Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bende almistim uyku ilaci hatta hala bi suru var da onu icince de ben hic kalkamaiyorum yataktan, daha iyi bisey bulmak lazim ama dediginiz gibi bende seviyorum geceyi, sessiz sessiz

Ben aldım hiç içmedim eşim 3 te kalkıyor uyursam kalkamaz önceden bu işe başlamadanda gececiydim bekarkende
Şimdi gündüz kalkınca bunalıma giriyorum geçenlerde telefonumu kırdım saat 7 de kalktım acayip sinirli oluyorum..
nASIL DÜZELİR HİÇ BİR FİKRİM YOKK..

sonra cıkarmıslar kuşları. kuşlar baygın adam gitmiş benzin koklatmış kuşlar bir tur atmış duvara carpmış düşmüş. safiş demiş "benzini bitti bunların ayy" demiş

Manyaklar yavv Benzini bitmiş.Gülemiyorum valla başka zaman olsa kahkahayı patlatmıştımm..
Bizimde eşimle maceralarımız çok var Eşinize ilk nezaman rezil oldunuz topiğine yazdım bolca..

Manyaklar yavv Benzini bitmiş.Gülemiyorum valla başka zaman olsa kahkahayı patlatmıştımm..
Bizimde eşimle maceralarımız çok var Eşinize ilk nezaman rezil oldunuz topiğine yazdım bolca..

harbi manyaklar ama kadın çok rahat bi çok kişiye sevgilisi kocası öyle takılcak adam tripten kurtulamaz valla. kadın çok hoşgörülü

Bugün Cenazede bi akraba vardı köyden geldi Trabzondan
Saat akşam 7.5 eşi aradı konuşuyo nazlı nazlı biz namaz kılduk haburda (eşim kıldırdı)
Bi uşak kıldurdi dedi eşide dediki heralde bizde kıldık oda diyoki uyhhh orda saaat kaçç koptuk gülmekten ya kimse tutamadı kendinii
Sanki Amerikada eşii... Hava yapıyodu ilk kez istanbula gelmiş...

Yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kendini nerde sandı acaba ıstanbula gıdınce ayyyyyy

cenazelerde hep böyle şeyler oluyor zaten. insan o kadar üzüntülü oluyor öyle bir şey oluyorki tuhaf şekilde gülüyorsun, Allahtan heralde. kullarını üzüntülü anında gülümsetiyor bir şekilde.

o zaman orayı bol bol takip edem

A aa sen okumadınmı hiçç
Biz yeniii evliyiz üst katta annemin kiracısı vardı uyuşuk bi kadın çeyiz hediyesi çalar saaat almış bana
Dalga geçmiştim bayaa kendine uygun bir hediye almış diye
Neyse saati bir kaç kez kurduk çalmadı bozuk sandık bizde
Birgün uyuyoruz gündüz saatin alarmı bir çalmaya başladı don paça koşuyoruz korkudan eşim önden ben arkasından dış kapıyı açtı eşim koşuyo bende arkadan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bagıra bağıra komşular filan çıktı noluyo diye taa merdivenlerin dibine indik
Sonra aklımız başımıza geldi eve geldik nasıl güldük yaa eşim diyo ben korktum bagırıyorum sana ne oluyo sen kaçınca bagırınca bende bişe oldu sandım bagırdım peşinden geldim diyorumm...

Ayyyyyyyy koptum bugün gece geceeeeeeeeeeeeeeeee
senin üstünde ne vardı sabahlıgını falan gıydın ınsallah

Bende düştüm ilk gün kahkahayla güldüler eşi filan halanın
Halanın eşi diyoki ne olur yanımda dolanma senin yüzünden acı mı yaşıyamıyorum napıyım ama ya elimde değil
Bilmeden oluyo bende çok üzgünüm ama tutamıyorum kendimi..

tobee benimde enistem olmustu neyse evde oturuyorus yasli adamdi zaten gelini kapidan icerir normal girdi aaaaayyyyyyy diye aglamaya basladi..teyzemle ona bakiyorduk bu kadar normal bir ifade ile bu ciglik nerden cikti..varyemezde yasemin yalcin uyduruktan kumasi ile aglar o sahne gozumun onune geldi birden ..teyzemle birbirimize dayandik gulmeye basladik..agiz burun yuz gozu kapattik bogula bogula iceride agliyorusmu guluyorusmu belli degil..annemde bizi cimcikliyor susun diye...simdi bak aklima geldi gene guluyorum...

Ayyyyyyyy koptum bugün gece geceeeeeeeeeeeeeeeee
senin üstünde ne vardı sabahlıgını falan gıydın ınsallah

Omu gelicek aklıma gecelik vardı penye eşimdede don atlet korktuk napalım eve geldik rezillik ya kadınalr gördü gündüz işte oluyo erkekler Allahtan..

canım kesınlkle öyle.
dedemın vefatındada öyle olmuştu canım cok yanıyor ama gulucek bısey cıkıyor ortaya RABBİM cidden öyle uygun göruyor demekkı

Zaten öyle üçkagıtçılar çok oluyo yalandan ağlıyolar belli oluyo zaten bende zor tutum kendimi gülmemek için Halamı çok seviyordum
O nedenle gülemedim başka cenaze olsaydı heralde gülmekten ağlamaya fırsat olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…