Omu gelicek aklıma gecelik vardı penye eşimdede don atlet korktuk napalım eve geldik rezillik ya kadınalr gördü gündüz işte oluyo erkekler Allahtan..
AmannnnnnnnnnnnnnnnnninOmu gelicek aklıma gecelik vardı penye eşimdede don atlet korktuk napalım eve geldik rezillik ya kadınalr gördü gündüz işte oluyo erkekler Allahtan..
Canım ya benimde çok agırır sıcak su içince hafifler geçmiş olsun..
yanma varsa süt iç bi yudum
sizde safişle sevgilisinden farklı değilsiniz desene
sizde safişle sevgilisinden farklı değilsiniz desene
Onlar kadar değilde maceralarımız çoktur bizmde güleriz sürekli eşimle mutlaka bir olay olur hergün..
Kızlar ben eşimi kaldırdım yolculayım gelicem buradayım bekleyin beni anacım..
Onlar kadar değilde maceralarımız çoktur bizmde güleriz sürekli eşimle mutlaka bir olay olur hergün..
Kızlar ben eşimi kaldırdım yolculayım gelicem buradayım bekleyin beni anacım..
beklıyorum hevugum hemencek gel emi bgun dershanem baslıyor bde puf
evlendik yurt disina tasindim..arap ulkesi yazilar arapca ing yaziliyor ..evin karsisinda unlu bir otel var devasa otelin adida tepesinde yaziyor arapca o zamana kadar dikkatimi cekmedi...ilk zamanlar iste evde tv izlerken koltukta uyuya kaldik gece 3.5 civarlari uyandim uyku sersemi yatarak camdan bakiyorum arapca iri yazilar bembeyaz gozyuzunde gorunce allahim sana geliyorum dedim..kalbim bogazimda atiyor..tam idrak edemedim o sersemlikle bu ne diye dedim yolun sonuna geldin..oluyorum galiba..esimi sarsiyorum kalk diye oda uyanmiyor..neyse biraz kendime gelince baktim otelin isigiymis..yani biz toplum olarak sakiz cikletindeki yaziyi arapca diye okuyup bismillah diyip duvara koyan bir milletiz..ole seyler yapilirmi...
Simdi esim dalga geciyor allahim sana geliyorum oteli diye...
Geldim şimdi namaz kılıyo kılarken bende yazım bariii..beklıyorum hevugum hemencek gel emi bgun dershanem baslıyor bde puf
Amin inşallah kazasız belasız gelsin..Çok para kazanamıyoda yiyemiyorumki kız içim acıyo çok çalışıyo balım benimhadi hayırlı işler eşine :)) çok para kazansın sen de bol bol ye bacım
evlendik yurt disina tasindim..arap ulkesi yazilar arapca ing yaziliyor ..evin karsisinda unlu bir otel var devasa otelin adida tepesinde yaziyor arapca o zamana kadar dikkatimi cekmedi...ilk zamanlar iste evde tv izlerken koltukta uyuya kaldik gece 3.5 civarlari uyandim uyku sersemi yatarak camdan bakiyorum arapca iri yazilar bembeyaz gozyuzunde gorunce allahim sana geliyorum dedim..kalbim bogazimda atiyor..tam idrak edemedim o sersemlikle bu ne diye dedim yolun sonuna geldin..oluyorum galiba..esimi sarsiyorum kalk diye oda uyanmiyor..neyse biraz kendime gelince baktim otelin isigiymis..yani biz toplum olarak sakiz cikletindeki yaziyi arapca diye okuyup bismillah diyip duvara koyan bir milletiz..ole seyler yapilirmi...
simdi esim dalga geciyor allahim sana geliyorum oteli diye...
Geldim şimdi namaz kılıyo kılarken bende yazım bariii..
Amin inşallah kazasız belasız gelsin..Çok para kazanamıyoda yiyemiyorumki kız içim acıyo çok çalışıyo balım benim
Bişey alırken elim gitmiyo paraya borcumuz var onları ödemeye çaalışıyoruz..
aa cok alalkasiz kalmisim konu degismis :)))) kusura bakmayin kizlar aklima gelince yazayim dedim ...
Geldim şimdi namaz kılıyo kılarken bende yazım bariii..
Amin inşallah kazasız belasız gelsin..Çok para kazanamıyoda yiyemiyorumki kız içim acıyo çok çalışıyo balım benim
Bişey alırken elim gitmiyo paraya borcumuz var onları ödemeye çaalışıyoruz..
konu degsmesı ıyı oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?