Boynunuz ne halde ey ahali
ben hıc hıssetmıyorumdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tırmalıyorrrrrrrrr hava soguk dısarıda koyamıyorum normlde kedım varkıyamıyorum napsam bılemedım.
Hayırlı geceler.Konuyu cevapladıgınızda aşşada smıle yokmu? bende gözkuyor bende dogrudan tıklıyorum yenı uyemısın?
evet ben daha yeni üyeyim aşağıda da hiç bir şey yok :S yeni olduğum için mi kii..
laptopla yattıgım yerden giriyorum, p yüzden boynum çok rahat
hevukcum sana iyiy uykular
Tırmalıyorrrrrrrrr hava soguk dısarıda koyamıyorum normlde kedım varkıyamıyorum napsam bılemedım.
tırmalasın benimki ilk zamanlar diş çıkarıyordu çok da ısırıyordu. dyordum sen heralde genetigiyle oynanmıs kedisin. biraz köpeklik var. ayrıca suyu da çok sevşiyor manyak. nerde su görse gidip içine oturuyor. nasıl kedi bilemedim
bene yatagmdyım amaaaaaaa otryorummmmm boynum felç gecryoçıksam ıyı oluck tanstma cok memnun oldm ıns yne sohbet ederz ıyı geceler.
evet ben daha yeni üyeyim aşağıda da hiç bir şey yok :S yeni olduğum için mi kii..
MUHTEMELEN O YUZDEN. Pekı konu cevapladınızda ustte yazı renklerı sekıllerı flan o A harfı flan var bak Fon yaızyor yanında Size yaızyor ve A yazıyor orda hemen gulucuk ısaretı var bzde sende yokmu? Bırde ordan dene.
Pratık olsun ıkı nokta 60 ıkı nokta=
ıkı nokta 9 ıkı nokta =
MUHTEMELEN O YUZDEN. Pekı konu cevapladınızda ustte yazı renklerı sekıllerı flan o A harfı flan var bak Fon yaızyor yanında Size yaızyor ve A yazıyor orda hemen gulucuk ısaretı var bzde sende yokmu? Bırde ordan dene.
Pratık olsun ıkı nokta 60 ıkı nokta=
ıkı nokta 9 ıkı nokta =
bana karşı bişiyleri var ya hadi hayırlısı hiç bir şey okartık sizlerden geçincem napalım bak başladım bile
bana karşı bişiyleri var ya hadi hayırlısı hiç bir şey okartık sizlerden geçincem napalım bak başladım bile
:2: bunlarıda al ustune gelınce cıkar muhtemelen :))) ıyı uykular
iyi geceler bacilar muhtemelen yine ayni yer ayni saatte bulusacagiz hadi herkese tatli ruyalar :))oglen gorulen ruyalar cikarmis ona gore ruya gorun :)) secmece olsun
ben gecen gun ıkız bebek gördm
Nişanlmda ikizzzz hahah
ooo ne guzel nisanlinin ikizi olduguna gore sendede ikiz bebek olma ihtimali yuksektir...hadi insallah nede guzel olurlar onlar boyle kedi yavrusu gibi birini bir koluna birini bir koluna yatircamm...tombik yapip isiracaksin heryerini...
sadece nısanlım ıkız olsa yıne ıyı amca cocuklrm ve nsanlmn amca kızları falanda ıkız
Dıyorumkı askım ıkız bebek gördum olsun askım bırıne sen bakarsın bırıne ben nolcak sanki dıyor hemen heveslendı hehhehkısmet cnm yerım onları ıns tez zamanda alrsın kucagınada göruruz. iyi uyklr.
tesekkur ederim sanada iyi uykular canmi..hadi allah gonlune gore versin :)) hepimizin insallah
hadi topik cumleten iyi uykular bende yazik yatim artik alistiricam bebegi boyle gece sabaha kadar uyutmamaya sonra onuda erkekler kulubune uye yapmak zorunda kalicam beraber takilicas :)))
hosgeldin canım;9 hayırdır ne dizisi izliyorsunben 12 sonra takiliyorum :) malum diziydi yemekti cay kahve keyfiydi derken anca gelebiliyorum
hosgeldin canım;9 hayırdır ne dizisi izliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?