hevuk nerdesin sen nasılsın..Mandişim benimde ilk aklıma o geldi o ise biz tubişle farkettik onu ama giriş yapmamış siteye ki
Nese İnşallah o değildir senden gelicek güzel bir haberdir ama dişçiye gidiyomuşsun ilaç kullanıyosundur..
http://www.kadinlarkulubu.com/odull...4599-mavi-kapak-kampanyasi-yapalim.htmlkızlar
engelli kardeşlerimiz için oyumuzu kullanalımmı buraya görüşlerimizi yazalım gerektiğinde birlik olabileceyimizi gösterelim arkadaşlar....
hevuk nerdesin sen nasılsın..
flocke nin üyelik iptali iptal olmuş onumu diyeceydin aceb??? merak ettim kıs şincik???
mandalinam çift çizgiyimi gördün yoksam..:44:
Mandişim benimde ilk aklıma o geldi o ise biz tubişle farkettik onu ama giriş yapmamış siteye ki
Nese İnşallah o değildir senden gelicek güzel bir haberdir ama dişçiye gidiyomuşsun ilaç kullanıyosundur..
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mandalibnam haberın flockemle mı ılgılı yoksammmmmm senınle dıyoduk hep o bızı bırakmazzzzzzzz ızlıyordur bıyerden dıyeeeeeeee inşallah gelir bı an önce yaaaaaaaaaaa
tünaydın çanım..günaydın bilocanlar
burcu nasılsın yoktun bir kaç gündür..gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mandalibnam haberın flockemle mı ılgılı yoksammmmmm senınle dıyoduk hep o bızı bırakmazzzzzzzz ızlıyordur bıyerden dıyeeeeeeee inşallah gelir bı an önce yaaaaaaaaaaa
Günaydın canlar..
mandişim geldim... merak ettim havadislerini :))
cıks göremedim halla
yaaa bende heveslendim haber vereyim dedim sendemi hevuk haberin vardı bir bilmeyen ben mi kalmıştım evet giriş yapmamış ama artık üye iptal değil demekki bir şekilde gelmiş kendi kendine olmamıştır üyeliği dimi
burcu bir bilmeyen ben kalmışım sanıyordum sanırım sende bendensin evet flockenin üyeliği iptal değil artık geri geliyor sanırım
son giriş tarihi yakın zamanda olmuş. Flockenin resm,i yoktu.. şimdide cimcime kaıyplarda....
Günaydın canlar..
mandişim geldim... merak ettim havadislerini :))
dikkat ettiyseniz kullanıcı bölümnde şu alf fotoğrafı var daha once yoktu değişmiş demmkı gırmış
inşallah ilk bize müjde ediceksin mandişim..
floke elma dersem çık armut dersem çıkmaelmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?