günaydın ahali..kahve ve fıstıklı çikolata yiyen varmı
günaydın kızlar kar soğuğu var ama kar yok piyasada off bir yağsa izin alsam şöyle dağlara çıksak karın içine gömülsem ufff
selam hemşerim...
aynen burasıda çok soğuk...
günaydın mandalinam nasılsın?
görümedim seni uzun zamandır... neredesin neler yapıyorsun..
selam canım kk da turluyorum işte birde iki gündür dişçiye gidip geliyorum dahada uzun zaman gidecem
sen neler yapıyorsun suskun
ve aleykümüsselaaaaaamm eşimin hemşosu :)))selam hemşerim...
..
bende biraz nete bakıcam .. sonra bir kça evrak var onlarla ilgilencem..
kursa gidiyorum ..farklı ortama girince çok iyi geldi... bu arada radyoda selami şahin var... ah ah çok severim. hayaranıyım selami şahinin.. ne güzel sesi var...
bende biraz nete bakıcam .. sonra bir kça evrak var onlarla ilgilencem..
kursa gidiyorum ..farklı ortama girince çok iyi geldi... bu arada radyoda selami şahin var... ah ah çok severim. hayaranıyım selami şahinin.. ne güzel sesi var...
ne oldu mandiş hayırdır ben burdayım da müdür geldi :)))
nbr mandiş bak bende geldim....
tek gittim siteden çift geldim pohahahaha
ne dicen sen et ben burdayken merak ederim sıkıntı olur içime...söle annat çabuk
küçük bey nasıllar annesi nasıl geçiyor annelik alıştınmı bebiş duygusuna
NE BEYİ NAN...!!! ben daha öğrenmedim cinsiyet allahmı söyletti kızz küçük bey olacağını ben kız beklyiom bakalım allahım hangisini nasip edicek...mide bulantım 2 gündür yok şükür perşembe gidicez bakalım erkekse pipoyu görcem kız 4.aya beklicem bakalım ozman belli olur...
sen naptın neler yaptın...
deli kız suskun cry tuba hayat burcu ve diğerleri hepinizin sevinceği möhöm bir haberdi bu ama gelen giden yok bende söylemekten vazgeçtim artık ilerleyen zamanlarda kendiniz görürsünüz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?