amin insallah hadi ugurlu gelirim :)) surtuneyim
ay degil 11 gun kaldi ondan zombi gibi ayaktayim..oglen uyuyorum gece dur havali olsun bari ..kk kulubunde sabahliyorum :)))
Dunadancim Allah bebeğini hayırlı evlatlardan kılsın
Sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin.
Nasıl yaptınız biz beceremiyozda
Hayattt nerdesinn gııı bayıldınmı uykusuzluktan yoksa..
Yerim yaaaa cok mutlu oldum bı an cok az kalmıs bebekleri cok sevıyorum sorması ayıp yas kac cnm? Evlendıkten ne kadar sonra oldu? Benımde yaza dugunum var ama bı sure dusunmuycem gb tabıkı ALLAHIN dedıgı olur kısmet ama egıtımım devam edıyor.
Yerim yaaaa cok mutlu oldum bı an cok az kalmıs bebekleri cok sevıyorum sorması ayıp yas kac cnm? Evlendıkten ne kadar sonra oldu? Benımde yaza dugunum var ama bı sure dusunmuycem gb tabıkı ALLAHIN dedıgı olur kısmet ama egıtımım devam edıyor.
ben 27 yasindayim ama 2.5 sene once evlendim..esim korunuyordu ben rahattim o konuda bide ilac falan kullanmakta istemedim..2 sene sonu gibi oldu ..sana sunu diyim eger maddi imkanin varsa esinde anlayisli ve uzun sureli bri evlilik hayati devam edecegini dusunuyorsan bekletme...ben gezeris yer iceris falan dedim..sonu yok bunlarin ya bebek olsun istiyorsun hayatinda..bide esleri birbirine daha bagliyor..ortak bir konu olunca...
bakma bende biraz zorladim acikcasi yani her ay acaba niye olmuyor dedim..hos 3 ay ciddi denedim ama o bile uzun geldi..bogurtlen koku suyu kullandim 20 gun dalga geciyordum 20 gun icinde hamile kaldim..bide ayip olacak ama netten bebek olmasi icin iliski pozisyonlari vardi benim rahim cok yukarda oldugu icin sanirim ulasmiyordu spremler..bunlari denedim gorev gibiydi :)) yok en verimli saatler falan filan hepsini takip ettim..sonra iliski sonrasi 1 saat yattim resmen...sonra oluvermis cok sukur..
evlenınce bızde ole yapak ozamanyok cicişim burdayım. faceye dalmısım:)) yazdıklarınızı okuyordum simdi
bu arada ben anlamam ama evli nolan arkadaslarımdan duydugum kadarıyla ayakları havaya dikecekmişsin bacım
o zaman bebiş geliyormuş
Ay sorma canım yaa bende çok seviyorum bekarkende çok severdim
Evlenince düşünmedim ilk zamanlar pişmanım keşke isteseydim
İğne vurulmuştum ondanmı olmuyor acep şimdi hep kendimi suçluyorum..
Korunurken hormonlarını bozman eşin o işi yapsın bi zahmet..
adı ne olcak oglumuzun :)
ben 27 yasindayim ama 2.5 sene once evlendim..esim korunuyordu ben rahattim o konuda bide ilac falan kullanmakta istemedim..2 sene sonu gibi oldu ..sana sunu diyim eger maddi imkanin varsa esinde anlayisli ve uzun sureli bri evlilik hayati devam edecegini dusunuyorsan bekletme...ben gezeris yer iceris falan dedim..sonu yok bunlarin ya bebek olsun istiyorsun hayatinda..bide esleri birbirine daha bagliyor..ortak bir konu olunca...
evlenınce bızde ole yapak ozamanbende pek anlamam ama lazım olabılır ılerde.
cnm korunma ıgnesımı aslında sızlerden bu konuda cok yardım almam lazım. Horman dengesını bozuyor dıyorlar hap falan o yuzden kullanmak ıstemıyorum artk eşim kullansın yapıcak bısey yok ama ılk gecedemı bu sekılde oluck?
3 aymı uzun
3.5 yıldır yokk bende yapmadıgım kalmadı amuda bile kalkıyorum ama yokk
Eşime diyorum bence biz beceremiyoz bu işi
Neyse gelir birgün elbet görcek o gününü sıpaa bukadar bekletiyo bizi
Bu gün arkadaşıma ugradım bebeği var çok seviyorum 1.5 yaşında beni gördü nasıl bagırıyo adım sarıldı özlemiş bayramdan beri görmemiştim
Ayağını kokluyo sonrada ufff yapıp bayılıyo eşimle çok güldük ne şebeklikler yapıyo eşimin adınıda öğrendi bugün bagırıp bagırıp durdu EVDE BEBEK OLDUMU O EVDEN NEŞE EKSİK OLMUYO VALLA..
ASLINDA ZARARI DOKUNMAYANA DOKUNMUYO BEN DR GİTTİM YÖNTEMLER İÇİN HAP VERDİ EVLENMEDEN BİR AY EVVEL BAŞLA DEDİ BAŞLADIM SONRADA EVLENMEDEN ÖNCE YİNE İĞNE VURULDUM 3 AYLIK NE APTALIM YA EŞİM İSTEMEDİ KORUNMAK BENDE HEMEN İSTEMİYORDUM.EVLİLİGİN OTURMASI ŞART BİRDE GEZİP TOZMAK İSTİYO İNSAN nekadar iyii tanırsan tanı evlenicegin kişiyi evlilik farklı bir boyut hemn bebek yapmak iyi bir fikir değil gibi biraz tanımalı insan.İlk zamanlar istemediğime pişman değilim ama iğne vurdurdugum için pişmanım..
Allah ol dedimi herşekilde olur canım boşver takma sen bu mevzuları o bu şu neden boş yanii..
Ne güzel..
Canım benım okulum bıtdı ünv. Şimdi 3.sınıfa gecıs yaptım gelecek yaz dugunum yanı 4. sınıf aöf de ALLAHIN izniyle evli olucam.
Bu 1 yıl ıcınde zaten ıstemeyız. Ama evlendıkten 2,2 bucuk sonra cok ısterım . Eltimin bebegı olmuyor malesef inş EN KISA ZMANDA ONLARA VERIR RABBIM. Kayınvalıdemler bebek hasretıyle yanıp tutuşuyorlar 2 bucuk yıl dusunmuyoruz desem ne derler acabaama bu benım fıkrıme baglı bısey degıl RABBBİM ne zaman verırse o zaman ınsallah. Peki çok çok özr dlerım cnm ama kondom ne kadar yeterlı olabılırkı yanı sureklı alıcazmı?
Hehhehehe Allah iyiliğini versin onlar kutuda bakıcan pakete az kalmış takviye edicem çok çeşitleri var hepsinden birer paket alırsınız önce..
Ne güzel..
Canım benım okulum bıtdı ünv. Şimdi 3.sınıfa gecıs yaptım gelecek yaz dugunum yanı 4. sınıf aöf de ALLAHIN izniyle evli olucam.
Bu 1 yıl ıcınde zaten ıstemeyız. Ama evlendıkten 2,2 bucuk sonra cok ısterım . Eltimin bebegı olmuyor malesef inş EN KISA ZMANDA ONLARA VERIR RABBIM. Kayınvalıdemler bebek hasretıyle yanıp tutuşuyorlar 2 bucuk yıl dusunmuyoruz desem ne derler acabaama bu benım fıkrıme baglı bısey degıl RABBBİM ne zaman verırse o zaman ınsallah. Peki çok çok özr dlerım cnm ama kondom ne kadar yeterlı olabılırkı yanı sureklı alıcazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?