Ölümüne Geyik Topiği :-))

Boynunuz ne halde ey ahali
ben hıc hıssetmıyorumdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

turkiyede saat kac oldu bilmiyorum ama burada saat 6:15 geciyor esim birazdan ise gidecek bende yaticam ....

gec oten horozdan

birde kocasindan sonra yatan kadindan hayir gelmezmis :))) derler ooo ben level atladim bile...geci birak gonderip yatiyorum :))

iyi geceler bacilar muhtemelen yine ayni yer ayni saatte bulusacagiz hadi herkese tatli ruyalar :))oglen gorulen ruyalar cikarmis ona gore ruya gorun :)) secmece olsun

ben gecen gun ıkız bebek gördm
Nişanlmda ikizzzz hahah

ooo ne guzel nisanlinin ikizi olduguna gore sendede ikiz bebek olma ihtimali yuksektir...hadi insallah nede guzel olurlar onlar boyle kedi yavrusu gibi birini bir koluna birini bir koluna yatircamm...tombik yapip isiracaksin heryerini...

ooo ne guzel nisanlinin ikizi olduguna gore sendede ikiz bebek olma ihtimali yuksektir...hadi insallah nede guzel olurlar onlar boyle kedi yavrusu gibi birini bir koluna birini bir koluna yatircamm...tombik yapip isiracaksin heryerini...

sadece nısanlım ıkız olsa yıne ıyı amca cocuklrm ve nsanlmn amca kızları falanda ıkız
Dıyorumkı askım ıkız bebek gördum olsun askım bırıne sen bakarsın bırıne ben nolcak sanki dıyor hemen heveslendı hehheh kısmet cnm yerım onları ıns tez zamanda alrsın kucagınada göruruz. iyi uyklr.

tesekkur ederim sanada iyi uykular canmi..hadi allah gonlune gore versin :)) hepimizin insallah

hadi topik cumleten iyi uykular bende yazik yatim artik alistiricam bebegi boyle gece sabaha kadar uyutmamaya sonra onuda erkekler kulubune uye yapmak zorunda kalicam beraber takilicas :)))

amin cnm
Takılırsınız analı oğuşlu garular kulübü,herüfler kulübü ahahahhah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…