Ölümüne Geyik Topiği :-))

he netten takip ediyorum ben turk dizisi izlemiyorum izlemeye kalksam esim elli kere konusuyor bunlar izlenirmi yok oo yok bu ...supernaturel ve fringe takip ediyorum...

ben de supernatural izliyordum ama artık aynı şeyler sıktı. ama tam bir fringe fanatigiyim diyebilirim. netten izliyorsan sana game of thrones da önerebilirim

ben de supernatural izliyordum ama artık aynı şeyler sıktı. ama tam bir fringe fanatigiyim diyebilirim. netten izliyorsan sana game of thrones da önerebilirim

yok ya konular guzel ilerliyor bir ara basma kalipti ama dean o dizide oldugu surece izleyecegim galiba fringe ya o kadin donuk bakislari deli ediyor ama guzel dizi onuda seviyorum izlemeye...dedigin diziyi bir kac kere gordum ama izlemedim neyse kendime yeni dizi ariyordum malum hepsi noel tatiline girecekler..arada farki kapatirim artik :)) bi ara legend of the seeker dogru yazdim heralde unuttum ismini...buna baslamistim 2 sezon devam ettim fena dizi degil izlenirmi izlenebilir..

fringe seviyorsan carnival diye bir dizi var.o da çok değişik bir dizi. 2 sezonluk bir dizi maalesef bu dizi de flash forward gibi çok fazla para gerektirdigi için yarım bırakılmış dizilerden

selam millet ..cnbc dizilerinin ben de hastasıyım ..oraya alışan zaten türk dizilerinin ne kadar saçma ve basit konular üzerine kurulu olduğunu anlıyor ..adamların her dizisi ayrı olay ,farklı konu ..bizimkiler gibi aşk meşk ,yasak ilişki vskonulu bir tane bile dizi filmleri yok..
ben de two and a half men ,big bang theory,leverage ,hot in cleveland başta olmak üzere hepsini izliyorum valla ..hepsinde ayrı keyif ayrı heyecan var ..

NOT: hevukkkk seni çok özledim topiğimde döktürdüm senin için okursun sonra....

ayy size slm vereyim tepen inme olmasın yarın iş var ben burda laklak yapıyorum ...

Merhaba iyi akşamalr bayanlar.. formda kimse yok sanırım ama .. hevukcan gelmiş ...yazılarını okudum.. Gece sohbet ne kadar keyifli olmnuş.. gece topik boş kalmamış valla şaşrıdım.. bizim topik bu kadar hareketli olmazdı..

gece sohbetiniz çok güzelmiş valla bayanlar... Pozitit bak hayata hoş geldin... yeni arkadaşlaırın ismini anımsayamadım.. sizlerde hoş geldiniz..

dunedian, ve çağla 22 iyi geceler ... mirayda buradaymış selam sanada iyi geceler...

Hevuk Özlettin kendini.. bu arada başın sağ olsıun ...

Allah bebiş isteyenlere bebiş, ev isteyenlere ev. ve benim gibi bekar olanlara da hayılır yaızlar yazsınn ...

bu günümün duası olsun... Evim, arabaa , bol kazancım olsun birde çitlebik bebelerim :)) bunlar için bir eşe ihtiyaç var elbet ama artık oda gönlümdeki gibi olsun ... amin...

nayır nolamaz yaa.. bu sene de önümüzdeki senelerde de hayatım hep aynı gidecek gibi geliyor... Ben neden eskisi gibi pozitif bakamıyorum hayatıma.... arahat gözüme mi batıyor diyeceğim ama benimde tek isteğim yaşıma uygun bir hayat arkadaşı ... yanlız kalmak çok zormuş son 3-4 senedir çok hissediyorum yanlızlığımı...

Acep yine döktürdüüm bennn.. üzgünüm kızlar... affedin benii..

.... ..

hoşbulduk canım,
duaların kabul olur inşallah

NOT: hevukkkk seni çok özledim topiğimde döktürdüm senin için okursun sonra....

ayy size slm vereyim tepen inme olmasın yarın iş var ben burda laklak yapıyorum ...

Çüçük miray büyük Miray bende özledim sizinle seninle yani sohbeti inşallah gelicem canım.Sürekli birşeyler çıkıyor tüp bebeğe başlıyoruz yarın zorlu bir maroton daha aslında istemiyordum ama eşim sıkıştırıyo yarın start ilaçlara başlıycam bir anda oldu inşalllah hayırlısı Miray'ım du et minik bebişinle bana arkadaş gelsin inşallah bu sefer Rabbim nasip etsin hamişlerin duası kabul olurmuş..Baş sağlıgın için teşekkür ederim canım çok seviyorduk halamızı ama kaybettik..

Amin canım inşallah duaların kabul olsun Rabbim güzel yüreğine göre bir eş nasip etsin sana
Herşeyin vakti zamanı var elbet kısmetinde gelip bulur seni Rabbim en hayırlı kullarından etsin kısmetini inşallah.
Canım umutsuz olma lütfen hayat devam ediyor 3 günlük dünya aslında insan yakın birini kaybedince dank ediyor
Peşinden birşey gelmiyor üzülmek yerine dolu dolu yaşamalı insan ve yaşatmalı etrafındakilere..
Canım benimm pozitif ol mutlu bir hayat seni bekliyor inşallah...

günaydın hanımlar

hayırlı haftalar mutlu günler pazartesi sabahına mutlu uyandım işe moralsiz başladım moralimi bozdular

hevukum başınsağolsun

günaydın efem
ay cuma günü 40 tl harcadım ..tanesi 10 tl den renk renk hırkalar aldım sıcacık ..valla ucuz buldum aldım ..tüm kış yeter bana bunlar..
bi tanesi de şu ..nasıl bakın bi hele bakalım ..

Eki Görüntüle 292271 [/QUOTE]

günaydın hanımlar

hayırlı haftalar mutlu günler pazartesi sabahına mutlu uyandım işe moralsiz başladım moralimi bozdular

hevukum başınsağolsun

merhaba mandişim hayırdır....

Günaydın Güzel haftalar sanada ...

[/QUOTE]

güzelmiş çılgınkız... güle güle kullan.. iyi günlerde eskit

güzelmiş çılgınkız... güle güle kullan.. iyi günlerde eskit

teşekkür ederim efemmm
naber evlilik mağduru :)))
seni bi eversek bu sene ii olacak ..:))
sana göre bi talip mi bulsam ne :)))[/QUOTE]

benim sıkıntım illa evleneyim değil be çılgıncım.. herkes yanlış anlıyor sanırım... yanlız kalmaktan kastım... herzaman en yakın dostlarımla görüşememek... hepsi evli olunca bekar olarak yanlarında sohbetin kısıtlı oluyor..onlar eşleriyle beraber oturup kalkmak istiyorlar...sabahları çalışıyorlar akşam ailelerine vakit ayırıyorlar....

amacım sadece evlilik olsaydı şimdiye kadar çoktan evlenmiş olurdum.. ama amacım o değil kiii...

teşekkür ederim efemmm
naber evlilik mağduru :)))
seni bi eversek bu sene ii olacak ..:))
sana göre bi talip mi bulsam ne :)))

benim sıkıntım illa evleneyim değil be çılgıncım.. herkes yanlış anlıyor sanırım... yanlız kalmaktan kastım... herzaman en yakın dostlarımla görüşememek... hepsi evli olunca bekar olarak yanlarında sohbetin kısıtlı oluyor..onlar eşleriyle beraber oturup kalkmak istiyorlar...sabahları çalışıyorlar akşam ailelerine vakit ayırıyorlar....

amacım sadece evlilik olsaydı şimdiye kadar çoktan evlenmiş olurdum.. ama amacım o değil kiii...[/QUOTE]

biliyorum ula takılıyorum ben sana :))
evet bekar insanın evli arkadaşlarla görüşmesi sorun oluyor gerçekten ama inş. en yakın zamanda nasibin kapını çalar :))
ama evlileri de anlayışla karşılamak lazım ..
sorumlulukları var ,bekarkenki gibi boş olmuyorlar ,vakit kalmıyor bir çok şeye daha doğrusu..
konuşulacak konular farklılaşıyor vs vs ..
sen neciydin ya sordummu ben :))
yaş kaç nerde çalışıyorsun meslek ne ..

28 yaşındayım. mühendisim... içanadolu dayım... mevlananın memleketindeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…