Bende bende
Yok gı birbirimizle vakit geçirelim tv oldumu ona takılıyoruz sohbet edemiyoruz dedik
Geçirdiğimiz vakit günde belkide 10 dakika 20 dakika tv ondan yok ama zaten birlikte olamıyozki vakit geçirek saçmaladık işte takmadık şimdide aramıyoruz
eşimde evde olmuyo bende tv izlemem çok zaten bir haberleri izlerdim Babam sağolsun hiç tv başından kalmazdı alıştım bende izlememeye..
aynennnnn
Aynısı kaynımdada var
Eşimin espirisi birşeye bende deiğimde bunu der.
Ay Çağla'cım ya bugün bir kadının kuşunu yaktım gece kuşu yazınca aklıma geldi
Çay servisi yaparken üstüne döktüm yandı kadın..
Gülsemmi ağlasammı bilemedim..
Bide kadına dedim yandımı kuşun öldürcekti benii ee nediyim ayol başka nasıl sorulur yok mok dedi ama ocakta kaynıyodu çay fena oldu...
valla çok güzel alışkanlık ben boş kalınca geiyorum tvde ne kadar saçmalık varsa izliyorum sonra da oturup üzülüyorum halime ben niye böyle boş şeylerle zamanımı geçirdim diye
6 da falan uyuyorum iste sonra erkek arkadasim askerde ogle yemegine giderken 12 gibi ariyo o uyandiriyo, sacmasapan bi hal aldi bu duzensizlik :)) telefondan yaziyorumda gec oluyo kusura bakmayin
6 da falan uyuyorum iste sonra erkek arkadasim askerde ogle yemegine giderken 12 gibi ariyo o uyandiriyo, sacmasapan bi hal aldi bu duzensizlik :)) telefondan yaziyorumda gec oluyo kusura bakmayin
aaaaaaaaakadının kuşu yanmıştır kızzzzzzzz ozaman gece gece koptum ya inş iyidir.
Üzülme Anacım bende dolu geçirmiyorum tv olmasada bol bol uyuyorum evi topluyorum nette takılıyorum gün bitiyo gecede böyle
Eşim 3 iş birden yapıyo naapıyım çok yanlızım o nedenle gündüz uyumak istiyorum yemek yiyoruz akşam uyuyo 3.5 kalkıp gidiyo bidaha öbür akşam 8 de geliyo uyuyo 10 dakika 20 dakika sonra..Dolu olması için napılırkii herşey boşş yap yap elinde yine sıfır giderken İbadetlerin ve yaptıgın hayırlardan başka birşey olmuyor yanında..Ben de onlara dikkat ediyorum gerisini saldım çayıra Mevalm kayıra..
aaaaaaaaakadının kuşu yanmıştır kızzzzzzzz ozaman gece gece koptum ya inş iyidir.
Selamm gece kuşlarııı
o garuda saflastı anacım ıyıdenkuş deyince geçen yine sabah programı izliyorum konuklar safiye soyman şu komik sevgilisi idi. bu sevgilisi bi gün gitmiş çarsıdan gelirken iki tane kanarya almış onları da kese kağıdına koydurmuş. neyse eve gelince masanın üstüne bırakmıs. sen safiye al kuşaları diğer poşetlerle buzdolabına koy. sonra bayagı sonra ama adam geliyor nerde kuş diye soruyor safiye sultan ne kuşu diye adamın üstünü aramaya başladım deyince millet koptu. herkes yerlerde gülmekten öldüler yaa:)))
selammmmm hgSelamm gece kuşlarııı
İyiyim dedi valla hiç sanmıyorum bende Cenaze evindeydik gıkını çıkaramadı herelde..
Verdim içmiycekti aslında yanındaki ısrar etti iç diye gelin çayı iç bide bak nasıl diye dedi
Kadında aldı ve yandıı Artık gelinin yanından bile geçmez heralde yaa öyle adamı yakarız akıllı olsunlar neennnn.
Bizde geç görüyoruz ..
Allah kavuştursun canım..Evet bira düzensiz oluyor ama alışıncada kolay kolay vazgeçemiyo insan ben uyku hapı bile aldım düzene sokucam diye ama
Seviyorum geceleri oturmayı....
kuş deyince geçen yine sabah programı izliyorum konuklar safiye soyman şu komik sevgilisi idi. bu sevgilisi bi gün gitmiş çarsıdan gelirken iki tane kanarya almış onları da kese kağıdına koydurmuş. neyse eve gelince masanın üstüne bırakmıs. sen safiye al kuşaları diğer poşetlerle buzdolabına koy. sonra bayagı sonra ama adam geliyor nerde kuş diye soruyor safiye sultan ne kuşu diye adamın üstünü aramaya başladım deyince millet koptu. herkes yerlerde gülmekten öldüler yaa:)))
aslında yüce rabbimin bize verdiği şu güzel zamanları boş boş geçirmek çok günah ama insanoğlu işte. tembeliz maalesf
Onlar tam birbirlerini bulmuşlar arızalr ya ikiside yanlarında insan yaşlanmaz onların..
YAZIK KUŞLAR DONMUŞTUR DOLAPTA..Bulmuşmu sonra Safiye kuşu üstünde uçurmuşlarmı puhahahah
Ay kız hiç gülcegim yoktu hee gülemiyorum güldürmeyin benii yavvv...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?