kız küpeli sen bebiş ne zaman düşünüyorsun
1,5 yıldır düşünüyorum ama olmuyor
günaydın..ben siteye yeni katıldım.NAsılsınız?
günaydın..ben siteye yeni katıldım.NAsılsınız?
hg.
mandiş sen ne zamandır düşünüyorsun da olmuyor ,kader arkadaşımıyız yoksa :2:
bizde sorun yok sizde var mı ?
günaydın hoşgeldin
bir yıldır küpeli biz henüz doktora gidemedik ne zaman gitmeye kalksak bir sorun çıkıyor gidemiyoruz
hımm ..gidin artık bence hemen istiyorsanız ..çünkü bi uğraşamaya başlayınca uzun sürebiliyor ..inş. temiz çıkarsınız da benim gibi uğraşmazsın..ben bir aşılama denedim tutmadı ..psikolojim çok bozuldu bıraktım peşini ..bir sene hiçbirşey yapmayacağım ..olmazsa direk tüp bebek diyorum .inş. gerek kalmaz
inşallah gerek kalmadan gelir küpeli
elimde olmayan sebeblerden sürekli bir aksilik çıkıyor randevular iptal oluryor inşallah dediğin gibi olur
sorun yoksa neden tüp bebek istedin anlamadım
günaydın mandişim günaydın kızlar....
bugün teyzemin bebeği sahara kız dünyaya geldi belki 10 senedir çocuk denedi olmadı hep düşükle sonuçlandı ama tam vazgeçti allahım onu ödüllendirdi...şok oldular doğal yoldan bebişi oldu ....Allahım herkse nasip etsin...
bizde andevuya gidicez bakalım ne diyecek bamyamıyız,kayısımı görecez bakam.....
bamya deme küçük beye bamya benim gelinim :)) seninki küçük bey
amin miraycım Allah her isteyene versin
benmki paşa olsun ozman....
tünaydıın hanımlar..
gününüz aydın olsun..öğleniniizin neşe ile dolsun...
keyfim desem yerinde değil mandişim annem ameliyat olacak. aklım onda şu anda ameliyatta.... ben burda o ankara da
tünaydıın hanımlar..
gününüz aydın olsun..öğleniniizin neşe ile dolsun...
keyfim desem yerinde değil mandişim annem ameliyat olacak. aklım onda şu anda ameliyatta.... ben burda o ankara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?