cok tatli dimi benim oglum henuz dogmadi bu resmede cok bakiyorum benzeyecekmi ne :))
Allah gönlüne göre verir inşallah canım
cok tatli dimi benim oglum henuz dogmadi bu resmede cok bakiyorum benzeyecekmi ne :))
bende senin avatari cok begendim teyzemin kaynanasina benziyor
bende senin avatari cok begendim teyzemin kaynanasina benziyor
benım pek maceram yok ya evlenınce olur belki hı
Bak ne kadar çalışkan bi eşin var cnm inş en kısa zmanda hallolur borclarda herkesde var nasılsa önemli olan azim
merak etme her gecen gun bir olay oluyor....
esimle ikamet almaya gittik...bizi muhtar diye bi bakkala gonderdiler..girdik iceri adamda satis yapiyor yuzumuze bakmiyor..esimde adama gayet sert muhtar senmisin dedi adamada benim ne var dedi..bir piskin oteki daha piskin cikti..sonra adam bize ikameti orta cag kurallarina gore yazarak verdi ilke defa bilg ciktisi olmadan yazili ikametimiz oldu :))
İnşallah benzer RABBİM sağlıcakla bebegını kucagına almayı nasip etsın ıns . İlk bebegınızmı ?
iyi ki senin kaynanaya benzemiyor. o zaman yanmıştın
Tabiiki kızlar öylee hiiç önemli değil borç biter tabii ki takmıyorum fazla çalışıyo üzülüyorum 3 saat uyuyo günde sadece
Çalışkan çook çalışkan hemde Allah razı olsun ondan...
evet canim ilk bebegimiz oluyor...amin iyi dileklerin icinde tesekkurler..
hayırlı olsun canım
benim kaynanam tombul oradan kaybediyor..oo modern zamanin banka emeklisi direk elektirik supurgesi :)))
evet canim ilk bebegimiz oluyor...amin iyi dileklerin icinde tesekkurler..
benim kaynanam tombul oradan kaybediyor..oo modern zamanin banka emeklisi direk elektirik supurgesi :)))
amaan kaynanan duymasın
cnm ınan bende uzuluyorum nısanlımda tum ıslerı bırden halletmeye calışıyor meyvecılık ıhrac edıyorlar, 2 de dükkan var bde tatlı baş belası benyavrum napıcanı sasırdı ıyıden 14 aydır asker ustune ustluk Bazen bende cok ustune gıdıyorum ama napım ıste bende yapamıyorumkı görmeden. Ama evlenınce hepsıne bırden bakmıycak neyseki
Lenn iyiiki gittik yav muhabbet değişmiş ilerlemiş yakalım barii..
Darısı cumlemize inş tüm isteyenlere.
Kaç ay kaldı cnm ?
İyii sonunda ii haber çalışmadan olmuyor napalım..
Zaten bizi sorma okadar para harcayıp bizi başlarına bela alıyolar..
tutttttttttttt şunun ucunu döşeyelim abiiii
nerdende geldıyse aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?