonaza sıkıca yerleştirelim aralara sarımsakları koyalım.kavonozun en tepesine dek malzemeninde üzerine çıkacak şekilde hazırladığımız su sirke tuz karışımını ilave edelim sıkıca kapatalım en az on gün açılmayacak on gün sonra yenilmeye başlanılabilir afiyet olsun..

hayatcım yeni sistememi geçtin aöfte hangi bölümsün bu sene benim bölümümde dönemlik oldu allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun

pul biberi ilk defa duydum güzel fikirmiş ellerine sağlık cry tarifin çıktısını aldım sağol

hayatcım yeni sistememi geçtin aöfte hangi bölümsün bu sene benim bölümümde dönemlik oldu allah yardımcımız olsun

adalet okuyorum canım evet bölümlük oldu 8 tane dersim olması gerekirken şimdi 19 tane dersten sorumluyum..... =((

senin bölümün ne

günaydıın hanımlarrr

bayram yaklaşıyor ve ben hala ne giyeceğimi bilemiyorum
:44:

günaydın ula topik ahalisi ..ay bir sürü işim var ama yapasım yok ..müdürler şefler hep izinli bizim birim bomboş ..pazartesiye herşeyi hazır etmem gerek ama hiç canım istemiyo yaa sabahtan beri cebelleşiyorum

ben ramazanda da almamıştım kıyafet bu bayramda almıcam evde olanlarımı giycem,,, boşver sende masraf yapma =)

yok canım ya bayramlara özel kıyafet almayalı çook uzun zaman oluyor...

kıyafetime uygun ayakkabı olmuyor, ayakkabılarıma uygun kıyafeti de ben giymek istemiyorum...

adalet okuyorum canım evet bölümlük oldu 8 tane dersim olması gerekirken şimdi 19 tane dersten sorumluyum..... =((

senin bölümün ne

bende okul öncesi öğretmenliği okuyorum son senem inş benimm bu sene bize vurdu bakalım dönemleri uzatınca dersleri arttırdılar bakcaz bakalım kolay gelsin canımm

yok canım ya bayramlara özel kıyafet almayalı çook uzun zaman oluyor...

kıyafetime uygun ayakkabı olmuyor, ayakkabılarıma uygun kıyafeti de ben giymek istemiyorum...

nedenki kız tuba neden uygun ayakkabı giymek istemiyosun bakim
örneğin siyah pantolonla siyah ayakkabı daha iyi gitmezmiki..gerçi bende hep kot giyiyorum kumaş falan giydiğim yokta

Allah yardımcın olsun

pul biberi ilk defa duydum güzel fikirmiş ellerine sağlık cry tarifin çıktısını aldım sağol

lafımı olur canım yakın olsak ben sana 5-6 kavanoz yapıp verirdim sen çalışıyorsun ya vaktin olmaz pek..

kızlar ben ispanyol paça gibi bir siyah pantolon gördüm 69 fiyatı onu buluzla giysek ceket olmadan iyi dururmu acaba...

nedenki kız tuba neden uygun ayakkabı giymek istemiyosun bakim
örneğin siyah pantolonla siyah ayakkabı daha iyi gitmezmiki..gerçi bende hep kot giyiyorum kumaş falan giydiğim yokta

siyahın altına her renk oluyor bence pembe bile giyilebilir :))

lafımı olur canım yakın olsak ben sana 5-6 kavanoz yapıp verirdim sen çalışıyorsun ya vaktin olmaz pek..

sağol canım annem yaptı benim turşuları ama sirkeli yapmıyor o yüzden tarifini sordum pul biberide ilk defa duydum bizimkiler koymaz ama seneye koydurcam yaparlarken

kızlar ben ispanyol paça gibi bir siyah pantolon gördüm 69 fiyatı onu buluzla giysek ceket olmadan iyi dururmu acaba...

ispanyol paçaları sevemedim hiç dar paçalar favorim hep ama ceketsizde olur bence

benim bacaklarım çok ince göründü mandalina dar paçayla pantolon aldıydım kot eşim değiştirtti..heves ediyodum bayağı...haklısın siyah pantolonla her herk ayakkabı uyar pudra pembesi buluz ve ayakkabı ile güzel olur dimi...

budra pembesi bu sene pek bi moda siyaha da uyar bence olur

çok darmıydı paçaları bende hep dar paça kot giyiyorum ama çok dar değil yollarda kızlarda görüyorum baya dar benimkiler o kadar değil

budra pembesi bu sene pek bi moda siyaha da uyar bence olur

çok darmıydı paçaları bende hep dar paça kot giyiyorum ama çok dar değil yollarda kızlarda görüyorum baya dar benimkiler o kadar değil

canım şu saran gibilerdendi..botlada giyiyorlar ya...benim vücut tipik türk kadını vücudu..bel ince basen orta bilekler ince sayılır..galiba ondan iyi durmadı..

ispanyol paça yakışana çok yakışıyor ..bende bi tane var ..inceyim ben ..eşim çok sever o pantolonumu çok yakıştığını söyler..vucut tipiyle alakalı sanırım ..herkese yakışmıyo diye bi kaide yok bence ..

dar paça eşim değiştirtti onu konuşuyorduk..ispanyol evet herkeze yakışabilir her ikiside basenler çok büyük olursa yakışmayadabilir dimi..

dar paça eşim değiştirtti onu konuşuyorduk..ispanyol evet herkeze yakışabilir her ikiside basenler çok büyük olursa yakışmayadabilir dimi..

ben zaten kendine yakışmayanı giyen bayanlara gıcık oluyorum :))
basen var yanlardan fırtlama var düşük bel giyiyorlar ..
halbuki zayıf bayanlara bakıyorum zayıf olmalarına rağmen daha bol üzerine yapışmayan pantolonlarla daha hoş duruyorlar ..keşke kilosu fazla olup fazlalığı olanlar da böyle giyinse de göz zevkimiz bozulmasa ..
giyinmek daracık sıkış fıkış giyinmek değildir ,giyinmek estetik olmak demektir bana göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…