Ölümüne Geyik Topiği :-))

Milletın yuregını agzına getırmssn
sende benımkı fazla hayvan seversın sanırım cnm bende hayvankoliğimde dısarda buldum küçücük hastaydı eve getrdm vetrnere flanda götrdk ama cok hareketlı mahvedıyor benı ck yaramaz ıyı suan saglıgı

Sorun yok canım sebepsiz bende ilaç getittirdim romanyadan Vanda kaldı o başka konu tabii onu kullanıcam bi gelse oda bitkisel..
Böğürtlen kökü gibi bişey oda ben tüp bebekte denedim negatif oldu..Onudamı kullansam nerden buldunuz o köküü yavv buralardada var dır illaki ama ben anlamam kimsedende isteyemem
Ben ilk evlendiğim zaman enfeksiyon geçridim böbreklerimde bile intahap vardı belkide iltahaptan olmuyordur bilmiyormki..

anladım cnm dıkkat et 2.gelmesın hemen

kuş tavşan balık derken en sonunda kedim oldu. ama ne yalan söyleyem çok utanıyorum bundan ama gercek oglum gibi bağlıyım ona :)))

hihihihihih bılıyorum kız kutuda göryom alusverıs merkeslerınde ama yanı nasıl yetıyor ıcınden cokmu cıkıyor nasıl para yetısıyor demek ıstedım

en igrencide nanelisi o ne beter biseydir ya :))) resmen vucudun nefes aliyor gibi...aroma kokusu cok yogun ve ben nanedende nefret ederim :))) bide pahalidirda..

Bizimkilerde hasretle bekliyo ilk torunları olucak eşimin ailesinin dedesi filan hep soruyo hasta bide.
Bende bir kedi alıp gitsemmi alın size torun diye naapsam

bi keresinde ben de markette sepeti doldurmuşlar rengarenk bi şeyle ama ne oldugunu okumadım sadece fiyatı okudum uygun da geldi. sepete doğru yürüyorum. markette bi kalabalık ana baba günü. gittim sepete aldım paketi bu ne diye okuyorum "prezervatif" off bi utandım bi utandım anlatamam

kuş tavşan balık derken en sonunda kedim oldu. ama ne yalan söyleyem çok utanıyorum bundan ama gercek oglum gibi bağlıyım ona :)))
Bende cok sevıyorummmmm ama boyle yaramaz bır hayvan görmedm ben
en igrencide nanelisi o ne beter biseydir ya :))) resmen vucudun nefes aliyor gibi...aroma kokusu cok yogun ve ben nanedende nefret ederim :))) bide pahalidirda..

anladım cnm dıkkat et 2.gelmesın hemen
bende mentollu ampuan almıstım cok fenaydıı

Kızlar hepinizi öpüyorum ama benim acayip uykusum geldi yorgunum çok uyumam lazım yarın yine cenaze evine gidicem sabah erkenden kalkıp..
Hadin size ii sabahlar kendinize cici bakın..Allah'a emanet olun..

iyi geceler kızlar. allah muhabbetinizi arttırsın :) bana smile yapamıyorum öğretin nerden oluyor bu meret. teknoloji zor vallah zor :)

Kızlar hepinizi öpüyorum ama benim acayip uykusum geldi yorgunum çok uyumam lazım yarın yine cenaze evine gidicem sabah erkenden kalkıp..
Hadin size ii sabahlar kendinize cici bakın..Allah'a emanet olun..

tmm cnm görşrz yne tekrardan başın saolsun. Öpyrm.

valla annem bildigin piknik alanlarindan soktu resmen cok zor cikiyor bide kokleri ama aktarlarda satiliyormus...ole duydum zaten cubuk gibi atiyorsun kayniyor iciyorsun..idrar yolu enfeksiiyonun dokuyormus..birde anne ve babadaki yumurta ve spermleri en kalitelileri sakliyip kalitesiz olanlari gonderiyormus...yani saglik yumurtalar kaliyor..onlarda cabuk hamile kalmana sebeb oluyormus arastirdim..ole buldum...simdi bende vardi biraz vardi arkadasima verdim oda kullaniyor..allahin otu zaten hani hic bir zarari yok cocuk olmasa bile idara yollarini bobrekleririni temizliyor ole dusun...ama hamile kalinca kesnilikle kullanmiyorsun herseyi temizledigi icin bebegide gonderiyor allah korusun farkina varinca birakiyorsun..zaten o kadar tuaf bir hiski hamile oldugunu hemen anliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…