Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın hoşgeldin

bir yıldır küpeli biz henüz doktora gidemedik ne zaman gitmeye kalksak bir sorun çıkıyor gidemiyoruz

hımm ..gidin artık bence hemen istiyorsanız ..çünkü bi uğraşamaya başlayınca uzun sürebiliyor ..inş. temiz çıkarsınız da benim gibi uğraşmazsın..ben bir aşılama denedim tutmadı ..psikolojim çok bozuldu bıraktım peşini ..bir sene hiçbirşey yapmayacağım ..olmazsa direk tüp bebek diyorum .inş. gerek kalmaz

inşallah gerek kalmadan gelir küpeli
elimde olmayan sebeblerden sürekli bir aksilik çıkıyor randevular iptal oluryor inşallah dediğin gibi olur

sorun yoksa neden tüp bebek istedin anlamadım

inşallah gerek kalmadan gelir küpeli
elimde olmayan sebeblerden sürekli bir aksilik çıkıyor randevular iptal oluryor inşallah dediğin gibi olur

sorun yoksa neden tüp bebek istedin anlamadım

e vakit geçiyor ,bir çare yok bebek istiyoruz bir an önce olsun diye ,yaşım 29 ,yaş geçiyor ,istek geçiyor vs.

günaydın mandişim günaydın kızlar....

bugün teyzemin bebeği sahara kız dünyaya geldi belki 10 senedir çocuk denedi olmadı hep düşükle sonuçlandı ama tam vazgeçti allahım onu ödüllendirdi...şok oldular doğal yoldan bebişi oldu ....Allahım herkse nasip etsin...

bizde andevuya gidicez bakalım ne diyecek bamyamıyız,kayısımı görecez bakam.....

bamya deme küçük beye bamya benim gelinim :)) seninki küçük bey

amin miraycım Allah her isteyene versin

tünaydıın hanımlar..

gününüz aydın olsun..öğleniniizin neşe ile dolsun...

keyfim desem yerinde değil mandişim annem ameliyat olacak. aklım onda şu anda ameliyatta.... ben burda o ankara da

tünaydıın hanımlar..

gününüz aydın olsun..öğleniniizin neşe ile dolsun...

keyfim desem yerinde değil mandişim annem ameliyat olacak. aklım onda şu anda ameliyatta.... ben burda o ankara da

geçmiş olsun canım. allah acil şifalar versin.

sağ olun canlarım....
canım sıkılıyor iş var..

birde mazaretim var asabiyim ....

duaların anneme gelsin. göz ameliyatı oluyor... ben öss hazırlanırken olmuştu ilk kez... 10 sene sonra tekrar ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…