- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
hayatcım, editorlerimiz var ... isim değişikliklerimiz var....
sen başka neler yapıyorsun hayat...görünmüyorsun baya uzun zamandır...
burcu geçmiş olsun yoktun bir haftadır...
hayat kıs sen uğrarmıydın buralara
kızlar çok şükür iyiyim ama acayip yoğunum iş çok yoğun artı aralıkta aöf sınavlarım var arta kalan zamanlarımda full ders çalışıyorum hiç zamanım olmuyo,, ama özledim hepinizi sizlerde ne var ne yok =))
kızlar çok şükür iyiyim ama acayip yoğunum iş çok yoğun artı aralıkta aöf sınavlarım var arta kalan zamanlarımda full ders çalışıyorum hiç zamanım olmuyo,, ama özledim hepinizi sizlerde ne var ne yok =))
Eki Görüntüle 283350 MANdalinam tarifi vermeyi unutuyordum neredeyse..yaptığım 1 litrelik kavanoz çeşme suyu kullanıcaksan kaynat ve soğut...
1 litre için 1 bardağa yakın üzüm sirkesi 1 yemek kaşığı tuz..tuzssuz severseniz ona göre koyabilirsin...yarım tatlı kaşığı pul biber seviyorsanız..5 tane sarımsak..malzemeleri yıkayalım ve kavonaza sıkıca yerleştirelim aralara sarımsakları koyalım.kavonozun en tepesine dek malzemeninde üzerine çıkacak şekilde hazırladığımız su sirke tuz karışımını ilave edelim sıkıca kapatalım en az on gün açılmayacak on gün sonra yenilmeye başlanılabilir afiyet olsun..
hayatcım yeni sistememi geçtin aöfte hangi bölümsün bu sene benim bölümümde dönemlik oldu allah yardımcımız olsun
günaydıın hanımlarrr
bayram yaklaşıyor ve ben hala ne giyeceğimi bilemiyorum:44:
ben ramazanda da almamıştım kıyafet bu bayramda almıcam evde olanlarımı giycem,,, boşver sende masraf yapma =)
adalet okuyorum canım evet bölümlük oldu 8 tane dersim olması gerekirken şimdi 19 tane dersten sorumluyum..... =((
senin bölümün ne
yok canım ya bayramlara özel kıyafet almayalı çook uzun zaman oluyor...
kıyafetime uygun ayakkabı olmuyor, ayakkabılarıma uygun kıyafeti de ben giymek istemiyorum...:44:
Allah yardımcın olsun
pul biberi ilk defa duydum güzel fikirmiş ellerine sağlık cry tarifin çıktısını aldım sağol
nedenki kız tuba neden uygun ayakkabı giymek istemiyosun bakim
örneğin siyah pantolonla siyah ayakkabı daha iyi gitmezmiki..gerçi bende hep kot giyiyorum kumaş falan giydiğim yokta
lafımı olur canım yakın olsak ben sana 5-6 kavanoz yapıp verirdim sen çalışıyorsun ya vaktin olmaz pek..
kızlar ben ispanyol paça gibi bir siyah pantolon gördüm 69 fiyatı onu buluzla giysek ceket olmadan iyi dururmu acaba...
siyahın altına her renk oluyor bence pembe bile giyilebilir :))
sağol canım annem yaptı benim turşuları ama sirkeli yapmıyor o yüzden tarifini sordum pul biberide ilk defa duydum bizimkiler koymaz ama seneye koydurcam yaparlarken
ispanyol paçaları sevemedim hiç dar paçalar favorim hep ama ceketsizde olur bence
benim bacaklarım çok ince göründü mandalina dar paçayla pantolon aldıydım kot eşim değiştirtti..heves ediyodum bayağı...haklısın siyah pantolonla her herk ayakkabı uyar pudra pembesi buluz ve ayakkabı ile güzel olur dimi...
budra pembesi bu sene pek bi moda siyaha da uyar bence olur
çok darmıydı paçaları bende hep dar paça kot giyiyorum ama çok dar değil yollarda kızlarda görüyorum baya dar benimkiler o kadar değil
ispanyol paça yakışana çok yakışıyor ..bende bi tane var ..inceyim ben ..eşim çok sever o pantolonumu çok yakıştığını söyler..vucut tipiyle alakalı sanırım ..herkese yakışmıyo diye bi kaide yok bence ..
dar paça eşim değiştirtti onu konuşuyorduk..ispanyol evet herkeze yakışabilir her ikiside basenler çok büyük olursa yakışmayadabilir dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?