çocuk olaylarına girdik başımdan geçen bi olayı anlatayımda gülelim
nisann ayında bi yavru kedi aldım eve getirdim. annemle babama dedim "alın size torun. ne zaman evlencen ne zaman torun yapcan diye bana gelmeyin. bunla idare edin" dedim. neyse yazın memlekete gittik. kuzenlerim teyzem falan hepberaber yemek yiyoruz. ben de bayagı kilo aldım bu sene. maşallah gobiş benden önce giriyor her mekana. kuzen dedi " gobişin kocaman olmus" benim kuzeninde 3 kızı var. ben de döndüm gayet ciddi " oğlan dogurunca gobiş kalıyor böyle" dedimkadıncagız dondu önce şöyle bir suratıma bakıyor noluoyr diye. ben dayanamadım güldüm " bi de çok kıllı olmasının etkisi sanırsam" deyince anladı. bi rahatlı canım benim yaa
sorun nedir benimde bir akrabam iste 10 senedir cocugu olmuyordu bir tanesininde 15 senedir olmuyordu ..yapmadiklari tedavi kalmadi iste onlarda bogurtlen koku suyu ile hamile kaldilar dedimya bende dalga geciyordum..cunku bende idrar yollari enfeksiyonu var yillardir annmede korktu olmayacak diye cocugun al bunu iceksin sonra bekliyces dedi..dedim birak ya sacma sapan seyler bunlar falan derken..cok dalga gectim sanirim tuttu valla...inanmiyordum ama rabbim nasip etti...
valla biz onuda cok kullanmadik..poset gibi uyus bisey zaten :))) yani nasil soylenir geri cekmemi ne ole bisey diyorlar o sekilde korunduk..bende cok anlamiyorum acikcasi..ama heralde dogum sonrasi kondom kulanicam cunku rahim temizlendigi icin tekrar hamile kalma riski yuksekmis...
Milletın yuregını agzına getırmssn
sende benımkı fazla hayvan seversın sanırım cnm bende hayvankoliğimdedısarda buldum küçücük hastaydı eve getrdm vetrnere flanda götrdk ama cok hareketlı mahvedıyor benı ck yaramaz ıyı suan saglıgı
hihihihihih bılıyorum kız kutuda göryom alusverıs merkeslerındeama yanı nasıl yetıyor ıcınden cokmu cıkıyor nasıl para yetısıyor demek ıstedım
çocuk olaylarına girdik başımdan geçen bi olayı anlatayımda gülelim
nisann ayında bi yavru kedi aldım eve getirdim. annemle babama dedim "alın size torun. ne zaman evlencen ne zaman torun yapcan diye bana gelmeyin. bunla idare edin" dedim. neyse yazın memlekete gittik. kuzenlerim teyzem falan hepberaber yemek yiyoruz. ben de bayagı kilo aldım bu sene. maşallah gobiş benden önce giriyor her mekana. kuzen dedi " gobişin kocaman olmus" benim kuzeninde 3 kızı var. ben de döndüm gayet ciddi " oğlan dogurunca gobiş kalıyor böyle" dedimkadıncagız dondu önce şöyle bir suratıma bakıyor noluoyr diye. ben dayanamadım güldüm " bi de çok kıllı olmasının etkisi sanırsam" deyince anladı. bi rahatlı canım benim yaa
valla biz onuda cok kullanmadik..poset gibi uyus bisey zaten :))) yani nasil soylenir geri cekmemi ne ole bisey diyorlar o sekilde korunduk..bende cok anlamiyorum acikcasi..ama heralde dogum sonrasi kondom kulanicam cunku rahim temizlendigi icin tekrar hamile kalma riski yuksekmis...
Bende cok sevıyorummmmm ama boyle yaramaz bır hayvan görmedm benkuş tavşan balık derken en sonunda kedim oldu. ama ne yalan söyleyem çok utanıyorum bundan ama gercek oglum gibi bağlıyım ona :)))
en igrencide nanelisi o ne beter biseydir ya :))) resmen vucudun nefes aliyor gibi...aroma kokusu cok yogun ve ben nanedende nefret ederim :))) bide pahalidirda..
Bizimkilerde hasretle bekliyo ilk torunları olucak eşimin ailesinin dedesi filan hep soruyo hasta bide.
Bende bir kedi alıp gitsemmi alın size torun diye naapsam
Bende cok sevıyorummmmm ama boyle yaramaz bır hayvan görmedm ben
kedicikler kadar yaramaz yok heralde. durmadan kapı arkasına saklanıp geçmemi bekliyorki üstüme atlıcak. sürekli kendisiyle kovalamaca oynayayım. sayesinde spro yapıyorum. ve ayrıca çok zekiler keratalar
Kızlar hepinizi öpüyorum ama benim acayip uykusum geldi yorgunum çok uyumam lazım yarın yine cenaze evine gidicem sabah erkenden kalkıp..
Hadin size ii sabahlar kendinize cici bakın..Allah'a emanet olun..
Sorun yok canım sebepsiz bende ilaç getittirdim romanyadan Vanda kaldı o başka konu tabii onu kullanıcam bi gelse oda bitkisel..
Böğürtlen kökü gibi bişey oda ben tüp bebekte denedim negatif oldu..Onudamı kullansam nerden buldunuz o köküü yavv buralardada var dır illaki ama ben anlamam kimsedende isteyemem
Ben ilk evlendiğim zaman enfeksiyon geçridim böbreklerimde bile intahap vardı belkide iltahaptan olmuyordur bilmiyormki..
Boynunuz ne halde ey ahali
ben hıc hıssetmıyorumdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi geceler kızlar. allah muhabbetinizi arttırsın :) bana smile yapamıyorum öğretin nerden oluyor bu meret. teknoloji zor vallah zor :)
Tırmalıyorrrrrrrrr hava soguk dısarıda koyamıyorum normlde kedım varBende cok sevıyorummmmm ama boyle yaramaz bır hayvan görmedm ben
kedicikler kadar yaramaz yok heralde. durmadan kapı arkasına saklanıp geçmemi bekliyorki üstüme atlıcak. sürekli kendisiyle kovalamaca oynayayım. sayesinde spro yapıyorum. ve ayrıca çok zekiler keratalarkıyamıyorum napsam bılemedım.
iyi geceler kızlar. allah muhabbetinizi arttırsın :) bana smile yapamıyorum öğretin nerden oluyor bu meret. teknoloji zor vallah zor :)
Hayırlı geceler.Konuyu cevapladıgınızda aşşada smıle yokmu? bende gözkuyor bende dogrudan tıklıyorum yenı uyemısın?
iki nokta üstüste 52 iki nokta üstüste yaparsanoluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?