Ölümüne Geyik Topiği :-))

benım pek maceram yok ya evlenınce olur belki hı

merak etme her gecen gun bir olay oluyor....

esimle ikamet almaya gittik...bizi muhtar diye bi bakkala gonderdiler..girdik iceri adamda satis yapiyor yuzumuze bakmiyor..esimde adama gayet sert muhtar senmisin dedi adamada benim ne var dedi..bir piskin oteki daha piskin cikti..sonra adam bize ikameti orta cag kurallarina gore yazarak verdi ilke defa bilg ciktisi olmadan yazili ikametimiz oldu :))

Bak ne kadar çalışkan bi eşin var cnm inş en kısa zmanda hallolur borclarda herkesde var nasılsa önemli olan azim

Tabiiki kızlar öylee hiiç önemli değil borç biter tabii ki takmıyorum fazla çalışıyo üzülüyorum 3 saat uyuyo günde sadece
Çalışkan çook çalışkan hemde Allah razı olsun ondan...

inşallah
Ne guzel doğalllllllllllll bi ikamet hahah

Tabiiki kızlar öylee hiiç önemli değil borç biter tabii ki takmıyorum fazla çalışıyo üzülüyorum 3 saat uyuyo günde sadece
Çalışkan çook çalışkan hemde Allah razı olsun ondan...

cnm ınan bende uzuluyorum nısanlımda tum ıslerı bırden halletmeye calışıyor meyvecılık ıhrac edıyorlar, 2 de dükkan var bde tatlı baş belası ben yavrum napıcanı sasırdı ıyıden 14 aydır asker ustune ustluk Bazen bende cok ustune gıdıyorum ama napım ıste bende yapamıyorumkı görmeden. Ama evlenınce hepsıne bırden bakmıycak neyseki

İyii sonunda ii haber çalışmadan olmuyor napalım..
Zaten bizi sorma okadar para harcayıp bizi başlarına bela alıyolar..

Dunadancim Allah bebeğini hayırlı evlatlardan kılsın
Sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin.
Nasıl yaptınız biz beceremiyozda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…