Ölümüne Geyik Topiği :-))

aynen canım çok kiloluda dar giyiyo yada çok dekolte her yer fışkırmış..kadının birini gördük dün eşimle çok kilolu mini giymiş eteğin arkası bayağı havada madem hevesi var kilo verip öyle giysin dimi..

en son aldıklarımdan millet bayramlık sayılırmı acep :))) ...
defactodan deri vizon mont ve sosyete pazarından 10 tlye aldığım işyerinde bayınılan çantam ..:))
aslında ikisi de aynı renk ama çantanın tek resminde farklı renk duruyor ışıktan ..
aslında çantam da montum da tek çantalı olan resimdeki tonda ...

aynen .ay bizim işyerindekileri görseniz ..aman ALLAHIM resmen rezalet ..kadınlar gelmiş 50-55 yaşına kıyafetler rezil..her yerlerinde fırtlma var ,daracık pantolonlar ,badiler ,transparan kıyafetler ..hiç aynaya bakmıyorlarmı anlamıyorum bir türlü ..kendilerini nasıl öyle güzel buluyorlar ..ben kilolu olsam şahsen kapatmaya örtmeye çalışırım ..

canım giyin genç kızsın hevesini al..
iyi günlerde giy aldıklarını ben çok beğendim..bilmöiyorum bu insanlar hiç aynaya bakmıyormu..bende yada çok güzel göründüklerinimi düşünüyorlar..

sular yok sabahtan beri saçlarım tavus kuşu gibi duş almak istiyorumm..işler kaldı sinirlenmiycem sinirlenmiycem..

ula yaş 29 daha ne gençiğim kaldı ..3,5 yıllık olgun bir kadınım ben :))
sağolasın daha iileri senin olsun ...

sinirlenme cry boşverrr sakin ol dicem ama sular olmayınca da çok kötüüü ((

hayırlı cumalar canlarım...

herkese de huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorum şimdiden...

öpüyorum hepinizi...

delikız hoş geldin sende...

....

hayatcım seninde bayramın kutlu olsun ben bayramda buradayım :))

mandalina,tuba.hürrem.deli kız hayat burcu,havuk.ve diğer tüm arkadaşlarım cumanız hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…