Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandalinam çift çizgiyimi gördün yoksam..:44:

Mandişim benimde ilk aklıma o geldi o ise biz tubişle farkettik onu ama giriş yapmamış siteye ki
Nese İnşallah o değildir senden gelicek güzel bir haberdir ama dişçiye gidiyomuşsun ilaç kullanıyosundur..

hevuk nerdesin sen nasılsın..

hevukum bende ev işleri çoluk çocuk uğraşıyoruz,başın sağolsun arkadaşım ,,artık sık gel olurmu..

aaa merhaba arkadaslar nasilsiniz kimse gelmiyor diye ugramadim bende buraya...

hos 2 gundur canim sIkkIn oldugu icin soyle bir bakip gectim...

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mandalibnam haberın flockemle mı ılgılı yoksammmmmm senınle dıyoduk hep o bızı bırakmazzzzzzzz ızlıyordur bıyerden dıyeeeeeeee inşallah gelir bı an önce yaaaaaaaaaaa

mandalinam çift çizgiyimi gördün yoksam..:44:

cıks göremedim halla

yaaa bende heveslendim haber vereyim dedim sendemi hevuk haberin vardı bir bilmeyen ben mi kalmıştım evet giriş yapmamış ama artık üye iptal değil demekki bir şekilde gelmiş kendi kendine olmamıştır üyeliği dimi

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mandalibnam haberın flockemle mı ılgılı yoksammmmmm senınle dıyoduk hep o bızı bırakmazzzzzzzz ızlıyordur bıyerden dıyeeeeeeee inşallah gelir bı an önce yaaaaaaaaaaa

burcu bir bilmeyen ben kalmışım sanıyordum sanırım sende bendensin evet flockenin üyeliği iptal değil artık geri geliyor sanırım

Günaydın canlar..

mandişim geldim... merak ettim havadislerini :))

dikkat ettiyseniz kullanıcı bölümnde şu alf fotoğrafı var daha once yoktu değişmiş demmkı gırmış

Son düzenleme:
son giriş tarihi yakın zamanda olmuş. Flockenin resm,i yoktu.. şimdide cimcime kaıyplarda....

günaydın bilocanlar
tünaydın çanım..

burcu nasılsın yoktun bir kaç gündür..
Günaydın canlar..

sultanım tünaydın keyiflerin nasıl..

inşallah ilk bize müjde ediceksin mandişim..

floke elma dersem çık armut dersem çıkmaelmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

son giriş tarihi yakın zamanda olmuş. Flockenin resm,i yoktu.. şimdide cimcime kaıyplarda....

cimcime ile görüşmüştüm kimse ile ilgisi yok pek keyfim yok demişti oda iptal etmiş üyeliğini sanırım..

Günaydın canlar..

havadis kalmamış suskun bizim hanımlar biliyorlarmış da benim haberim yokmuş

dikkat ettiyseniz kullanıcı bölümnde şu alf fotoğrafı var daha once yoktu değişmiş demmkı gırmış

evet evet evttt

inşallah ilk bize müjde ediceksin mandişim..

inşallahhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn

floke elma dersem çık armut dersem çıkmaelmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

armut armut çıkma flocke hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…